saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام همین الان یه اهنگ گوش دادم هنگ کردم هرجور حساب کنی نمیشه امکان نداره:icon_razz: یعنی محال ممکنه:viannen_38: لطفا همه این اهنگ و گوش بدن نظر بدن :music: اخه انقدررررررررررررررر سریععععععععععععععععع این وسط نفس میکشن؟؟؟؟؟:th_scratchhead: فک من به جای اینا درد گرفت تا حالا اینجوریشو ازeminem نشنیدم:obm: کسی میفهمه چی میگن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Tech N9ne بهمراهی Eminem و Krizz Kaliko به نامSpeedom برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خب تو کنسرتا دیده شده که خونده بشه این آهنگ؟ لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خب تو کنسرتا دیده شده که خونده بشه این آهنگ؟ نمیدونم من همین الان گوشش دادم شنیدم که تند میخونه ولی نه انقدرررررررررررررررررررررررررررررررررررر اون لینکو باز کنی اهنگ پخش میشه لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نمیدونم من همین الان گوشش دادم شنیدم که تند میخونه ولی نه انقدرررررررررررررررررررررررررررررررررررر اون لینکو باز کنی اهنگ پخش میشه گوشش دادم بعد این ضبطی هست با کنسرت خیلی فرق داره لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ گوشش دادمبعد این ضبطی هست با کنسرت خیلی فرق داره کنسرتشو گوش ندادم من لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده