saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] یکی از بازیگران سینمای ایران عکسی از سنگ قبر یک سگ منتشر کرد و نوشت: «پگی خانوم بعد از 14 سال رفت». به گزارش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به نقل از برترینها،ساعد سهیلی بازیگر سینمای ایران در پست اینستاگرامی عکسی از سنگ قبر یک سگ منتشر کرد که با واکنش های اغلب منفی کاربران مواجه شد. سهیلی زیر این عکس نوشت:« پگی خانوم بعد از 14 سال رفت.» بیشتر کاربران با دیدن این عکس و متن زیر آن کامنت های اغلب خشم آلودی درج کردند و اینکه برای یک سگ هم سنگ قبر درست کنند را تفریط خواندند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام انتهای پیام 12 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ وااااااااااای واسش سفره ی هفت سینم گذاشته.خوبه حلوا و خرما تهیه نکرده اصلا از کارش خوشم نیومد.:icon_razz: 6 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ وااااااااااای واسش سفره ی هفت سینم گذاشته.خوبه حلوا و خرما تهیه نکردهاصلا از کارش خوشم نیومد.:icon_razz: منم خوشم نیومد 6 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ببینید کار ایشون اشتباه نیست، سگی رو که 14 سال کنارش بوده رو از دست داده مسلما براش ناراحت کننده بوده و تنها کاری که بعد از مرگش از دستش برمیومده برای تشکر از این حیوون انجام داده فقط اشتباهش اینجاست که این کارشو به دیگران نشون داده، اونم به جامعه ای که غیر از خودشون برای هیچ چیز و هیچ کس ارزش قائل نیستن 13 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ساعد سهیلی که اینهمه علاقه به سگش داشته , قابل تحسینه. ولی چون ما در دنیایی و ذهنیتی زندگی میکنیم که هیچکس برای شان انسان ارزش قائل نیست, با دیدن این نوع عواطف شایدم به اون سگ حسودیمون میشه و خودمون خبر نداریم. 7 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بنظر منم عقاید هر کس تا جایی که به کسی آسیب نزنه مورد احترامه من و خواهرمم وقتی بچه بودیم، جوجه مون که میمرد، تو باغچه مون خاکش می کردیم یه سنگم روش میذاشتیم :ws28: 9 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ برای من قابل هضم نیس چون اول از همه ى حیوونا میترسم دوما به نظرم اولویتهای مهمتری وجود داره ولی خب درسته این رفتارش به عنوان تشکر هست از سگش.دفن کردنش که کاملا درسته اما به نظر خودم سنگشو اون هفت سین و انتشار خبرش زیاده رویه. البته من تاریخ این انتشارو نمیدونم شاید یجور واکنش به رفتارهای اخیر با سگها بوده. 7 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خب چیه ! البته بگم اینوراست می گم شوخی نیست ایناازجامعه زده شدن وبه حیوان مثل سگ روی آوردند. منم که بچه بودم جوجه داشتم همیشه باهم بودیم بازی میکردیم اونم باهم رابطه احساسی داشتیم هرجامی رفتم میامد.خرگوش داشتم.یه جوجه مرغی بودکه وقتی بچه بودیوآب ازدهنش آمدچندتاشون مردن ولی رفتم تواینترنت گشتم دیدم d3 براشون خوبه ازداروخانه گرفت وبهش دادم خوب شدبزرگ شد چه مرغی هم شده بودهیف که پشت سرم آمدبیرون وبقیش دردناکه یبارم ماهیم سکته کردنفس مصنویی دادم ،ماساژدادم ولی مردگذاشتمش توکامیون اسباب بازی روی آجرروشم پارچه کشیدم لااله الا الله کفتم بردم توباغچه خاکش کن که آجردرفت وزبان بسته له شد حالایچیزی بگم درباره سگ یه روزهمینجوری ایستاده بودم ویه سگ رانگاه میکردم نمی دونم چی شد یک دفعه احساس کردم روپایم یه چیزی وای!می دونیدچی بودبله سگ خابیده بودروی پایم حالا منومی گیدمگه می توانستم حرکت کنم هم خوشحال بودم هم داشتم می مردم ازترس نخندایناکه خنده نداره:5c6ipag2mnshmsf5ju3.عشق مال انسانه وهیچکس نمی تونه بگه حق عاشق شدن نداری:vahidrk: 6 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خب چیه !البته بگم اینوراست می گم شوخی نیست ایناازجامعه زده شدن وبه حیوان مثل سگ روی آوردند. منم که بچه بودم جوجه داشتم همیشه باهم بودیم بازی میکردیم اونم باهم رابطه احساسی داشتیم هرجامی رفتم میامد.خرگوش داشتم.یه جوجه مرغی بودکه وقتی بچه بودیوآب ازدهنش آمدچندتاشون مردن ولی رفتم تواینترنت گشتم دیدم d3 براشون خوبه ازداروخانه گرفت وبهش دادم خوب شدبزرگ شد چه مرغی هم شده بودهیف که پشت سرم آمدبیرون وبقیش دردناکه یبارم ماهیم سکته کردنفس مصنویی دادم ،ماساژدادم ولی مردگذاشتمش توکامیون اسباب بازی روی آجرروشم پارچه کشیدم لااله الا الله کفتم بردم توباغچه خاکش کن که آجردرفت وزبان بسته له شد حالایچیزی بگم درباره سگ یه روزهمینجوری ایستاده بودم ویه سگ رانگاه میکردم نمی دونم چی شد یک دفعه احساس کردم روپایم یه چیزی وای!می دونیدچی بودبله سگ خابیده بودروی پایم حالا منومی گیدمگه می توانستم حرکت کنم هم خوشحال بودم هم داشتم می مردم ازترس نخندایناکه خنده نداره:5c6ipag2mnshmsf5ju3.عشق مال انسانه وهیچکس نمی تونه بگه حق عاشق شدن نداری:vahidrk: :ws28:خیلی باحال بود اینا واقعی بودن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سابقه درخشانی داری 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :ws28:خیلی باحال بود اینا واقعی بودن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سابقه درخشانی داری آره خب چی مسخره می کنی به مدیر میگمامسخرم می کنی گریه کنم! 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آره خب چی مسخره می کنی به مدیر میگمامسخرم می کنیگریه کنم! :there: بگووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو مدیر میخواد چی کنه حالا :evilsmile: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :there:بگووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو مدیر میخواد چی کنه حالا :evilsmile: گفتم الان ENG.SAHANDمیاددعوامی کنه:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ گفتم الان ENG.SAHANDمیاددعوامی کنه:vahidrk: عمرا :icon_razz: مسئول به این خوبی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عمرا :icon_razz: مسئول به این خوبی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 حالامی بینی راست شوبگومی ازENG.SAHANDمی ترسی:evilsmile: خوشحالم که مدیرداریم به این خوبی (یعنی همه خوبندولیENG.SAHANDیه چیزدیگست) 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حالامی بینی راست شوبگومی ازENG.SAHANDمی ترسی:evilsmile:خوشحالم که مدیرداریم به این خوبی (یعنی همه خوبندولیENG.SAHANDیه چیزدیگست) داری ازش تعریف میکنی که منو تنبیه کنه؟:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ داری ازش تعریف میکنی که منو تنبیه کنه؟:icon_razz: میگه کاری کردی که تنبیه شوی:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ میگه کاری کردی که تنبیه شوی:icon_razz: من نه ولی تو میخواستی بگی دعوام کنه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خب چیه !البته بگم اینوراست می گم شوخی نیست ایناازجامعه زده شدن وبه حیوان مثل سگ روی آوردند. منم که بچه بودم جوجه داشتم همیشه باهم بودیم بازی میکردیم اونم باهم رابطه احساسی داشتیم هرجامی رفتم میامد.خرگوش داشتم.یه جوجه مرغی بودکه وقتی بچه بودیوآب ازدهنش آمدچندتاشون مردن ولی رفتم تواینترنت گشتم دیدم d3 براشون خوبه ازداروخانه گرفت وبهش دادم خوب شدبزرگ شد چه مرغی هم شده بودهیف که پشت سرم آمدبیرون وبقیش دردناکه یبارم ماهیم سکته کردنفس مصنویی دادم ،ماساژدادم ولی مردگذاشتمش توکامیون اسباب بازی روی آجرروشم پارچه کشیدم لااله الا الله کفتم بردم توباغچه خاکش کن که آجردرفت وزبان بسته له شد حالایچیزی بگم درباره سگ یه روزهمینجوری ایستاده بودم ویه سگ رانگاه میکردم نمی دونم چی شد یک دفعه احساس کردم روپایم یه چیزی وای!می دونیدچی بودبله سگ خابیده بودروی پایم حالا منومی گیدمگه می توانستم حرکت کنم هم خوشحال بودم هم داشتم می مردم ازترس نخندایناکه خنده نداره:5c6ipag2mnshmsf5ju3.عشق مال انسانه وهیچکس نمی تونه بگه حق عاشق شدن نداری:vahidrk: دمتون گرم افرین به دل مهربونت امیدوارم همینو همیشه داشته باشی تا آخر راستی شما گوش نکن به خنده مردم کارتو ادامه بده افرین 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ داری ازش تعریف میکنی که منو تنبیه کنه؟:icon_razz: صباااااااااا داشتیم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من نه ولی تو میخواستی بگی دعوام کنه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اول خودت شروع کردی مسخر نکردی اینجوری شدم. بعدشم گفتی به مدیربگو..گفتم ،حالاچراترسیدی،مدیر بداخلاقه می ترسی؟ یادته اینکارمی کردی:there: حالامنم اینکارمی کنم:there: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده