رفتن به مطلب

توهین رسانه عربستانی به ایرانیان

Lean

ارسال های توصیه شده

هر کی از مادرش قهر میکنه میره اخوند میشه، همین می شه دیگه.

منظورت چیه؟:w58:

جدا چند درصد ما درباره سیستم اموزشی اطلاعات داریم؟

چند درصد ما درباره تفاوت های سیستم اموزشی حوزه های علمی جدید و قدیم اطلاع داریم؟

چند درصد ما اطلاعاتمون بی تعصبانه است؟

چند درصد ما درباره بیانگذاران تفکرات و اصلا ماهیت تفکر اطلاعات داریم؟

به جز مورد سوم هیچکدوم ربطی اساسی به موضوع نداشت

که در این مورد با شما موافقم همونطور که رفتار خوبی از این رسانه دیده نشده به صورت ده ها برابر در این چند روز به عرب ها توهین کردن و اتفاقا با افراد زیادی سر این موضوع بحث کردم که به هیچ عنوان کوتاه نمی اومدن

بیخیال.

این کاریکاتور ها ک ما نیستیم.

ما خیلی هم باسوادی و پیشرفته :ws3:

جد من کورش بود.

نادر بوده

رضاشاه بوده

من چیای ازشون یاد گرفتم ک لیاقت داشته باشم از تاریخ حرف بزنم؟

بگذریم.

کاریکاتور، توهین امیزی ه.

ولی ...

بیخیال. ترجیح می دم ادامه ندم :hanghead:

• Like 3
لینک به دیدگاه
منظورت چیه؟:w58:

به جز مورد سوم هیچکدوم ربطی اساسی به موضوع نداشت

که در این مورد با شما موافقم همونطور که رفتار خوبی از این رسانه دیده نشده به صورت ده ها برابر در این چند روز به عرب ها توهین کردن و اتفاقا با افراد زیادی سر این موضوع بحث کردم که به هیچ عنوان کوتاه نمی اومدن

بله،من هم موافقم نبایدکسی راتحقیرکردوفحش دادولی اونهاکه توهین می کنندچی ؟حتمامی گیدتوهین جواب توهین نیست!

زمان جام جهانی یادتونه چکارمسی کردیم .خیال می کنیدمسی جواب توهینهای ایرانیان راندادچرادادبااون ضربه قنگی که زدوگل شد!

درصورتی که دولت مابتواندوبخواهدحق ایرانیان رابگیرددرضمن ازاین موضوع هم نبایدقافل شدکه همه این گرفتارهای حالانگم همش اکثرش ازکم سوادی بی دانشی ملت ماست.

مابایدخودمان جوری باشیم که کسی جرعت نکندبامااینجوررفتارکنه.

مابایدبه درجه ای برسیم که بجای توهین کردن انرژیمونوتوراه پیشرفت وبرتری ایران بزاریم.

آگرآلمان بودچه کاری می کرد؟

اگرامریکابودچه کاری می کرد؟

و...

چرانبایدمابا:زاپن،امریکا و...کشورای درجه ا رابطه داشته باشیم .

سلاح کشورهای مثل امریکاچیست؟توپ وتانک گلوله نه به نظرمن اینها فقطمال ماجهان 3 ومی هاست درحالی که بهترین سلاحهارادارند،علمهم دارندغول دارندغولی به نام ماکروسافت،گوگل ،کوکاکولا و..حالاخودتون بگیداینهاقویتریاتوپوتانک

• Like 2
لینک به دیدگاه

آنچه برای آگاهی دوستان ارجمند در ذیل می آید متن (ترجمه نامه عمر خلیفه دوم به یزدگرد سوم ساسانی) وپاسخ یزدگرد به عمر می باشد. نسخه اصلی این نامه ها در موزه لندن نگهداری می شود. زمان نگاشته شدن این نامه ها مربوط می شود به پس از جنگ قادسیه و پیش از جنگ نهاوند که حدوداً چهار ماه به طول انجامید . عمر نزدیک ۶۰ سال و یزدگرد حدود ۲۳ سال داشته.

بنام خدامند بخشنده مهربان

از عمر بن الخطاب خلیفه مسلمین به یزدگرد سوم شاهنشاه پارس

یزدگرد، من آینده روشنی برای تو و ملت تو نمی بینم مگر اینکه پیشنهاد مرا بپذیری و با من بیعت کنی. تو سابقا بر نصف جهان حکم می راندی ولی اکنون که سپاهیان تو در خطوط مقدم شکست خورده اند وملت تو در حال فروپاشی است. من به تو راهی را پیشنهاد می کنم تا جانت را نجات دهی.شروع کن به پرستش خدای واحد، به یکتا پرستی، به عبادت خدای یکتا که همه چیزرا او آفریده. ما برای تو و برای تمام جهان پیام او را آورده ایم، او که خدای راستین است.از پرستش آتش دست بردار و به ملت خود فرمان بده که آنها نیز از پرستش آتش که خطاست دست بکشند،بما بپیوند الله اکبر را پرستش کن که خدای راستین است و خالق جهان.الله را عبادت کن و اسلام را بعنوان راه رستگاری بپذیر. به راه کفر آمیز خود پایان بده و اسلام بیاور و الله اکبر را منجی خود بدان.با این کار زندگی خودت را نجات بده و صلح را برای پارسیان بدست آر. اگر بهترین انتخاب را می خواهیبرای عجم ها ( لقبی که عربها به پارسیان می دادند بمعنی گنگ و لال) انجام دهی با من بیعت کن.

الله اکبر ،خلیفه مسلمین ، عمربن الخطاب

پاسخ یزدگرد :

از شاه شاهان، شاه پارس، شاه سرزمینهای پرشمار، شاه آریایی ها و غیر آریایی ها

به نام اهورا مزدا آفریننده زندگی و خرد.

از شاه پارسیان شاه فرمانروایی پارس، یزدگرد سوم ساسانیبه عمربن الخطاب خلیفه تازیان ( لقبی که پارسیان به عربها می دهند به معنای سگ شکاری و وحشی )

تو در نامه ات نوشته ای می خواهی ما را به راه راست هدایت کنی، به راه خدای راستینت، بدون اینکه هیچگونه آگاهی داشته باشی که ما که هستیم و چه را می پرستیم.

این بسیار شگفت انگیز است که تو لقب فرمانروای عربها را برای خودت غصب کرده ای.آگاهی و دانش تو نسبت به امور دنیا به همان اندازه عربهای پست و سرگردان دربیابانهای عربستان و انسانهای عقب مانده بیابان گرد است.

تو به من پیشنهاد می کنی که خداوند یکتا را بپرستم در حالیکه نمی دانی هزاران سال است که ایرانیان خداوند یکتا را می پرستند و روزی پنج بار به درگاه او نماز می خوانند. هزاران سال است که در ایران، سرزمین فرهنگ و هنر این رویه زندگی روزمره ماست.

زمانیکه ما مهربانی و کردار نیک را در جهان می پروراندیم و پرچم پندار نیک، گفتار نیک، کردارنیک را در دستهایمان به اهتزاز درمی آوردیم تو و پدران تو سوسمار میخوردند و دخترانتان را زنده بگور می کردید.

شما تازیان که دم از الله می زنید برای آفریده های خدا ارزشی قائل نیستید ، شما فرزندان خدا را گردن می زنید، اسرای جنگی را می کشید، به زنها تجاوز می کنید، دختران خود را زنده به گور می کنید،به کاروانها شبیخون می زنید، دسته دسته مردم را می کشید، زنان مردم را میدزدید و اموال آنها را سرقت می کنید. قلب شما از سنگ ساخته شده است. ما تمام این اعمال شیطانی را که شما انجام می دهید محکوم می کنیم.

حال با اینهمه اعمال قبیح که انجام می دهید چگونه می خواهید به ما درس خداشناسی بدهید؟

تو بمن می گویی از پرستش آتش دست بردارم، ما ایرانیان عشق به خالق و قدرت خلقت او را در نورخورشید و گرمی آتش می بینیم. نور و گرمای خورشید و آتش ما را قادر می سازد که نور حقیقت را ببینیم و قلبهایمان برای نزدیکی به خالق و به همنوع گرم شود. این بما کمک می کند تا با همدیگر مهربانتر باشیمو این نور اهورایی را در اعماق قلبمان روشن می سازد. خدای ما اهورا مزداست و این بسیار شگفت انگیز است که شما تازه او را کشف کرده اید و نام الله را بر آن گذارده اید.

اما ما و شما در یک مرتبه نیستیم، ما به همنوع کمک می کنیم ، ما عشق رادر میان آدمیان قسمت می کنیم، ما پندار نیک را در بین انسانها ترویج می کنیم، ما هزاران سال است کهفرهنگ خود را با احترام به فرهنگ های دیگر بر روی زمین می گسترانیم ، در حالیکه شما به سرزمینهای دیگر حمله می کنید، مردم را دسته دسته قتل عام می کنید، قحطی به ارمغان می آورید و ترس و تهی دستی به راه می اندازید، شما اعمال شیطانی را انجام می دهید.

چه کسی مسئول اینهمه فاجعه است؟

آیا الله به شما دستور داده قتل کنید، غارت کنید و ویران کنید؟

یا اینکه پیروان الله به نام او این کارها را انجام می دهند؟ و یا هردو؟

شما می خواهید عشق به خدا را با نظامی گری و قدرت شمشیر هایتان به مردم یاد بدهید. شما بیابانگردها می خواهید به ملت ما درس خداشناسی بدهید. ما هزاران سال فرهنگ و تمدن در پشت سر خود داریم،

تو بجز نظامی گری، وحشی گری، قتل و جنایت چه چیزی را به ارتش عربها یاد دادهای؟

چه دانش و علمی را به مسلمانان یاد داده ای که حالا اصرار داری به غیر مسلمانان نیز یاد بدهی؟

چه دانش و فرهنگی را از الله ات آموخته ای که اکنون می خواهی به زور به دیگران هم بیاموزی؟

افسوس و ای افسوس … که ارتش پارسیان ما از ارتش شما شکست خورد و حالا مردم ما مجبورند همانخدای خودشان را این بار با نام الله پرستش کنند و همان پنج بار نماز را بخوانند ولی اینکار با زور شمشیرباید عربی نماز بخوانند چون گویا الله شما فقط عربی می فهمد. من پیشنهاد می کنم که تو و همدستانت به همان بیابانهایی که سابقا عادت داشتید در آن زندگی کنید برگردید.آنها را برگردان به همان جایی که عادت داشتید جلوی آفتاب از گرما بسوزند، به همان زندگی قبیله ای ،به همان سوسمار خوردن ها و شیر شتر نوشیدنها.

من تو را نهی نمی کنم از اینکه این دسته های دزد را ( ارتش تازیان) در سرزمین آباد ما رها کنی ، در شهر های متمدن ما و در میان ملت پاکیزه ما.این چهار پایان سنگدل را آزاد مگذار تا مردم ما را قتل عام کنند، زنان و فرزندان ما را بربایند، به زنهای ماتجاوز کنند و دخترانمان را به کنیزی به مکه بفرستند. نگذار این جنایات را به نام الله انجام دهند،به این کارهای جنایتکارانه پایان بده.آریایها بخشنده، خونگرم و مهمان نوازند، انسانهای پاک به هر کجا که بروند تخم دوستی، عشق ،آگاهی و حقیقت را خواهند کاشت بنابراین آنها تو و مردم تو را بخاطر این کارهای جنایتکارانهمجازات نخواهند کرد.

من از تو می خواهم که در همان بیابانهای عربستان بمانی و به شهرهای آباد و متمدن مانزدیک نشوی ، بخاطر عقاید ترسناکت و بخاطر خوی وحشی گریت.

گردن زدن زنان در عربستان

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 3
لینک به دیدگاه
بعد سینه بزنیم که ای وای حسین مظلوم شهید شد!!

عرب بد است پس حسین بد است

نتیجه میگیریم احمدی نژاد بد است فلانی بد است پس کوروش بد است پس پارسیان بدند

اینه منطق ما احسنت.....

• Like 3
لینک به دیدگاه

مگه به گفته ی عربستانیا ما بد میشیم؟مگه ما گفیتم عرب سوسمار خور اونا سوسمار خور شدند؟

فرهنگ ادمیزاد اونقدر پایینه که وقتی کم میاره طرفو به رگبار توهین میبنده بلکم تخلیه بشه

هیچ وقت یاد نگرفتیم یه کاریو به موقع و درست انجام بدیم اگر ایرانی جماعت اینقدر حج نمیرفتن اون اتفاق بد نمیفتاد که باعث شروع این توهینا بشه پس نتیجه میگیریم خودمون بد کردیم و رو دادیم.... از اون گذشته وقتی کسی با کسی دشمنه و دعوا میشه وسط دعوا حلوا خیرات نمیکنن یکم که اینا بد میگنن یکم اونا بد میگن آخر سر سه ماه دیگه متاسفانه باز همون آش میشه همون کاسه ملت دوباره میرن حج باور ندارید یکم صبر کنید میبینید.....

• Like 3
لینک به دیدگاه
مگه به گفته ی عربستانیا ما بد میشیم؟مگه ما گفیتم عرب سوسمار خور اونا سوسمار خور شدند؟

فرهنگ ادمیزاد اونقدر پایینه که وقتی کم میاره طرفو به رگبار توهین میبنده بلکم تخلیه بشه

هیچ وقت یاد نگرفتیم یه کاریو به موقع و درست انجام بدیم اگر ایرانی جماعت اینقدر حج نمیرفتن اون اتفاق بد نمیفتاد که باعث شروع این توهینا بشه پس نتیجه میگیریم خودمون بد کردیم و رو دادیم.... از اون گذشته وقتی کسی با کسی دشمنه و دعوا میشه وسط دعوا حلوا خیرات نمیکنن یکم که اینا بد میگنن یکم اونا بد میگن آخر سر سه ماه دیگه متاسفانه باز همون آش میشه همون کاسه ملت دوباره میرن حج باور ندارید یکم صبر کنید میبینید.....

باحرفاتون موافقم،سرسه ماه کجای کاریدهمین الان هم بعضی هامی خوان برن انگاری ایرانی تلسم شده !:icon_pf (34):

من هم موافقم خودمان کردیم که لعنت بر...

یه تقریبا40دقیقه پیش بایه سپاهی صحبت می کردم می گفت می خوام برم مکه گفتم چیزمیشه گفت هرچی مشه برم اونم سعادته زیرلب گفتم کچل بووووووق (ببخشیدکچلهاانجمن):4564:

لینک به دیدگاه

لعنت خدا به این وهابی های حروم زاده

یادتون رفته شاپور از کتف اویزونتون میکرد یادتون رفته همیشه جلو ایرانیا زانو زدید الانم پشت امریکا قایم شدید نوکر و سگ امریکایید

کاش کاش دست من بود این عربارو موشک بارون میکردم برای همیشه نسل کثیفشون رو از زمین برمیداشتم حیف حیف................از خدامه جنگ بشه ازخدامه خونم به جوش اومده لعنتی های حرومی

انقد بهشون رو دادن هرکار دلشون میخواد میکنن غیرت ندارن اگه جوابشونو ندن ..............

لینک به دیدگاه

امروز از بولوار سجاد (مشهد) رد شدم

می دیدم عده ای که یونجه هاشون تموم شده بود اومده بودن خیابون رو بسته بودن و داد و هوار راه مینداختند مرگ بر عربستان و آل سعود و ... میگفتن

میگم اینها زمانیکه به دخترا و پسرامون توی کهریزک تجاوز شد کجا بودند ؟ چرا اون موقع رگ غیرتشون قلمبه نشده بود ؟!

1400 ساله که عرب داره به ایرانی تجاوز میکنه.

اونوقت من باید باور کنم که اینها خونشون از تجاوز به یک ایرانی مورد ستم و تجاوز قرار گرفته به جوش اومده ؟!

یا اینها حرفشون با عربستان سر چیز دیگه ست؟!

احیانا مربوط به موضوع یمن نیست ؟!

فلسطین و لبنان و سوریه و ونزوئلا و ... کم بود یمن هم اضافه میشه ؟!

فقط این وسط متاسف هم هستم از بابت اینکه به دو نوجوون این ظلم شده. (اینکه هم وطن من باشند یا نه برای من مهم نیست ... اگر ملیت دیگری هم داشتند باز هم از این جهت که دو هم نوع و انسان بودند متاثر بود)

اما از کجا معلوم که اونها دو نوجوون بسیجی و حزب اللهی نبودند ؟!

به هر روی من که ارزیابیم از اتفاقی که افتاده خوبه ...

اینکه تعدادی از مسلمون ها با این قضیه شاید به این نتیجه برسند که دیگه مکه نرن خوبه ... اینکه یک بار دیگر هم ماهیت وقیحانه اعراب آشکار بشه خوبه ... (هر چند تاریخ حافظه ی کندی داره)

اینکه توی خیابون به جای مرگ بر آمریکا و اسراییل شعار مرگ بر عربستان هم بشنوم هم بد نیست ...

من حتی اینو بهتر میدونم که بیشتر هم انجام بشه و بلکه با طرح چنین موضوعاتی مکه رفتن کم رنگ و کم رنگ تر بشه !

و ضمنا این یه مورد فقط بر ملا شده ... خدا میدونه که چقدر از این موارد توی مکه و کربلا و سوریه و ... بوده و فاش نشده و جایی درز نکرده ...

• Like 5
لینک به دیدگاه
بله،من هم موافقم نبایدکسی راتحقیرکردوفحش دادولی اونهاکه توهین می کنندچی ؟حتمامی گیدتوهین جواب توهین نیست!

زمان جام جهانی یادتونه چکارمسی کردیم .خیال می کنیدمسی جواب توهینهای ایرانیان راندادچرادادبااون ضربه قنگی که زدوگل شد!

درصورتی که دولت مابتواندوبخواهدحق ایرانیان رابگیرددرضمن ازاین موضوع هم نبایدقافل شدکه همه این گرفتارهای حالانگم همش اکثرش ازکم سوادی بی دانشی ملت ماست.

مابایدخودمان جوری باشیم که کسی جرعت نکندبامااینجوررفتارکنه.

مابایدبه درجه ای برسیم که بجای توهین کردن انرژیمونوتوراه پیشرفت وبرتری ایران بزاریم.

آگرآلمان بودچه کاری می کرد؟

اگرامریکابودچه کاری می کرد؟

و...

چرانبایدمابا:زاپن،امریکا و...کشورای درجه ا رابطه داشته باشیم .

سلاح کشورهای مثل امریکاچیست؟توپ وتانک گلوله نه به نظرمن اینها فقطمال ماجهان 3 ومی هاست درحالی که بهترین سلاحهارادارند،علمهم دارندغول دارندغولی به نام ماکروسافت،گوگل ،کوکاکولا و..حالاخودتون بگیداینهاقویتریاتوپوتانک

با تشکر کاملا حرف شما رو قبول دارم جواب توهین رو با نشون دادن اقتدار کشور باید نشون داد (مثلا لغو همیشگی حج نه توهین)

بعد من اصلا با کاریکاتور مخالف نیستم هر کس می تونه نظرش رو بگه یادمه چند مدت پیش یه عده می گفتن مسلمانان در واکنش به وحشی خطاب شدنشان به سفارت فلان جا حمله کردن

الان یه سری هم چون عرب ها به ایرانی ها گفتن وحشی چماق گرفتن دستشون می خوان حمله کنن عربستان:ws28:

خب هر کسی با دیدن این واکنش ها به این نتیجه می رسه لابد رسانه ی عربی حق داشته(البته یه جورایی میشه قضیه ی دیگ به دیگ می گه روت سیاه)

• Like 3
لینک به دیدگاه
امروز از بولوار سجاد (مشهد) رد شدم

می دیدم عده ای که یونجه هاشون تموم شده بود اومده بودن خیابون رو بسته بودن و داد و هوار راه مینداختند مرگ بر عربستان و آل سعود و ... میگفتن

میگم اینها زمانیکه به دخترا و پسرامون توی کهریزک تجاوز شد کجا بودند ؟ چرا اون موقع رگ غیرتشون قلمبه نشده بود ؟!

1400 ساله که عرب داره به ایرانی تجاوز میکنه.

اونوقت من باید باور کنم که اینها خونشون از تجاوز به یک ایرانی مورد ستم و تجاوز قرار گرفته به جوش اومده ؟!

یا اینها حرفشون با عربستان سر چیز دیگه ست؟!

احیانا مربوط به موضوع یمن نیست ؟!

فلسطین و لبنان و سوریه و ونزوئلا و ... کم بود یمن هم اضافه میشه ؟!

فقط این وسط متاسف هم هستم از بابت اینکه به دو نوجوون این ظلم شده. (اینکه هم وطن من باشند یا نه برای من مهم نیست ... اگر ملیت دیگری هم داشتند باز هم از این جهت که دو هم نوع و انسان بودند متاثر بود)

اما از کجا معلوم که اونها دو نوجوون بسیجی و حزب اللهی نبودند ؟!

به هر روی من که ارزیابیم از اتفاقی که افتاده خوبه ...

اینکه تعدادی از مسلمون ها با این قضیه شاید به این نتیجه برسند که دیگه مکه نرن خوبه ... اینکه یک بار دیگر هم ماهیت وقیحانه اعراب آشکار بشه خوبه ... (هر چند تاریخ حافظه ی کندی داره)

اینکه توی خیابون به جای مرگ بر آمریکا و اسراییل شعار مرگ بر عربستان هم بشنوم هم بد نیست ...

من حتی اینو بهتر میدونم که بیشتر هم انجام بشه و بلکه با طرح چنین موضوعاتی مکه رفتن کم رنگ و کم رنگ تر بشه !

و ضمنا این یه مورد فقط بر ملا شده ... خدا میدونه که چقدر از این موارد توی مکه و کربلا و سوریه و ... بوده و فاش نشده و جایی درز نکرده ...

عه اتفاقا منم طرفای بزرگمهر بودم میگفتی یه بستنی میزدیم با هم:ws28:

البته نظر فرهاد به نظر من نزدیک تره:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

کساییکه که دم از فرهنگ ایرانی میزنن ولی نژاد پرست هستن و خودشون رو از کشورای دیگه بالاتر میدونن همیشه حرص منو در میارن ! ایناییکه به عقاید دیگران توهین میکنن عقاید اسلامی منظورمه نمیدونم چطوری خودشون رو آدم با فرهنگ هزاران ساله و بسیار روشن فکر میدونن با فرهنگی این نیست برادر من! خواهر من !دوست من !

لینک به دیدگاه

ربط نداشت من در جواب دوستان گفتم ! وقتی ما هم به اونا توهین میکنیم میگیم سوسمار خور بی فرهنگ پس فرقی با اونا نداریم ! :sigh:

نقل قول نگرفتم که توهین نشه:hanghead:

لینک به دیدگاه
ربط نداشت من در جواب دوستان گفتم ! وقتی ما هم به اونا توهین میکنیم میگیم سوسمار خور بی فرهنگ پس فرقی با اونا نداریم ! :sigh:

نقل قول نگرفتم که توهین نشه:hanghead:

اونا بی حرمتی و گستاخی رو ب بی نهایت رسوندن ی مشت بی مغز که صدوبیست و چهار هزار پیامبرم نتونستن ادمشون کنن

وای بر ما که عبرت نمیگیریم بازم پولمونو میریریم تو شکم این وهابی ها این حرکتاشونم یادمون میره

یکی از اون نوجوون ها خودکشی کرده چرا چون غیرت نداریم چون جواب دندون شکن بهشون نمیدیم کوروش کجایی این عربارو از هستی ساقط کنی

لینک به دیدگاه
اونا بی حرمتی و گستاخی رو ب بی نهایت رسوندن ی مشت بی مغز که صدوبیست و چهار هزار پیامبرم نتونستن ادمشون کنن

وای بر ما که عبرت نمیگیریم بازم پولمونو میریریم تو شکم این وهابی ها این حرکتاشونم یادمون میره

یکی از اون نوجوون ها خودکشی کرده چرا چون غیرت نداریم چون جواب دندون شکن بهشون نمیدیم کوروش کجایی این عربارو از هستی ساقط کنی

نژاد پرستی رو اصلا نمیتونم درک کنم اینو در نظر بگیرین که این کاریکاتور کاملا سیاسیه پیشنهاد میکنم بقیه کاریکاتور های این سایت رو نگاه کنید!

اونا هم ما رو به این دید نگاه میکنن رفتار ما با اونا درسته؟تمام کارای ما درسته؟تا حالا کاری نکردیم که اونا از ما متنفر بشن؟

لینک به دیدگاه

فقط به سخنان بزرگ مرد ایران زمین شاعر پارس گوی بسنده میکنم:a030:

درین خاک زرخیز ایران زمین ////////////////////////////////////// نبودند جزمردمی پاک دین

همه دینشان مردی و داد بود ///////////////////////// وزان کشور آزاد و آباد بود

چو مهر و وفا بود خود کیششان //////////////////// گنه بود آزار کس پیششان

همه بنده ی ناب یزدان پاک ///////////////////////// همه دل پر از مهر این آب وخاک

پدر در پدر آریا یی نژاد ////////////////////////////// ز پشت فریدون نیکو نهاد

بزرگی به مردی وفرهنگ بود ///////////////////// گدایی دراین بوم و بر ننگ بود

کجا رفت آن دانش وهوش ما ////////////////////// که شد مهرمیهن فراموش ما

که انداخت آتش دراین بوستان ///////////////////// کزآن سوخت جان ودل دوستان

چه کردیم کاین گونه گشتیم خار؟ /////////////////// خرد را فکندیم این سان زکار

نبود اینچنین کشور و دین ما ///////////////////// کجا رفت آیین دیرین ما ؟

به یزدان که این کشور آبادبود ////////////////// همه جای مردان آزاد بود

دراین کشور آزادگی ارز داشت ////////////////// کشاورز خود خانه و مرز داشت

گرانمایه بود آنکه بودی دبیر/////////////////// گرامی بد آن کس که بودی دلیر

نه دشمن دراین بوم و بر لانه داشت ////////////نه بیگانه جایی دراین خانه داشت

ازآن روزدشمن به ما چیره گشت /////////////// که مارا روان و خرد تیره گشت

از آن روز این خانه ویرانه شد //////////////// که نان آورش مرد بیگانه شد

چوناکس به ده کدخدایی کند / ////////////////////کشاورز باید گدایی کند

به یزدان که گر ما خرد داشتیم //////////////// کجا این سرانجام بد داشتیم

بسوزد درآتش گرت جان و تن ///////////////// به از بندگی کردن و زیستن

اگرمایه ی زندگی بندگی ست //////////////////// دوصد باره مردن به اززندگیست

بیا تا بکوشیم و جنگ آوریم //////////////////// برون سر از این بار ننگ آوریم

( فردوسی )