Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ درود. والا ایده! زده به سرم هرموقع لباس جدیدی میپوشم یا حالا فرقی نمیکنه هروز که لباس میپوشم عکس در ژستهای متفاوتی بگیرم و یه آلبوم پاورپوینت درست کرده ام و با تاریخ و مناسبت به روزش میکنم...که مدام دوربین دستمه و دارم از خودم عکس میگیرم و خانواده محترم شاکی شدن و میگن سوپر مدلای غربی هم اینقدر عکس ندارن چون داریم که میریم بیرون من میگم بزارید اول از خودم عکس بگیرم!!!! راسسش دم عید که خونه تکونی میکردیم لباسای بچگیام و نوزادیامو دیدم...البته من زیاد لباسا قدیمو ندارم... وقتی عکسای سالای قبلیمو میبینم میگم این همونه که وقتی پوشیدم مثل یک پرنسس توی جمع میدرخشیدمیا این همونه که برا خریدش بازارو زیر پا گذاشتم ووقتی میپوشیدم میگفتم چه خوشتیپ و خوشگلم نگو چقدر زار و ضایع بوده تنم!!!! همین دیگه.کلا لباسها بخش بسیار مهمی از خاطرات و روحیات ما هستن....میخوام یه جوری حفظشون کنم...اما نمیتونم همیشه نگشون دارم حالا شماهم اگه ایده پیشنهادی دارید بگید یا میتونید ............هیچی بابا!!!! 11 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ دوست جونی میخوای یه نمایشگاه بزن از تمام لباسات با اون اتفای یا حالتی که اون روز داشتی با اون لباس باز فکر میکنم میگم بهت 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ دوست جونی میخوای یه نمایشگاه بزن از تمام لباسات با اون اتفای یا حالتی که اون روز داشتی با اون لباسباز فکر میکنم میگم بهت میدونی من اصلا ازشهرت خوشم نمیاد... ضمنا من که خودم دارم..اینو برا شما گفتم!!!! 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ میدونی من اصلا ازشهرت خوشم نمیاد... ضمنا من که خودم دارم..اینو برا شما گفتم!!!! خوب بده من نمایشگاه بزنم من از شهرت خوشم میاد لباس نی نی بودنتو نگاه دار برا نی نی خودت بقیه که نو مونده ببریم نمایشگاه ها چطوره دوست داشتی یا بریم plan B 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ خوب بده من نمایشگاه بزنم من از شهرت خوشم میادلباس نی نی بودنتو نگاه دار برا نی نی خودت بقیه که نو مونده ببریم نمایشگاه ها چطوره دوست داشتی یا بریم plan B اینو اختصاصی نگهداشته ام: 6 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ اینو اختصاصی نگهداشته ام: یا خدا بیچاره نی نی تو :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ یا خدا بیچاره نی نی تو :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: ما با اینا بزرگ شدیم هیچیمونم نشد...بچه های الانو از بس از اول با سوسولی باهاشون برخورد میشه میشن گودزیلا!!! من به شیوه های مامان بزرگم شدیدا ایمان دارم 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ ما با اینا بزرگ شدیم هیچیمونم نشد...بچه های الانو از بس از اول با سوسولی باهاشون برخورد میشه میشن گودزیلا!!! من به شیوه های مامان بزرگم شدیدا ایمان دارم آفرین گلم من به شیوه های مامان بزرگت ایمان دارم 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ درود. والا ایده! زده به سرم هرموقع لباس جدیدی میپوشم یا حالا فرقی نمیکنه هروز که لباس میپوشم عکس در ژستهای متفاوتی بگیرم و یه آلبوم پاورپوینت درست کرده ام و با تاریخ و مناسبت به روزش میکنم...که مدام دوربین دستمه و دارم از خودم عکس میگیرم و خانواده محترم شاکی شدن و میگن سوپر مدلای غربی هم اینقدر عکس ندارن چون داریم که میریم بیرون من میگم بزارید اول از خودم عکس بگیرم!!!! راسسش دم عید که خونه تکونی میکردیم لباسای بچگیام و نوزادیامو دیدم...البته من زیاد لباسا قدیمو ندارم... وقتی عکسای سالای قبلیمو میبینم میگم این همونه که وقتی پوشیدم مثل یک پرنسس توی جمع میدرخشیدمیا این همونه که برا خریدش بازارو زیر پا گذاشتم ووقتی میپوشیدم میگفتم چه خوشتیپ و خوشگلم نگو چقدر زار و ضایع بوده تنم!!!! همین دیگه.کلا لباسها بخش بسیار مهمی از خاطرات و روحیات ما هستن....میخوام یه جوری حفظشون کنم...اما نمیتونم همیشه نگشون دارم حالا شماهم اگه ایده پیشنهادی دارید بگید یا میتونید ............هیچی بابا!!!! بعد ملت ب من می گن خودشیفته ی ایده بوده ک ی دختری از 10 اینا هر روز از رخ خودش عکس گرفته بود و ب صورت ی فیلم کوتاه پخش کرده بود در طی فک کنم 10 سال. تغییر چهره اش مشهود بود. اینم ایده خوبی ه ها . 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ واااااای خواهر منم عین شماست بخدا خستم کرده... تا سرکوچه میره آجی جوووونی میگه تا من عکس بندازم و بره... یه دیوارم پر کرده از عکس با شاسی 13*18 آلبوم کرده دیواروبخدااااا. خوبه ولی دیگه بیش از حد اطراف اذیت میکنه این کار... به نظرم... خوبه ادامه بدید ببینیم چی میشه آخر... بماند که از قیافش هر ثانیه با گوشی میگیره. 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درود. والا ایده! زده به سرم هرموقع لباس جدیدی میپوشم یا حالا فرقی نمیکنه هروز که لباس میپوشم عکس در ژستهای متفاوتی بگیرم و یه آلبوم پاورپوینت درست کرده ام و با تاریخ و مناسبت به روزش میکنم...که مدام دوربین دستمه و دارم از خودم عکس میگیرم و خانواده محترم شاکی شدن و میگن سوپر مدلای غربی هم اینقدر عکس ندارن چون داریم که میریم بیرون من میگم بزارید اول از خودم عکس بگیرم!!!! راسسش دم عید که خونه تکونی میکردیم لباسای بچگیام و نوزادیامو دیدم...البته من زیاد لباسا قدیمو ندارم... وقتی عکسای سالای قبلیمو میبینم میگم این همونه که وقتی پوشیدم مثل یک پرنسس توی جمع میدرخشیدمیا این همونه که برا خریدش بازارو زیر پا گذاشتم ووقتی میپوشیدم میگفتم چه خوشتیپ و خوشگلم نگو چقدر زار و ضایع بوده تنم!!!! همین دیگه.کلا لباسها بخش بسیار مهمی از خاطرات و روحیات ما هستن....میخوام یه جوری حفظشون کنم...اما نمیتونم همیشه نگشون دارم حالا شماهم اگه ایده پیشنهادی دارید بگید یا میتونید ............هیچی بابا!!!! ایولللللللللل چ ایده ی باحالی من خیلی تنبلم تو عکس انداختن ... این روش خوبیه که هم حوصلم برای عکاسی بیشتر شه هم که خب روند تغییراتمو ثبت میکنم 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من که تا حالا خیلی خوب پیش رفته ام...آلبومش واقعا جالبه....هرروز میدونم توی چه مود و حسی بوده ام!!!! خیلی از لباسایی که میپوشیم تکراریه..لازم نیست از همش عکس بگیریم...بقول سجاد گذر همر هم جالبتربرامون نمود پیدا میکنه!! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده