Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ فروردین : یا روز میمیرید یا شب. اردیبهشت : نه تنها قادر به پرداخت اجاره خانه خود نمی شوید بلکه از صاحبخانه خود پول دستی هم می گیرید. خرداد : کارت تلفن تقلبی نصیبتان میشود. تیر : به دلیل سوراخ بودن جیبتان ۲۴۰ تومان از دست میدهید. مرداد : دچار یک خود درگیری عجیب می شوید. شهریور : کلید های خانه را گم می کنید. مهر : به یک مسافرت خارجی می روید البته در خواب. آبان : چک هایتان برگشت می خورد البته در بیداری. آذر : لامپ تصویر تلویزیونتان می سوزد. دی : در حالی که سوار اتوبوس هستید یکی از هم کلاسیهای خود را سوار بر ماکسیما می بینید. بهمن : همه دنیا روز تولدت را فراموش می کنند. اسفند : خودکارتان به پیراهنتان جوهر پس می دهد تا بیش تر از همیشه تابلو شوید. 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ مرداد : دچار یک خود درگیری عجیب می شوید. 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ آذر : لامپ تصویر تلویزیونتان می سوزد. چه بهتر. هورااااااااااا :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ باز هم به حرف بزرگترا گوش نمیدهید. 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ بدبخت خودم :icon_pf (34): خرداد : کارت تلفن تقلبی نصیبتان میشود. 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ بدبخت خودم :icon_pf (34): خرداد : کارت تلفن تقلبی نصیبتان میشود. جریان همون اس ام اسیه که امروز زدی [h=1]** شارژ رایگان همراه اول **[/h] 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ آذر : لامپ تصویر تلویزیونتان می سوزد. چه بهتر. هورااااااااااا :hapydancsmil: منم همینم 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ جریان همون اس ام اسیه که امروز زدی** شارژ رایگان همراه اول ** آره میبینی تعبیر شد 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ منم همینم بسی مفتخریم یا شیخ 2 لینک به دیدگاه
mahsa0091 406 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ اسفند: خودکارتان به پیراهنتان جوهر پس می دهد تا بیش تر از همیشه تابلو شوید. 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ بچه ها اگ برا کسی تبعیر شد بیاین بگین برا منه بیچاره اتفاق افتاد اساسی 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ اگه عالم و آدم هم تولد من یادشون بره ایرانسل جونم هرگز یادش نمیره.... ایرانسل دوستت دارم 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ اگه عالم و آدم هم تولد من یادشون بره ایرانسل جونم هرگز یادش نمیره.... ایرانسل دوستت دارم کِی تفلودت بوته؟ :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ اگه عالم و آدم هم تولد من یادشون بره ایرانسل جونم هرگز یادش نمیره.... ایرانسل دوستت دارم من دوست داشته باش تفلدتو تبریک میگم هر روز 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ کِی تفلودت بوته؟ :icon_pf (34): من دوست داشته باش تفلدتو تبریک میگم هر روز پارسال بود... من دوستتون دارم..امسال یادتون نره.... 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ پارسال بود... من دوستتون دارم..امسال یادتون نره.... خو منم پارسال تفلودم بوت روزشو بوگو 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ خو منم پارسال تفلودم بوت روزشو بوگو نه میدونی من نمیخوام ملت بیفتن تو زحمت کادو بیارن...منم خجالتی... 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ نه میدونی من نمیخوام ملت بیفتن تو زحمت کادو بیارن...منم خجالتی... کاتو نمیالیم. فخط تاپیک میزنیم! 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ پارسال بود... من دوستتون دارم..امسال یادتون نره.... بگو دیگه زیر لفظی میخوای من نازنین تاپیک میزنیم اونقدر شلوغ میکنیم جیغ و دست و هورا که پلیس بیاد ببرتمون 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده