Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من یه نیم ساعتی هست این مطلب خوندم دارم میخندم به خدا خیلی باحاله:ws28::ws28: دختر جوانی از مکزیک برای یک ماموریت اداری چند ماهه به آرژانتین منتقل شد پس از دوماه نامه ای از نامزد مکزیکی خود دریافت می کند به این مضمون : " لورای عزیزم متاسفانه دیکر نمی توانم به این رابطه از راه دور ادامه بدم وباید بگویم که در این مدت ده بار به تو خیانت کرده ام ومی دانم که نه تو ونه من شایسته ی این وضع نیستیم. من راببخش وعکسی که به تو داده بودم برایم بفرست با عشق:روبرت دختر جوان رنجیده خاطر از رفتار مرد از همه همکاران ودوستانش می خواهد که عکسی از نامزد ، برادر، پسرعمو،پسردایی و... خودشان به او قرض دهند وهمه آن عکس ها را با که کلی بودند با عکس روبرت، نامزد بی وفایش، در یک پاکت گذاشته و همراه با یادداشتی برایش پست می کند به این مضمون : "روبرت عزیز مرا ببخش اما هرچه فکر کردم قیافه تو را به یاد نیاوردم،لطفا عکس خودت را از میان عکس های توی پاکت جداکن وبقیه را به من برگردان" 35 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خدایی جیغ و دست و هورا دخترا کم بود :icon_pf (34): الان یه مطلب ضد دخترا گذاشته بودم خفم کرده بودین از فردا فقط برا پسرا میزارم 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ متوجه نشدم میشه واضح بگین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ متوجه نشدم میشه واضح بگین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واضح تر؟ 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ واضح تر؟ نه نمیخواد متوجه شدم :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه نمیخواد متوجه شدم :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :yawn: ای بابا واضح حرف نمیزنین چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ای بابا واضح حرف نمیزنین چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ازین واضحتر که خوابم گرفت از نوشته ات در مورد مردا 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ازین واضحتر که خوابم گرفت از نوشته ات در مورد مردا عمو داشتیم داشتیم میزارم میرم خونمون :ws44: 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عمو داشتیم داشتیم میزارم میرم خونمون :ws44: :there: 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من میرم خودمو بکشم از بس شکلک دیدم:ws27::ws27::ws27::ws27::ws27::ws27::ws27::ws27::ws27: 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من میرم خودمو بکشم از بس شکلک دیدم:ws27::ws27::ws27::ws27::ws27::ws27::ws27::ws27::ws27: اینجوری نکوب سرتو به دیوار ,دیوار خراب میشه محمد پول بازسازی نداره 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینجوری نکوب سرتو به دیوار ,دیوار خراب میشه محمد پول بازسازی نداره خدا بزرگه جمع میکنیم پولشو میدیم بازسازیش کنن 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوب بود ولی مرد اینجوری رو باید به قتل رسوند 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوب بود ولی مرد اینجوری رو باید به قتل رسوند :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده