Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عمویی ناتو رو هم میگفتید بیاد دیگه با سربازهای چین آخه چند نفر به یه نفل تفنگ:gnugghender::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: :ws46:یادت باشه همیشه حق با پسراس:spiteful: آخ جووووون!به عمرم اینقد اعتماد به نفس نداشتم!!:hapydancsmil::shad: توروخدا از من بترسید.خیلی حال میده:ws28: 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :ws46:یادت باشه همیشه حق با پسراس:spiteful: آخ جووووون!به عمرم اینقد اعتماد به نفس نداشتم!!:hapydancsmil::shad: توروخدا از من بترسید.خیلی حال میده:ws28: لوتی زورت به ضعیفه رسیده جرات داری بیا جلو خط خطیت کنم 3 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اوخ اوخ حساس شد!!! :tt2:ما که جیم کردیم:th_running1::th_running1::th_running1::th_running1: 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ لوتی زورت به ضعیفه رسیدهجرات داری بیا جلو خط خطیت کنم ملسی عمو چقدر شما خوبید لاستی من ضعیفه نیستم ها خانومم 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ملسی عمو چقدر شما خوبیدلاستی من ضعیفه نیستم ها خانومم خوواهش اونجا فاز ادبیات موجود موجب میشد ضعیفه باشی 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوواهشاونجا فاز ادبیات موجود موجب میشد ضعیفه باشی آهان از اون لحاظ ملسی عمویی:girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2: لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آهان از اون لحاظ ملسی عمویی:girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2: چاکریم 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هووووووووووووووووم؟ آخه فقط اسم من بد دررفته که اسپمرم. پس شماها چی هستین؟ 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آخه فقط اسم من بد دررفته که اسپمرم. پس شماها چی هستین؟ من سلطان اسپم هستم چاکل شما 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من سلطان اسپم هستم چاکل شما مخلصیم حیف که دیگه نشان لیاقت اسپمرترین به من رسید. 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مخلصیم حیف که دیگه نشان لیاقت اسپمرترین به من رسید. رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود 4 ساله اسپم ملایم می کنم هیچ کس نفهمید 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود 4 ساله اسپم ملایم می کنم هیچ کس نفهمید ایول داری عامو! 2 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مردیعنی مسؤلیت یکی روقبول کردن....نه تولید همنوع کردن..این موضوع خیلی تأمل برانگیزه,که هر نری صرفأ لوتی ومرام نداره باوو 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۴ رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود 4 ساله اسپم ملایم می کنم هیچ کس نفهمید خیال میکنی . نه؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خیال میکنی . نه؟ همیشه هیچکس به نفر دوم ها توجه نمی کنه 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ همیشه هیچکس به نفر دوم ها توجه نمی کنه مثل همشه بازم متوجه منظور شما نشدم. انسان ها خیلی وقتا نمیتونن منظورشونو آنطور که باید و شاید به دیگران بدرستی بیان کنند. اینا اگه نیتشون اسپم هم نباشه , گفته هاشون برای شنونده از نظر ذهنی حکم اسپم رو القا میکنه. 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مثل همشه بازم متوجه منظور شما نشدم. انسان ها خیلی وقتا نمیتونن منظورشونو آنطور که باید و شاید به دیگران بدرستی بیان کنند. اینا اگه نیتشون اسپم هم نباشه , گفته هاشون برای شنونده از نظر ذهنی حکم اسپم رو القا میکنه. اتفاقا تست Mbti که دادم نوشته بود "آن چه رو می نویسید یا می گویید رو ساده سازی کنید تا دیگران بتوانند شما را درک کنند" پس اشکال از من هست نه شما قبل از هر چیز بذار اسپم در فروم رو براتون شرح بدم: در فروم ها اسپم غالبا به این صورت هست که فارغ از موضوع بحث چندین نفر با هم حرف می زنند و یا شوخی می کنند (موضوع تاپیک باید همانند این تاپیک پیش زمینه طنز یا کل کل یا گپ خودمونی داشته باشد) به نوعی شبیه چت روم ها خب همیشه افرادی هستند که زیاد اسپم می کنند و این افراد(که غالبا آدم های شوخی هستند می تونید تاریخ فروم رو مرور کنید برای این جریان) به خاطر اسپم بیش از حد همیشه در دید هستند و معروف می شوند به نظر من یک فروم غیر تخصصی به چنین افرادی برای زنده موندن احتیاج دارند(تجربه ثابت کرده) حال فارغ از این تعریفات منظور من از جمله بالا این است که در کنار این افراد عده ای وجود دارند که به صورت ملایم در این بحث ها شرکت می کنند ولی چون حد رو رعایت می کنند هیچوقت به عنوان اسپمر مورد سرزنش قرار نمی گیره و ... هر آدم سالمی فرق یک حرف جدی با یک گپ خودمانی یا شوخی رو درک می کنه مگر در موارد نادر 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده