دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام سلام دوستان گل نو اندیشانی دوباره با یه مسابقه ی دیگه در خدمت شوما هستیم این سری مسابقمون جوری هستش که خیلی هاااا میتونن شرکت کنند طراحی کارت ویزیت موضوع آزاد هست تاریخ شروع مسابقه 94/2/3 تاریخ پایان مسابقه 94/2/13 طراحیهاتون رو به صورت خصوصی برای من ارسال کنید 13 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هرنوع کارت ویزیت؟کارم برق والکترونیک کامپیوتر میباشد.کارت ویزیتم شخص طراحی کردم!درضمن امتیاز طرح محفوظ میماند؟ 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چشم وقت شد حتما وعده سر خرمن نده 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هرنوع کارت ویزیت؟کارم برق والکترونیک کامپیوتر میباشد.کارت ویزیتم شخص طراحی کردم!درضمن امتیاز طرح محفوظ میماند؟ بله هر نوع کارتی میتونه باشه امتیاز طرح یعنی چی؟؟ 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فقط یک نفر شرکت کرد الان با یک نفر مسابقه تشکیل بدیم؟ندیم؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تمدید بنما منم احتمالاً بشرکتم فقط اطلاع رسانی خوب نبوده ها به نظرم :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تمدید بنما منم احتمالاً بشرکتم فقط اطلاع رسانی خوب نبوده ها به نظرم :icon_pf (34): باش.تمدید .تاااااااااااااا 17 ام محمد یه کارت ویزیت یه ربع وقت میگیره:vahidrk:.تا نیم ساعت دیگه منتظر طرحتم 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ باش.تمدید .تاااااااااااااا 17 اممحمد یه کارت ویزیت یه ربع وقت میگیره:vahidrk:.تا نیم ساعت دیگه منتظر طرحتم نه دیگه در این حد 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه دیگه در این حد حالا نیم ساعت 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ [TABLE=width: 880] [TR] [TD] [/TD] [/TR] [/TABLE] پس از انتخاب تمپلیت دلخواه در ا لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ این مسابقه به کجا انجامید؟ کلاً نیانجامید 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ کلاً نیانجامید به سلامتی :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ [TABLE=width: 880][TR] [TD] [/TD] [/TR] [/TABLE] پس از انتخاب تمپلیت دلخواه در ا :ws28:چرا نیانجامید؟؟ شما اول بگو قضیه پست بالا چیه ؟ چرا نصفه ست؟ بعدشم به خاطر شماها نینجامید دیگه 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۴ این چه خوشگله ... چرا اینجا گذاشتی؟ بیزینس کارت هستش؟ لینک بهش اضافه کردم [FLASH=quality='high' width='300' height='175'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۴ این چه خوشگله ... چرا اینجا گذاشتی؟ بیزینس کارت هستش؟ لینک بهش اضافه کردم [FLASH=quality='high' width='300' height='175'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] یه چیزی تو همون مایه های کارت ویزیت هستش:| مرسی کارت بیسته 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۴ یه سوال:| این کارتی که درست کردم رنگاش تو سیستم خودم فرق داره آپ میکنم نورش بالاتر میره اگه همینو سیو کنی رو سیستم ببینی فک کنم منظورمو متوجه بشی دلیلش جیه؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده