رفتن به مطلب

کاش انجمن ما.....

ارسال های توصیه شده

یکی از دلایل پیشرفت انسان درکنار نیازهاش به خاطر آرزوهاوبلندپروازیهای ذهنیش بوده ...چیزهایی که یک روز فقط آرزوی اونو داشته اما امروز شاید اون بلندپروازیهاش تبدیل شده به یه امرعادی برای امروز ..چیزی مثل آرزوی پرواز دیروز وپرواز واقعی امروز ..به نظر شمابرای پیشرفت انجمنون چه آرزویی میشه داشت ...؟؟؟!!!!

• Like 10
لینک به دیدگاه

کاش انجمن ما یه روز تولید کننده یه محصولی باشه که به تعداد کاربرهای فعال وبانگیزه اش توشهرهای مختلف نمایندگی داشته باشه ..اوه چه بیزنس قویی میشه :w16:

لینک به دیدگاه
یکی از دلایل پیشرفت انسان درکنار نیازهاش به خاطر آرزوهاوبلندپروازیهای ذهنیش بوده ...چیزهایی که یک روز فقط آرزوی اونو داشته اما امروز شاید اون بلندپروازیهاش تبدیل شده به یه امرعادی برای امروز ..چیزی مثل آرزوی پرواز دیروز وپرواز واقعی امروز ..به نظر شمابرای پیشرفت انجمنون چه آرزویی میشه داشت ...؟؟؟!!!!

هر موفقیتی ساز و کار خودش رو میطلبه. بنظر من پیشرفت انجمن خیلی عالیست.

آرزو ابزار پیشرفت نیست. تلاش هدفمند ضامن پیشرفته.

لینک به دیدگاه
هر موفقیتی ساز و کار خودش رو میطلبه. بنظر من پیشرفت انجمن خیلی عالیست.

آرزو ابزار پیشرفت نیست. تلاش هدفمند ضامن پیشرفته.

حرفتونو کاملن تایید میکنم ...راستش من تو تاپیک ایده نو .حرکت نو .درمورد این تاپیک کاملتر توضیح دادم ...شاید تا حدودی این تاپیک موازی تاپیک نظرات شما برای پیشرفت انجمن باشه ..اما خواستم یه کم راحت تر نظرات عنوان بشه ..من اوایل که اومده بودم انجمن ..هردفه میخواستم اونجا یه مطلبی بزارم حس میکردم شاید خیلی ساده باشه یا خیلی هم جذاب نباشه یا به طورکلی خیلی رویاایی باشه براهمین بیخیالش میشدم ..از این رو حس کردم شاید راحت بشه نظرمونو ارائه کنیم ..حتی اگه نظر خیلی دوراز انتظار باشه ...

لینک به دیدگاه
حرفتونو کاملن تایید میکنم ...راستش من تو تاپیک ایده نو .حرکت نو .درمورد این تاپیک کاملتر توضیح دادم ...شاید تا حدودی این تاپیک موازی تاپیک نظرات شما برای پیشرفت انجمن باشه ..اما خواستم یه کم راحت تر نظرات عنوان بشه ..من اوایل که اومده بودم انجمن ..هردفه میخواستم اونجا یه مطلبی بزارم حس میکردم شاید خیلی ساده باشه یا خیلی هم جذاب نباشه یا به طورکلی خیلی رویاایی باشه براهمین بیخیالش میشدم ..از این رو حس کردم شاید راحت بشه نظرمونو ارائه کنیم ..حتی اگه نظر خیلی دوراز انتظار باشه ...

با شما موافقم. من معتقدم که انسان میتونه در بیان موضوع , حتی موارد خیلی ساده رو هم مطرح کنه. بشرطی که کمکی به خواننده ش کرده باشه که قطعا چنین هم هست. رویا و آرزو برای انسان خیلی خوبه . بشرطی که باعث نشه انسان از کاربردی کردن ممکن ها غافل بشه. مرسی

لینک به دیدگاه

به نظرم انجمن داره در مسیر خوبی حرکت میکنه اگر این مسیر ادامه دار باشه در آینده یکی از فروم ها کاملا شناخته شده کشور خواهد بود

لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
به نظرم انجمن داره در مسیر خوبی حرکت میکنه اگر این مسیر ادامه دار باشه در آینده یکی از فروم ها کاملا شناخته شده کشور خواهد بود

مسیر!کدام مسیر؟تهران کرج یاکرج تهران :banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
مسیر!کدام مسیر؟تهران کرج یاکرج تهران :banel_smiley_4:

دوست من : سعی کن با بزرگان انجمن درست صحبت کنی.:icon_gol:

اون سئوال رو میشد خیلی فنی تر و علمی تر مطرح کنی .

پیشنهاد میکنم سئوالت رو خذف و یا ویرایش کنی؟

لینک به دیدگاه
دوست من : سعی کن با بزرگان انجمن درست صحبت کنی.:icon_gol:

اون سئوال رو میشد خیلی فنی تر و علمی تر مطرح کنی .

پیشنهاد میکنم سئوالت رو خذف و یا ویرایش کنی؟

بابااین فقط شوخی بود:w16:،یکی ازبرتریهای این انجمن حس همگرمی درارتباط بایکدیگرمی باشد.درضمن به نظرمن درهرمطلبی یکمقدارحس شوخی باشدبدنیست!

خب هرکاربری می تواندبرداشتی ازاین مطلب کند.Lean چه برداشتی دارد.

من همیشه سعی می کنم احترام رادرپستهام حفظ کنم ولی اگرجایی یااینجا چیزی نوشتم به کسی برخورده ازاوپوزش می خواهم.:a030::icon_gol:

لینک به دیدگاه
بابااین فقط شوخی بود:w16:،یکی ازبرتریهای این انجمن حس همگرمی درارتباط بایکدیگرمی باشد.درضمن به نظرمن درهرمطلبی یکمقدارحس شوخی باشدبدنیست!

خب هرکاربری می تواندبرداشتی ازاین مطلب کند.Lean چه برداشتی دارد.

من همیشه سعی می کنم احترام رادرپستهام حفظ کنم ولی اگرجایی یااینجا چیزی نوشتم به کسی برخورده ازاوپوزش می خواهم.:a030::icon_gol:

توجیح بد از کار بد بدتر هست. من ندیدم ایشان تا بحال با کسی شوخی بکنند. تا زمانی که با روحیات یک انسان اشنا نشدیم نباید با او شوخی کنیم. ( نظر شخصی من ) چون شما جزو دوستان رسمی من هستید , به خودم اجازه دادم که اظهار نظر کنم. مرسی :icon_gol:

لینک به دیدگاه
توجیح بد از کار بد بدتر هست. من ندیدم ایشان تا بحال با کسی شوخی بکنند. تا زمانی که با روحیات یک انسان اشنا نشدیم نباید با او شوخی کنیم. ( نظر شخصی من ) چون شما جزو دوستان رسمی من هستید , به خودم اجازه دادم که اظهار نظر کنم. مرسی :icon_gol:

توجیح ولی من توجیح نکردم راستشوگفتم فقط شوخی کردم چون ایشان مثل شماجزودوستان شخصی منه ،حالا Lean می تواندبیایدبه من بگه دیگه بامن شوخی نکن منم میگم چشم.

اینقدرهاهم این بنده خداخشک وجدی نیست(جوری که من ازچندتاپست ازایشون خواندم).

ولی چیجوری بایدبشناسیم روحیات یکدیگررا.راهی دیگربقیرازصحبت می شناسید.

اینهم روش منه.:ws3:

یک نکته شایدهم اصلابه این موضوع ربطی نداشته باشد:یکی ازترفندهادرارتباط می توانداین باشدکه وقتی دوفردی همدیگررامعرفی می کنندبرای مثال اگریکنفرشون فامیلیش کمی سختره برای مثال رزالینی اون طرف بعدازمعرفی می گه فامیلی خیلی تلفظش سخته نه بعد

خوشحالم که باشمادوستم این نشون می دهدکه شمابرای دوستان خودارزش قائل هستید.:icon_gol:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...