simin asefi 216 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ سلام بچه ها بچه ها میشه این کد تست کنید؟ من هر بلایی بگید سرش آوردم ولی بازم بهم خطا میده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم خطاهایی که میده Index exceeds matrix dimensions. Error in ind2rgb (line 26) r = zeros(size(a)); r(:) = cm(a,1); Error in finalllll (line 8) shadow = ind2rgb(X,map); % convert to truecolor 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ سلام بچه ها بچه ها میشه این کد تست کنید؟ من هر بلایی بگید سرش آوردم ولی بازم بهم خطا میده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم خطاهایی که میده Index exceeds matrix dimensions. Error in ind2rgb (line 26) r = zeros(size(a)); r(:) = cm(a,1); Error in finalllll (line 8) shadow = ind2rgb(X,map); % convert to truecolor سلام سیمین خانوم تصویرتون Indexed نیست، RGB هست. MAPش رو نگاه کن خالیه، با دستور imfinfo هم می تونی چک کنی. 2 لینک به دیدگاه
simin asefi 216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ ممنون از جوابت آقا ایمان چجوری ایندکس اعمال کنم؟ :w000: 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ ممنون از جوابت آقا ایمان چجوری ایندکس اعمال کنم؟ :w000: خب خودش true color هست، نیاز نیست که تبدیلش کنی، اون خط رو کامنت کن. 1 لینک به دیدگاه
simin asefi 216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ خب خودش true color هست، نیاز نیست که تبدیلش کنی، اون خط رو کامنت کن. ممنون آقا ایمان شما فوق العاده ای :icon_gol: :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده