sinere 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یه جا واسه خنده خوش اومدین ممنون.منظورم اینه که اینجا کدوم فرومه؟من چطوری اومدم اینجا؟ 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ممنون.منظورم اینه که اینجا کدوم فرومه؟من چطوری اومدم اینجا؟ ینی چی؟ 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ممنون.منظورم اینه که اینجا کدوم فرومه؟من چطوری اومدم اینجا؟ والا نمیدونم:ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: یکم فکر کنید ببینید چطور شده؟؟؟؟؟؟؟؟:w58::w58: 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تفکری درجواب نامردان!!!عالی بود قابلی نداشت:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ موندم چیجوری عقلش رسیدواقعادمش گرم دختره 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ موندم چیجوری عقلش رسیدواقعادمش گرم دختره این جمه یعنی چی الان یک نوع اعترافه یا دخترا کم فکر میکنند یا فکر نمیکنند یا روم به دار فکر ندارن :icon_pf (34): دوستان منو حلال کنید اگه خوبی بدی دیدین دیگه حلال کنید با این پست دیگه خونم حلال شد :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این جمه یعنی چی الان یک نوع اعترافه یا دخترا کم فکر میکنند یا فکر نمیکنند یا روم به دار فکر ندارن :icon_pf (34): دوستان منو حلال کنید اگه خوبی بدی دیدین دیگه حلال کنید با این پست دیگه خونم حلال شد :hapydancsmil: :ws28: یعنی دخترا خیلی باحالن ولی ایشون فکر نمیکرده دیگه تا این حد 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این جمه یعنی چی الان یک نوع اعترافه یا دخترا کم فکر میکنند یا فکر نمیکنند یا روم به دار فکر ندارن :icon_pf (34): دوستان منو حلال کنید اگه خوبی بدی دیدین دیگه حلال کنید با این پست دیگه خونم حلال شد :hapydancsmil: من وشماکه می دونیم یعنی چه پس نگواگرجونتودوست داری کسی هم بامن دعوانندازمن حریف نیستما کتک می خورم:vahidrk: (توجه کنیداین فقط مشکل تایپی بود) 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من وشماکه می دونیم یعنی چه پس نگواگرجونتودوست داری کسی هم بامن دعوانندازمن حریف نیستما کتک می خورم:vahidrk: (توجه کنیداین فقط مشکل تایپی بود) که این طووووووور :167: عمو مجید خیلی از ما بزرگ ترن، در واقع حکم پدربزرگو دارن واسه همینه ک اصلا بهشون خرده گرفته نمیشه و چاکرشونم هستیم آآمممممممااااااااا.. از اونجایی ک شوما گفتی چهره تون بچه سال میزنه و مردم هم عقلشون ب چشمشونه و اینا، و میگید حریف هم نیستید، جا داره از طرف دخترا بگم: آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآییییییی نفس کــــــــــــــــــــــــــــش.. شومااااااا کوتــــــــــــک لازمییییییییی :vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یاحضرت عباس این دیگه چه دختریه نفس کش می تطلبه می خوان منوبزنن نه1نه2بلکه 4 بار آخه یکی نیست به دادمن برسه بگه این درسته زوردبه کسی دیگه نمی رسه این بدبختوبزنی. بیاحرف بزنیم (گفتگوی تمدنها) 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یاحضرت عباس این دیگه چه دختریه نفس کش می تطلبه می خوان منوبزنن نه1نه2بلکه 4 بار آخه یکی نیست به دادمن برسه بگه این درسته زوردبه کسی دیگه نمی رسه این بدبختوبزنی. بیاحرف بزنیم (گفتگوی تمدنها) اولا چرا 4بار؟ دوما شوما اون حرفو زدی درباره فکرکردن دخترا.. سوما خب حرف زدید جوابم گرفتید دیگه حالا یکم از گفتگو رد شده بود ایرادی نداره چهارما: من خیلی هم دختر خوبیم.. اصلا همه دخترا خوبن 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ گاهی از کنار بعضی چیزا باید گذشت اگه واقعا دوست داشتنی در کار بود نیازی به تلافی نبود 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ که این طووووووور :167: عمو مجید خیلی از ما بزرگ ترن، در واقع حکم پدربزرگو دارن واسه همینه ک اصلا بهشون خرده گرفته نمیشه و چاکرشونم هستیم آآمممممممااااااااا.. از اونجایی ک شوما گفتی چهره تون بچه سال میزنه و مردم هم عقلشون ب چشمشونه و اینا، و میگید حریف هم نیستید، جا داره از طرف دخترا بگم: آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآییییییی نفس کــــــــــــــــــــــــــــش.. شومااااااا کوتــــــــــــک لازمییییییییی :vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: شما لطف دارین یعنی اینقد سنم زیاده :icon_pf (34): من کوچیک همه هستم چه دختر چه پسر این هم یک مزاح بود اگه باعث ناراحتی کسی شدم معذرت میخوام 3 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خیلی خیلی ... خوب بود . واقعا حرکت این خانم احسنت داره . . . . لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شما لطف دارین یعنی اینقد سنم زیاده :icon_pf (34): من کوچیک همه هستم چه دختر چه پسر این هم یک مزاح بود اگه باعث ناراحتی کسی شدم معذرت میخوام عمویی کسی چیزی گفته هفت تیلمو بیارم بزنمش؟:guntootsmiley2: کسی به عموی چیزی نگه رو عمو مهلبونم تعصب دالم 2 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ایول به دختره که سوسول نبوده بزنه زیر گریه :ws28:آی حال کردم خیلی به جا گفتید ، منم از دخترایی که تنها اسلحه شون گریه است خوشم نمیاد . 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خیلی به جا گفتید ،منم از دخترایی که تنها اسلحه شون گریه است خوشم نمیاد . به نظر من تو این مواقع سکوت بهترین جوابه تلافی کردن خودش یه جوری ضعف طرف رو نشون میده 2 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به نظر من تو این مواقع سکوت بهترین جوابه تلافی کردن خودش یه جوری ضعف طرف رو نشون میده با احترام به نظرتون ؛ تو جهان سوم ما سکوت بیشتر وقتا رضایت یا ضعف معنی میشه و عکس العمل هم " اگر با من نبودش هیچ میلی ، چرا ظرف مرا بشکست لیلی " تفسیر میشه . پس بهتره اون جوابی رو که دوست داریم تو اون لحظه بدیم و نگران برداشت هیچ کس هم نباشیم..... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده