Seren7 1125 ارسال شده در 30 تیر، 2015 عمویی ناتو رو هم میگفتید بیاد دیگه با سربازهای چین آخه چند نفر به یه نفل تفنگ:gnugghender::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: :ws46:یادت باشه همیشه حق با پسراس:spiteful: آخ جووووون!به عمرم اینقد اعتماد به نفس نداشتم!!:hapydancsmil::shad: توروخدا از من بترسید.خیلی حال میده:ws28: 1
afshin18 11175 ارسال شده در 30 تیر، 2015 :ws46:یادت باشه همیشه حق با پسراس:spiteful: آخ جووووون!به عمرم اینقد اعتماد به نفس نداشتم!!:hapydancsmil::shad: توروخدا از من بترسید.خیلی حال میده:ws28: لوتی زورت به ضعیفه رسیده جرات داری بیا جلو خط خطیت کنم 3
Seren7 1125 ارسال شده در 30 تیر، 2015 اوخ اوخ حساس شد!!! :tt2:ما که جیم کردیم:th_running1::th_running1::th_running1::th_running1: 2
Yamna 1 17420 مالک ارسال شده در 30 تیر، 2015 لوتی زورت به ضعیفه رسیدهجرات داری بیا جلو خط خطیت کنم ملسی عمو چقدر شما خوبید لاستی من ضعیفه نیستم ها خانومم 2
afshin18 11175 ارسال شده در 30 تیر، 2015 ملسی عمو چقدر شما خوبیدلاستی من ضعیفه نیستم ها خانومم خوواهش اونجا فاز ادبیات موجود موجب میشد ضعیفه باشی 2
Yamna 1 17420 مالک ارسال شده در 30 تیر، 2015 خوواهشاونجا فاز ادبیات موجود موجب میشد ضعیفه باشی آهان از اون لحاظ ملسی عمویی:girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2:
afshin18 11175 ارسال شده در 30 تیر، 2015 آهان از اون لحاظ ملسی عمویی:girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2: چاکریم 1
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 30 تیر، 2015 هووووووووووووووووم؟ آخه فقط اسم من بد دررفته که اسپمرم. پس شماها چی هستین؟ 1
Yamna 1 17420 مالک ارسال شده در 30 تیر، 2015 آخه فقط اسم من بد دررفته که اسپمرم. پس شماها چی هستین؟ من سلطان اسپم هستم چاکل شما 1
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 30 تیر، 2015 من سلطان اسپم هستم چاکل شما مخلصیم حیف که دیگه نشان لیاقت اسپمرترین به من رسید. 3
afshin18 11175 ارسال شده در 30 تیر، 2015 مخلصیم حیف که دیگه نشان لیاقت اسپمرترین به من رسید. رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود 4 ساله اسپم ملایم می کنم هیچ کس نفهمید 2
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 30 تیر، 2015 رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود 4 ساله اسپم ملایم می کنم هیچ کس نفهمید ایول داری عامو! 2
mmce 683 ارسال شده در 30 تیر، 2015 مردیعنی مسؤلیت یکی روقبول کردن....نه تولید همنوع کردن..این موضوع خیلی تأمل برانگیزه,که هر نری صرفأ لوتی ومرام نداره باوو 1
fakur1 10128 ارسال شده در 1 مرداد، 2015 رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود 4 ساله اسپم ملایم می کنم هیچ کس نفهمید خیال میکنی . نه؟ 2
fakur1 10128 ارسال شده در 1 مرداد، 2015 همیشه هیچکس به نفر دوم ها توجه نمی کنه مثل همشه بازم متوجه منظور شما نشدم. انسان ها خیلی وقتا نمیتونن منظورشونو آنطور که باید و شاید به دیگران بدرستی بیان کنند. اینا اگه نیتشون اسپم هم نباشه , گفته هاشون برای شنونده از نظر ذهنی حکم اسپم رو القا میکنه. 2
afshin18 11175 ارسال شده در 1 مرداد، 2015 مثل همشه بازم متوجه منظور شما نشدم. انسان ها خیلی وقتا نمیتونن منظورشونو آنطور که باید و شاید به دیگران بدرستی بیان کنند. اینا اگه نیتشون اسپم هم نباشه , گفته هاشون برای شنونده از نظر ذهنی حکم اسپم رو القا میکنه. اتفاقا تست Mbti که دادم نوشته بود "آن چه رو می نویسید یا می گویید رو ساده سازی کنید تا دیگران بتوانند شما را درک کنند" پس اشکال از من هست نه شما قبل از هر چیز بذار اسپم در فروم رو براتون شرح بدم: در فروم ها اسپم غالبا به این صورت هست که فارغ از موضوع بحث چندین نفر با هم حرف می زنند و یا شوخی می کنند (موضوع تاپیک باید همانند این تاپیک پیش زمینه طنز یا کل کل یا گپ خودمونی داشته باشد) به نوعی شبیه چت روم ها خب همیشه افرادی هستند که زیاد اسپم می کنند و این افراد(که غالبا آدم های شوخی هستند می تونید تاریخ فروم رو مرور کنید برای این جریان) به خاطر اسپم بیش از حد همیشه در دید هستند و معروف می شوند به نظر من یک فروم غیر تخصصی به چنین افرادی برای زنده موندن احتیاج دارند(تجربه ثابت کرده) حال فارغ از این تعریفات منظور من از جمله بالا این است که در کنار این افراد عده ای وجود دارند که به صورت ملایم در این بحث ها شرکت می کنند ولی چون حد رو رعایت می کنند هیچوقت به عنوان اسپمر مورد سرزنش قرار نمی گیره و ... هر آدم سالمی فرق یک حرف جدی با یک گپ خودمانی یا شوخی رو درک می کنه مگر در موارد نادر 1
ارسال های توصیه شده