fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اتفاقا تست Mbti که دادم نوشته بود "آن چه رو می نویسید یا می گویید رو ساده سازی کنید تا دیگران بتوانند شما را درک کنند" پس اشکال از من هست نه شماقبل از هر چیز بذار اسپم در فروم رو براتون شرح بدم: در فروم ها اسپم غالبا به این صورت هست که فارغ از موضوع بحث چندین نفر با هم حرف می زنند و یا شوخی می کنند (موضوع تاپیک باید همانند این تاپیک پیش زمینه طنز یا کل کل یا گپ خودمونی داشته باشد) به نوعی شبیه چت روم ها خب همیشه افرادی هستند که زیاد اسپم می کنند و این افراد(که غالبا آدم های شوخی هستند می تونید تاریخ فروم رو مرور کنید برای این جریان) به خاطر اسپم بیش از حد همیشه در دید هستند و معروف می شوند به نظر من یک فروم غیر تخصصی به چنین افرادی برای زنده موندن احتیاج دارند(تجربه ثابت کرده) حال فارغ از این تعریفات منظور من از جمله بالا این است که در کنار این افراد عده ای وجود دارند که به صورت ملایم در این بحث ها شرکت می کنند ولی چون حد رو رعایت می کنند هیچوقت به عنوان اسپمر مورد سرزنش قرار نمی گیره و ... هر آدم سالمی فرق یک حرف جدی با یک گپ خودمانی یا شوخی رو درک می کنه مگر در موارد نادر با شما موافقم. و اما منظور از ساده سازی ناقص گوئی نیست. مثه شیر بی یال و دم و اشکم. در ساده سازی هم باید معیار های اصلی که به موضوع ربط داره , رعایت و لحاظ بشه. شاخص های اصلی در ساده گوئی و ساده نویسی عبارتست از : پرهیز از کلی گوئی / پرهیز از غامض گوئی / پرهیز از ناقص گوئی و پرهیز از کاربست لغات و عبارات قلمبه سلمبه. 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با شما موافقم.و اما منظور از ساده سازی ناقص گوئی نیست. مثه شیر بی یال و دم و اشکم. در ساده سازی هم باید معیار های اصلی که به موضوع ربط داره , رعایت و لحاظ بشه. شاخص های اصلی در ساده گوئی و ساده نویسی عبارتست از : پرهیز از کلی گوئی / پرهیز از غامض گوئی / پرهیز از ناقص گوئی و پرهیز از کاربست لغات و عبارات قلمبه سلمبه. کلا تو توضیح دادن مشکل دارم و همون طوری که فکر می کنم می گم (در همین راستا ترم قبل رفتم پروژه ای که خودم نوشته بودم رو تحویل بدم استاد گفت خودت ننوشتی و نمره اش رو بهم نداد) 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کلا تو توضیح دادن مشکل دارم و همون طوری که فکر می کنم می گم (در همین راستا ترم قبل رفتم پروژه ای که خودم نوشته بودم رو تحویل بدم استاد گفت خودت ننوشتی و نمره اش رو بهم نداد) شما انسان باهوشی هستید . انسانهای دارای هوش فهم بالا خیلی سریع می فهمند . ولی تصور میکنند که دیگران هم همین طوری اند و به همین دلیل ساده بیان میکنند. این در حالی است که طرف مقابل آنها ممکنه کند ذهن باشن و یا سرعت فهمشان از شما خیلی پائین تر باشه. 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شما انسان باهوشی هستید . انسانهای دارای هوش فهم بالا خیلی سریع می فهمند . ولی تصور میکنند که دیگران هم همین طوری اند و به همین دلیل ساده بیان میکنند. این در حالی است که طرف مقابل آنها ممکنه کند ذهن باشن و یا سرعت فهمشان از شما خیلی پائین تر باشه. شاید حق با شما باشه البته یه سری چیز ها مهارت هستند و اتفاقا آدم های باهوش راحت تر درکش می کنند مهارت های کلامی حس می کنم خودش از این موارد هستند شاید هم نباشه خیلی چیزی از روانشناسی نمی دونم 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شاید حق با شما باشهالبته یه سری چیز ها مهارت هستند و اتفاقا آدم های باهوش راحت تر درکش می کنند مهارت های کلامی حس می کنم خودش از این موارد هستند شاید هم نباشه خیلی چیزی از روانشناسی نمی دونم انسانهای باهوش جنس هوششون با همدیگه متفاوته. انواع هوش : هوش منطقی هوش کلامی هوش ریاضی هوش هیجانی هوش تصویری هوش میان فردی هوش درون فردی هوش گرافیکی هوش دیجیتالی هوش جنبشی هوش تعادلی و دهها نوع دیگه که البته هر انسانی فقط از یکی از انواع هوش ها بعنوان هوش غالب بهره میبره و بقیه هوشها رو یا نداره و یا کمتر داره. رو این حساب انسانهای خیلی باهوش هم ممکنه خیلی استعداد ها رو اصن نداشته باشن. شما میتونی یه برنامه ذهنی به خودت بدی . با این مضمون که : فک کن همه کودن هستند و شما باید برای هر نوع ارتباط با اونا همه جوانب رو 200 در صد رعایت کنی تا متوجه منظورتون بشن. اینکارو بکنی همه چی حل میشه. مرسی و شب شما بخیر 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ انسانهای باهوش جنس هوششون با همدیگه متفاوته. انواع هوش : هوش منطقی هوش کلامی هوش ریاضی هوش هیجانی هوش تصویری هوش میان فردی هوش درون فردی هوش گرافیکی هوش دیجیتالی هوش جنبشی هوش تعادلی و دهها نوع دیگه که البته هر انسانی فقط از یکی از انواع هوش ها بعنوان هوش غالب بهره میبره و بقیه هوشها رو یا نداره و یا کمتر داره. رو این حساب انسانهای خیلی باهوش هم ممکنه خیلی استعداد ها رو اصن نداشته باشن. شما میتونی یه برنامه ذهنی به خودت بدی . با این مضمون که : فک کن همه کودن هستند و شما باید برای هر نوع ارتباط با اونا همه جوانب رو 200 در صد رعایت کنی تا متوجه منظورتون بشن. اینکارو بکنی همه چی حل میشه. مرسی و شب شما بخیر ممنون روش کار می کنم شبتون خوش 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده