رفتن به مطلب

ضدحال یعنی این (قابل توجه آقا پسرها)

Yamna 1

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 115
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ممنون.منظورم اینه که اینجا کدوم فرومه؟من چطوری اومدم اینجا؟

والا نمیدونم:ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28:

یکم فکر کنید ببینید چطور شده؟؟؟؟؟؟؟؟:w58::w58::w58::w58:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
موندم چیجوری عقلش رسیدواقعادمش گرم دختره

این جمه یعنی چی الان

یک نوع اعترافه :ws3:

یا دخترا کم فکر میکنند :whistle:

یا فکر نمیکنند :whistle::ws3:

یا روم به دار فکر ندارن :whistle::icon_pf (34)::sad0:

دوستان منو حلال کنید اگه خوبی بدی دیدین دیگه حلال کنید با این پست دیگه خونم حلال شد :ws28::sad0::hapydancsmil:

• Like 2
لینک به دیدگاه
این جمه یعنی چی الان

دوستان منو حلال کنید اگه خوبی بدی دیدین دیگه حلال کنید با این پست دیگه خونم حلال شد :ws28::sad0::hapydancsmil:

:ws28: :ws28:

یعنی دخترا خیلی باحالن ولی ایشون فکر نمیکرده دیگه تا این حد :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
این جمه یعنی چی الان

من وشماکه می دونیم یعنی چه پس نگواگرجونتودوست داری:whistle: کسی هم بامن دعوانندازمن حریف نیستما کتک می خورم:vahidrk: (توجه کنیداین فقط مشکل تایپی بود)

• Like 1
لینک به دیدگاه
من وشماکه می دونیم یعنی چه پس نگواگرجونتودوست داری:whistle: کسی هم بامن دعوانندازمن حریف نیستما کتک می خورم:vahidrk: (توجه کنیداین فقط مشکل تایپی بود)

که این طووووووور :167: عمو مجید خیلی از ما بزرگ ترن، در واقع حکم پدربزرگو دارن :whistle: واسه همینه ک اصلا بهشون خرده گرفته نمیشه و چاکرشونم هستیم :icon_gol: آآمممممممااااااااا.. از اونجایی ک شوما گفتی چهره تون بچه سال میزنه و مردم هم عقلشون ب چشمشونه و اینا، و میگید حریف هم نیستید، جا داره از طرف دخترا بگم: آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآییییییی نفس کــــــــــــــــــــــــــــش.. شومااااااا کوتــــــــــــک لازمییییییییی :vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk:

:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

یاحضرت عباس این دیگه چه دختریه نفس کش می تطلبه می خوان منوبزنن نه1نه2بلکه 4 بار:sad0: آخه یکی نیست به دادمن برسه بگه این درسته زوردبه کسی دیگه نمی رسه این بدبختوبزنی. بیاحرف بزنیم (گفتگوی تمدنها)

• Like 2
لینک به دیدگاه
یاحضرت عباس این دیگه چه دختریه نفس کش می تطلبه می خوان منوبزنن نه1نه2بلکه 4 بار:sad0: آخه یکی نیست به دادمن برسه بگه این درسته زوردبه کسی دیگه نمی رسه این بدبختوبزنی. بیاحرف بزنیم (گفتگوی تمدنها)

:ws28:

اولا چرا 4بار؟ دوما شوما اون حرفو زدی درباره فکرکردن دخترا.. سوما خب حرف زدید جوابم گرفتید دیگه حالا یکم از گفتگو رد شده بود ایرادی نداره:whistle: :ws3:

چهارما: من خیلی هم دختر خوبیم.. اصلا همه دخترا خوبن :w16::w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه
که این طووووووور :167: عمو مجید خیلی از ما بزرگ ترن، در واقع حکم پدربزرگو دارن :whistle: واسه همینه ک اصلا بهشون خرده گرفته نمیشه و چاکرشونم هستیم :icon_gol: آآمممممممااااااااا.. از اونجایی ک شوما گفتی چهره تون بچه سال میزنه و مردم هم عقلشون ب چشمشونه و اینا، و میگید حریف هم نیستید، جا داره از طرف دخترا بگم: آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآییییییی نفس کــــــــــــــــــــــــــــش.. شومااااااا کوتــــــــــــک لازمییییییییی :vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk:

:ws3:

شما لطف دارین یعنی اینقد سنم زیاده :ws3::icon_pf (34):

من کوچیک همه هستم چه دختر چه پسر این هم یک مزاح بود اگه باعث ناراحتی کسی شدم معذرت میخوام

• Like 3
لینک به دیدگاه
شما لطف دارین یعنی اینقد سنم زیاده :ws3::icon_pf (34):

من کوچیک همه هستم چه دختر چه پسر این هم یک مزاح بود اگه باعث ناراحتی کسی شدم معذرت میخوام

عمویی کسی چیزی گفته هفت تیلمو بیارم بزنمش؟:guntootsmiley2:

کسی به عموی چیزی نگه رو عمو مهلبونم تعصب دالم :w000:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خیلی به جا گفتید :icon_gol: ،

منم از دخترایی که تنها اسلحه شون گریه است خوشم نمیاد .

به نظر من تو این مواقع سکوت بهترین جوابه

تلافی کردن خودش یه جوری ضعف طرف رو نشون میده

• Like 2
لینک به دیدگاه
به نظر من تو این مواقع سکوت بهترین جوابه

تلافی کردن خودش یه جوری ضعف طرف رو نشون میده

با احترام به نظرتون ؛ تو جهان سوم ما سکوت بیشتر وقتا رضایت یا ضعف معنی میشه و عکس العمل هم " اگر با من نبودش هیچ میلی ، چرا ظرف مرا بشکست لیلی " تفسیر میشه . پس بهتره اون جوابی رو که دوست داریم تو اون لحظه بدیم و نگران برداشت هیچ کس هم نباشیم..... :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...