ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فدایییییییییی داری دوروغ میگه آرتاش تو باور نکن 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوروغ میگه تو باور نکن چرا اونوقت دَدی؟ 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چرا اونوقت دَدی؟ منظورم اینکه اون دروغ میگه به شما دختری جان فدایی از طرف دخترا نمی شه من میدونم حسودن خو 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ منظورم اینکه اون دروغ میگه به شما دختری جانفدایی از طرف دخترا نمی شه من میدونم حسودن خو دَدی جان میشه وا باور کنید مردا زیر پوستی حسادت میکنن بعضی خانوما تابلوهر دوشون یکین خیلی فرق ندارن دَدی جان 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دَدی جان میشه وا باور کنیدمردا زیر پوستی حسادت میکنن بعضی خانوما تابلوهر دوشون یکین خیلی فرق ندارن دَدی جان ااااااااااا پس دخترم چرا تو و من حسادت نداریم یعنی ما مشکل داریم حالا که شما میگی میدونی که حرفی ندارم اخه دختر بابایی هرچی بگه بابایی قبول داره من تسلیم 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ منظورم اینکه اون دروغ میگه به شما دختری جانفدایی از طرف دخترا نمی شه من میدونم حسودن خو دَدی جان میشه وا باور کنیدمردا زیر پوستی حسادت میکنن بعضی خانوما تابلوهر دوشون یکین خیلی فرق ندارن دَدی جان ینی چی ؟؟؟؟؟؟؟چی میگید پشت سر من؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ذوق مرگ شدم مرسی عمویی:hapydancsmil: قولبون عمو دیگه طرفم همشهریم دربست 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ااااااااااا پس دخترم چرا تو و من حسادت نداریم یعنی ما مشکل داریم حالا که شما میگی میدونی که حرفی ندارم اخه دختر بابایی هرچی بگه بابایی قبول داره من تسلیم چون ما حسادت نمیکنیم میزنیم طرفو ناکار میکنیم ایول دَدی جان حرف ندارید بوخدا 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ینی چی ؟؟؟؟؟؟؟چی میگید پشت سر من؟؟ غیبت نمی کنیم میگیم تو هم زیر پوستی حسودی هم رو پوستی چیزی نگفتیم که 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ینی چی ؟؟؟؟؟؟؟چی میگید پشت سر من؟؟ هیچی بخدا:5c6ipag2mnshmsf5ju3بابا سهند گفتن دخترا فدایی نمیرن منم گفتم چرا میرن بعد اونم تایید کرد:5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws3: لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چون ما حسادت نمیکنیم میزنیم طرفو ناکار میکنیمایول دَدی جان حرف ندارید بوخدا دمین جیز:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ غیبت نمی کنیم میگیم تو هم زیر پوستی حسودی هم رو پوستی چیزی نگفتیم که من حسود زیر پوستی:cryingf: رو پوستی:w821: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هیچی بخدا:5c6ipag2mnshmsf5ju3بابا سهند گفتن دخترا فدایی نمیرن منم گفتم چرا میرن بعد اونم تایید کرد:5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws3: 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دمین جیز:biggrin: بعضی کلمه ها هستن که باس ترکی باشن تا باحال بشه مرسی دَدی:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من حسود زیر پوستی:cryingf: رو پوستی:w821: خیلی خوب توهم شوخی بود برادر زادمی به خودم رفتی فقط یکم حساسی که تو خونواده نداریم به زن داداش من رفتی اون اخلاقتو 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خیلی خوب توهم شوخی بود برادر زادمی به خودم رفتی فقط یکم حساسی که تو خونواده نداریم به زن داداش من رفتی اون اخلاقتو حساس نیستم مثه دمیر میمونم عمویی فهمیدم شوخیه خواستم ادا دربیارم 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ جانم؟؟؟؟؟؟؟ دالم فکل موتونم 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دالم فکل موتونم بوتون بگو باهم فکل بوتونیم دیه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده