Astraea 25351 ارسال شده در 17 تیر، 2015 درود. والا ایده! زده به سرم هرموقع لباس جدیدی میپوشم یا حالا فرقی نمیکنه هروز که لباس میپوشم عکس در ژستهای متفاوتی بگیرم و یه آلبوم پاورپوینت درست کرده ام و با تاریخ و مناسبت به روزش میکنم...که مدام دوربین دستمه و دارم از خودم عکس میگیرم و خانواده محترم شاکی شدن و میگن سوپر مدلای غربی هم اینقدر عکس ندارن چون داریم که میریم بیرون من میگم بزارید اول از خودم عکس بگیرم!!!! راسسش دم عید که خونه تکونی میکردیم لباسای بچگیام و نوزادیامو دیدم...البته من زیاد لباسا قدیمو ندارم... وقتی عکسای سالای قبلیمو میبینم میگم این همونه که وقتی پوشیدم مثل یک پرنسس توی جمع میدرخشیدمیا این همونه که برا خریدش بازارو زیر پا گذاشتم ووقتی میپوشیدم میگفتم چه خوشتیپ و خوشگلم نگو چقدر زار و ضایع بوده تنم!!!! همین دیگه.کلا لباسها بخش بسیار مهمی از خاطرات و روحیات ما هستن....میخوام یه جوری حفظشون کنم...اما نمیتونم همیشه نگشون دارم حالا شماهم اگه ایده پیشنهادی دارید بگید یا میتونید ............هیچی بابا!!!! 11
Yamna 1 17420 ارسال شده در 17 تیر، 2015 دوست جونی میخوای یه نمایشگاه بزن از تمام لباسات با اون اتفای یا حالتی که اون روز داشتی با اون لباس باز فکر میکنم میگم بهت 4
Astraea 25351 مالک ارسال شده در 17 تیر، 2015 دوست جونی میخوای یه نمایشگاه بزن از تمام لباسات با اون اتفای یا حالتی که اون روز داشتی با اون لباسباز فکر میکنم میگم بهت میدونی من اصلا ازشهرت خوشم نمیاد... ضمنا من که خودم دارم..اینو برا شما گفتم!!!! 5
Yamna 1 17420 ارسال شده در 17 تیر، 2015 میدونی من اصلا ازشهرت خوشم نمیاد... ضمنا من که خودم دارم..اینو برا شما گفتم!!!! خوب بده من نمایشگاه بزنم من از شهرت خوشم میاد لباس نی نی بودنتو نگاه دار برا نی نی خودت بقیه که نو مونده ببریم نمایشگاه ها چطوره دوست داشتی یا بریم plan B 5
Astraea 25351 مالک ارسال شده در 17 تیر، 2015 خوب بده من نمایشگاه بزنم من از شهرت خوشم میادلباس نی نی بودنتو نگاه دار برا نی نی خودت بقیه که نو مونده ببریم نمایشگاه ها چطوره دوست داشتی یا بریم plan B اینو اختصاصی نگهداشته ام: 6
Yamna 1 17420 ارسال شده در 17 تیر، 2015 اینو اختصاصی نگهداشته ام: یا خدا بیچاره نی نی تو :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: 4
Astraea 25351 مالک ارسال شده در 17 تیر، 2015 یا خدا بیچاره نی نی تو :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: ما با اینا بزرگ شدیم هیچیمونم نشد...بچه های الانو از بس از اول با سوسولی باهاشون برخورد میشه میشن گودزیلا!!! من به شیوه های مامان بزرگم شدیدا ایمان دارم 4
Yamna 1 17420 ارسال شده در 17 تیر، 2015 ما با اینا بزرگ شدیم هیچیمونم نشد...بچه های الانو از بس از اول با سوسولی باهاشون برخورد میشه میشن گودزیلا!!! من به شیوه های مامان بزرگم شدیدا ایمان دارم آفرین گلم من به شیوه های مامان بزرگت ایمان دارم 3
S.F 24932 ارسال شده در 18 تیر، 2015 درود. والا ایده! زده به سرم هرموقع لباس جدیدی میپوشم یا حالا فرقی نمیکنه هروز که لباس میپوشم عکس در ژستهای متفاوتی بگیرم و یه آلبوم پاورپوینت درست کرده ام و با تاریخ و مناسبت به روزش میکنم...که مدام دوربین دستمه و دارم از خودم عکس میگیرم و خانواده محترم شاکی شدن و میگن سوپر مدلای غربی هم اینقدر عکس ندارن چون داریم که میریم بیرون من میگم بزارید اول از خودم عکس بگیرم!!!! راسسش دم عید که خونه تکونی میکردیم لباسای بچگیام و نوزادیامو دیدم...البته من زیاد لباسا قدیمو ندارم... وقتی عکسای سالای قبلیمو میبینم میگم این همونه که وقتی پوشیدم مثل یک پرنسس توی جمع میدرخشیدمیا این همونه که برا خریدش بازارو زیر پا گذاشتم ووقتی میپوشیدم میگفتم چه خوشتیپ و خوشگلم نگو چقدر زار و ضایع بوده تنم!!!! همین دیگه.کلا لباسها بخش بسیار مهمی از خاطرات و روحیات ما هستن....میخوام یه جوری حفظشون کنم...اما نمیتونم همیشه نگشون دارم حالا شماهم اگه ایده پیشنهادی دارید بگید یا میتونید ............هیچی بابا!!!! بعد ملت ب من می گن خودشیفته ی ایده بوده ک ی دختری از 10 اینا هر روز از رخ خودش عکس گرفته بود و ب صورت ی فیلم کوتاه پخش کرده بود در طی فک کنم 10 سال. تغییر چهره اش مشهود بود. اینم ایده خوبی ه ها . 6
Tamana73 28835 ارسال شده در 19 تیر، 2015 واااااای خواهر منم عین شماست بخدا خستم کرده... تا سرکوچه میره آجی جوووونی میگه تا من عکس بندازم و بره... یه دیوارم پر کرده از عکس با شاسی 13*18 آلبوم کرده دیواروبخدااااا. خوبه ولی دیگه بیش از حد اطراف اذیت میکنه این کار... به نظرم... خوبه ادامه بدید ببینیم چی میشه آخر... بماند که از قیافش هر ثانیه با گوشی میگیره. 1
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 21 تیر، 2015 درود. والا ایده! زده به سرم هرموقع لباس جدیدی میپوشم یا حالا فرقی نمیکنه هروز که لباس میپوشم عکس در ژستهای متفاوتی بگیرم و یه آلبوم پاورپوینت درست کرده ام و با تاریخ و مناسبت به روزش میکنم...که مدام دوربین دستمه و دارم از خودم عکس میگیرم و خانواده محترم شاکی شدن و میگن سوپر مدلای غربی هم اینقدر عکس ندارن چون داریم که میریم بیرون من میگم بزارید اول از خودم عکس بگیرم!!!! راسسش دم عید که خونه تکونی میکردیم لباسای بچگیام و نوزادیامو دیدم...البته من زیاد لباسا قدیمو ندارم... وقتی عکسای سالای قبلیمو میبینم میگم این همونه که وقتی پوشیدم مثل یک پرنسس توی جمع میدرخشیدمیا این همونه که برا خریدش بازارو زیر پا گذاشتم ووقتی میپوشیدم میگفتم چه خوشتیپ و خوشگلم نگو چقدر زار و ضایع بوده تنم!!!! همین دیگه.کلا لباسها بخش بسیار مهمی از خاطرات و روحیات ما هستن....میخوام یه جوری حفظشون کنم...اما نمیتونم همیشه نگشون دارم حالا شماهم اگه ایده پیشنهادی دارید بگید یا میتونید ............هیچی بابا!!!! ایولللللللللل چ ایده ی باحالی من خیلی تنبلم تو عکس انداختن ... این روش خوبیه که هم حوصلم برای عکاسی بیشتر شه هم که خب روند تغییراتمو ثبت میکنم 3
Astraea 25351 مالک ارسال شده در 21 تیر، 2015 من که تا حالا خیلی خوب پیش رفته ام...آلبومش واقعا جالبه....هرروز میدونم توی چه مود و حسی بوده ام!!!! خیلی از لباسایی که میپوشیم تکراریه..لازم نیست از همش عکس بگیریم...بقول سجاد گذر همر هم جالبتربرامون نمود پیدا میکنه!! 3
ارسال های توصیه شده