saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ [h=2]طنز سروش صحت جایگزین میشود[/h] [h=1] پایان زودهنگام «در حاشیه» مهران مدیری [/h] » سرویس: فرهنگي و هنري - تلويزيون و راديو کد خبر: 94012911283 شنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تلویزیون با پخش آنونسهای سریال «شمعدونی» سروش صحت، از جایگزینی این مجموعه با سریال طنز «در حاشیه» خبر میدهد. با این جایگزینی، مجموعه «در حاشیه» مهران مدیری زودتر از موعد رسمی اعلام شده به پایان میرسد. به گزارش خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو ایسنا، هر چند شبکه سه تاکنون خبری رسمی مبنی بر پایان سریال «در حاشیه» آنهم زودتر از موعد مقرر اعلام نکرده است اما تبلیغ سریال جدید «شمعدونی»، از پایان زودهنگام سریال مدیری خبر میدهد. به نظر میرسد انتقادهای پزشکان و در پی آنها وکلا، مدیران تلویزیون را سرانجام مجاب کرده است که نسبت به پایان دادن قسمتهای این سریال آنهم زودتر از موعد معین تصمیم بگیرند. این در حالی است که پیش از آغاز پخش سریال «در حاشیه» که در بدو امر «اتاق عمل» نام داشت، نقطه نظرات پیشنهادی وزارت بهداشت و سلامت، سازندگان این مجموعه را به توقف مقطعی و در پی آن تغییر فیلمنامه وا داشت اما تغییر فیلمنامه هم در نهایت راهگشا نبود تا پس از پخش سریال مهران مدیری، انتقادها آغاز شده و دامنهی آن حتی به وکلا کشیده شود. اعتراض پزشکان پس از پخش قسمتهای ابتدایی، همچنین با واکنش از سوی سازندگان سریال «در حاشیه» همراه بود که بخشهای مربوط به تخلفات بیمارستانی برای پایان دادن به حاشیهها از قسمت 30 حذف میشود و در فاز جدید نیز از این بخشها خبری نیست. اما حتی این خبر هم در نهایت تاثیر چندانی بر روند اعتراضها باقی نگذاشت. مجموعه «شمعدونی» به کارگردانی سروش صحت قرار است از شنبه - پنجم اردیبهشت ماه - پخش خود را به شکل هر شبی آغاز کند. این مجموعه داستان دو خانواده است که عطا و هوشنگ سرپرستی آن را بر عهده دارند. عطا فرزندی دارد که برای او بسیار عزیز و دوست داشتنی است اما او کودکی کنجکاو است و بنیان قصه هم بر درگیری عطا با فرزند خود استوار است. محمدحسن معجونی، آتنه فقیه نصیری، نگار عابدی، رویا میرعلمی، محسن قاضی مرادی، محمدرضا داود نژاد، ویدا جوان، امیر کاظمی، رضا کریمی و ... از بازیگران سریال «شمعدونی» هستند. سروش صحت نقش اول این سریال را به (محمد نادری) - بازیگری جدید در حوزه طنز - محول کرده است. طبق اعلام شبکه سه مجموعه «در حاشیه» قرار است فاز جدید خود را پس از ایام رمضان و با پایان مجموعه «شمعدونی» آغاز کند. پایان پخش مجموعه طنز «در حاشیه» پنجشنبه - سوم اردیبهشت ماه - خواهد بود. انتهای پیام ایسنا 10 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ انقد بی مزه بود که من دو سه قسمت بیشتر نتونستم تحمل کنم اصن کی میشست ببینتش که حالا اینا فیلمو عوض کردن؟ اتفاقن این کاری که کردن نشونه ی ضعف خود پزشکاس. انگار که یه مشکلی باشه و حالا بخان سریعتر رفع و رجوع کنن :icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ سریال جالبی نیست اما از حق نگذریم جامعه پزشکان واقعا بی جنبه تشریف دارن 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ واقعا خیلی خیلی ضعیف و بد بود...من هنوز برره رو دارم و میبینم اما این سریال رو بعد از قسمت 3 و 4اش حتی 1 دقیقشو ندیدم....بازیگراش خیلی خوب بودن اما سریال در کل بشدت افتضاح 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ من فکر میکردم فقط من خوشم نیومده..... من هنوز دارم پاورچینشو نگاه میکنم.....از آی فیلم پخش میکنه 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ بعد از قهوه تلخ مدیری که رو هوا موند دیگه کاراشُ دنبال نکردم : ) 5 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ نکنه بین شماهم دکترووکیل هست که بهش برخورده!بعدشم خیال کردم من اینجوری شدم انگاری ازاون آبوتاب اولیش افتاده! یه چیزی بگم الان ماطنزداریم؟چقدربهامی دیم برای طنزوخنده؟ماافرادی که طنزمی ساختندراچکارکردیم ؟الان کجاند؟فکرکنم یه بارم برای خودمهران غفوریان این اتفاق افتاد اگریادم باشه سریال ورودممنوع . وقتی یه طنزمی سازندیافیلم چقدرازسروتهش میره؟حالاتصورکنیداین بیاددرتلوزیون ؟یه چیزی می شودمثل خنده بازارازبی مزگی بایدبخندی! 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ فیلم مدیری بد نبود اتفاقا حرفم توش زیاد داشت اما ایرانی جماعت جنبه نقد رو ندارن مثل بعضی پزشکان البته دور از حضور دوستان 5 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ دوستان اصلا بحث انتقاد پذیری و بر خوردن به یه صنف خاص نیست. اینکه ما بی جنبه ایم و درباره هر صنفی کار ساخته میشه به ملت برمیخوره یه چیز جداست. کسی هم تاییدش نمیکنه. در تمام جوامع پذیرفته شده ست این موضوع الا اینجا. استانه تحمل و نقد پذیری در جامعه ما بشدت پایینه. من خودم شخصا بخاطر کیفیت پایین کار گفتم پرته. هر چقدم که سر و تهش رو زده باشن کلیت رو داریم میبینیم دیگه. متاسفانه ذره ای خلاقیت تو این کار نیست. شخصیتا عینا همون شخصیتای کارای قبلی مدیری ان که فقط تکرار شدن. حالا تو یه فضای جدید. مث نقش سیامک انصاری، خود مدیری یا ممدرضا هدایتی و .... این که نشد. همش تکرار. بعد همه اینا رو با دیالوگا و جوکای وایبری چسبوندن بهم که اصلنم درنیومده. الان جناب غفوریان کل غذا رو اون شکلی میکنه تو حلقومش قهقهه میزنه مخاطب باید بخنده مثلا؟!!! کیفیت کار پایینه. ادم از مدیری انتظار بیشتری داره. درسته بضاعت ما پایینه. کسی هم انتظار سریالی مث فرندز که نداره! در حد نرمال هم باشه والا مردم قبول دارن! نمونه بارزش ساختمان پزشکان، کار تر و تمیزی بود دیده هم شد. ولی وقتی این سریال رو میبینیم با اسم مدیری در مقام کارگردان ازونور کیفیت کار رو میبینیم فقط افسوس می خوریم چرا مدیری باید انقد پسرفت داشته باشه بدون هیچ خلاقیتی... فقط تکرار. 7 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوستان اصلا بحث انتقاد پذیری و بر خوردن به یه صنف خاص نیست. اینکه ما بی جنبه ایم و درباره هر صنفی کار ساخته میشه به ملت برمیخوره یه چیز جداست. کسی هم تاییدش نمیکنه. در تمام جوامع پذیرفته شده ست این موضوع الا اینجا. استانه تحمل و نقد پذیری در جامعه ما بشدت پایینه. من خودم شخصا بخاطر کیفیت پایین کار گفتم پرته. هر چقدم که سر و تهش رو زده باشن کلیت رو داریم میبینیم دیگه. متاسفانه ذره ای خلاقیت تو این کار نیست. شخصیتا عینا همون شخصیتای کارای قبلی مدیری ان که فقط تکرار شدن. حالا تو یه فضای جدید. مث نقش سیامک انصاری، خود مدیری یا ممدرضا هدایتی و .... این که نشد. همش تکرار. بعد همه اینا رو با دیالوگا و جوکای وایبری چسبوندن بهم که اصلنم درنیومده. الان جناب غفوریان کل غذا رو اون شکلی میکنه تو حلقومش قهقهه میزنه مخاطب باید بخنده مثلا؟!!! کیفیت کار پایینه. ادم از مدیری انتظار بیشتری داره. درسته بضاعت ما پایینه. کسی هم انتظار سریالی مث فرندز که نداره! در حد نرمال هم باشه والا مردم قبول دارن! نمونه بارزش ساختمان پزشکان، کار تر و تمیزی بود دیده هم شد. ولی وقتی این سریال رو میبینیم با اسم مدیری در مقام کارگردان ازونور کیفیت کار رو میبینیم فقط افسوس می خوریم چرا مدیری باید انقد پسرفت داشته باشه بدون هیچ خلاقیتی... فقط تکرار. سلام مثال زدیدمنم مثال میزنم لورل وهاردی،چارلی چاپلین و...ایناهم هیچی نداشتن!اینهانقدنمی کردند؟...می دانم نمیشه مهران مدیری وگروهش رابااین شخصیتهای بزرگ مقایسه کردمثل قطره تواقیانوسه شماگفتیدهمش تکرارفقط نقش ایناروعوض کرده خب درسته ببخشیدبازهم می گم لورل وهاری توهمه فیلمها تقریبایکجورندیاچارلی چاپلین یاهارولد لوید! شماکفتید ازمهران مدیری انتضاردارید:خب،وقتی میخای مشکلات راباطنزبگی به یکی برمی خورد به اسمشونیارکه نمیشه بگی به بازم اسمشونیارکه میشه بگی ... ببینیدحتی اینجاهم باترسه حتی مدیرموایناهم ازاینامی ترسهپس آخرش یه چیزی می شه بی سروته همون ساختمان پزشکان! به نظرمن ،خودم نمی خوام توطنزناراحتی باشه ولی توایران بایدباشه بایددعواباشه بایدناراحتی باشه! مهران مدیری می خواست یه چیزی بگه وگفت که مااینجابحث می کنیم می خواست بگه یکسریهاخابندآخرین حرفهاش راهم زدورفت. پول هاراورداربروکانادا! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده