Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ مدآنلاین: پوشیدن لباس زیبا و چشمگیر یکی از مهمترین المانها برای هر مراسم ازدواج است و در این میان طراحان بسیاری پا به عرصه طراحی این لباسها گذاشتهاند.از میان تمامی طراحان عرضه کننده لباس عروس در سراسر جهان، طراحیهای عرضه شده از سوی برخی از این افراد مورد استقبال جمعیت بزرگتری از مخاطبان قرار گرفته است که دلیل آن از زیبایی فوقالعاده و سادگی تا طراحی متهورانه متفاوت بوده است. در ادامه 10 طراح برتر لباس عروس را به شما معرفی میکنیم که هریک به دلیلی با استقبال گسترده نوعروسان مواجه شدهاند. - ورا وانگ « Vera Wang» ورا الن ونگ پیش از این در رشته اسکیت سواری فعالیت داشت اما بعدها به طراحی روی آورد و اکنون از طراحان شناخته مد در نیویورک است. او بخاطر مجموعه لباسهای عروس و نیز طرحهای ساقدوشهای عروس معروف است. او کارش را به عنوان سردبیر مجله مد ووگ آغاز کرد و سپس به برند رالف لورن پیوست و دو سال به عنوان مدیر طراحی فعالیت کرد. لباسهای عروس وی بر تن نوعروسان معروفی چون آلیشیا کیز، ماریا کری، ویکتوریا بکهام، چلسی کلینتون، جنیفر لوپز، شارون استون،جنیفر گارنر، هیلاری داف، سارا میشل گلار، کیت هادسون، اوما ترمن، کیم کارداشیان وکلویی کاردشیان و البته میشل اوباما خودنمایی کرده است. او حتی لباس عروس هایی به رنگ سیاه را نیز طراحی کرده است. - آنخل سانچز آنخل سانچز طراح اهل ونزوئلاست که طراحیهایش بر تن عروسان شناخته شدهای مانند ساندرا بولا و بیانسه خودنمایی کرده است. او بخاطر طراحیهای پیشروی خودشناخته شده است که همواره فراتر از انتظارات پیش میروند. برخی از جدیدترین مجموعههای وی با ابریشم رنگ شده به نمایش گذاشته شده است که کیفیتی فوقالعاده دارند. طراحیهای جذاب و صورتی او با سردوشیهای نامتقارن و نرم تزئین شدهاند. - کارولینا هرا کارولینا هرا نیز یک طراح ونزوئلایی دیگر است. طراحیهای زیبای او بدلیل سادگی شناخته شدهاند. او بخاطر طراحی لباسهای بانوان اول آمریکا از ژاکلین کندی تا میشل اوباما شناخته شدهاست. هرا نزد مادربزرگش آموزش دید و مادربزرگ او رابا دنیای مد آشنا کرد و وی را برای اولین بار به فروشگاه لباس برندهایی مانند بالنشیاگا،لاوین و کریستین دیور برد. این طراح شناخته شده جوایز معتبری مانند مدال طلای موسسه اسپانیایی کویین سوفیا، مدال طلای مریت در رشته هنرهای زیبا از اسپانیا، جایزه فرهیختگی نیویورک، برترین طراح سال از ویمنز ویر، و البته جایزه یک عمر دستاورد از انجمن طراحان مد آمریکا را در کارنامه خود دارد. او که بخاطر طراحیهای سنتیاش شناخته میشود، اخیرارنگ، بویژه صورتی و خاکستری را هم به طراحیهای خود اضافه کرده است. - هیلی پیج هیلی پیج پیش از این برای برند ملیسا سوئیت طراحی میکرد. او اخیرا مجموعهای از لباسهای عروس را برای لباسفروشی JLM طراحی کرده است. طراحیهای پیج در این مجموعه دارای سادگی بسیار و حداقل تغییرات هستند. ترکیبی شیک و بروز از نیم رخهای آراسته،خصوصیت اصلی کار او است. او با همین روش لباسهایی مدرن و البته زیبا به بازار عرضه کرده است. پیج کسی بود که لباس عروسهای کوتاه را نیز به بازار معرفی کرد. - جنی پکهام جنی پکهام یک طراح بریتانیاییاست که بخاطر لباسهای عروسی و البته لباسهای آماده عروس معروف است. او برند خود را در سال 1988 راهاندازی کرده و با لباسهای عروس و لباس شب کارش را آغاز کرد. او اخیرا لوازم جانبی عروس را نیز به تولیدات خود اضافه کرده است. اوالبته لباسهای زیر زنانه را نیز طراحی میکند. برخی از شناختهشدهترین مشتریان اوشامل آنجلینا جولی، مایلی سایروس، کیت هادسون، جنیفر آنیستون، اوا لونگوریا، ریز وایتراسپون، کامرون دیاز، جنیفر لوپز، کیت وینسلت و دوک کمبریج هستند. جدیدترین لباس عروس او طرحی نامتقارن بود که کریستالهای سواروفسکی روی نقاط مختلف آن کار شده بود. - ریم آکرا ریم آکرا طراح مدل اهل لبنان است. او کارش را در سال 1997 با مجموعهلباسهای عروس آغاز کرد. در سال 2003 تولید لباسهای آماده را تجربه کرد. مجموعههایوی در برخی از انحصاریترین خردهفروشیهای جهان مانند بدرگدورف گودمن، نیمن مارکوس،ساکس فیفس اونیو و هاروی نیکولز فروخته میشود. برخی از برجستهترین مشتریان او شاملخانوادههای سلطنتی کشورهای مختلف و ستارگانی مانند آنجلینا جولی، هلی بری، کاترینزتا جونز، بیانسه و اوا لونگوریا میشود. آکرا بخاطر استفاده از پارچههای نازک و تزئینبا دانههای مختلف شناخته میشود. - پیتر لانگنر پیتر لانگنر با برجستهترین خانههای مد مانندلاکرویکس، لاروچ،دیور و اونگارو همکاری داشته است. او اکنون در رم فعالیت دارد و با هنرمندان ایتالیایی برای برش و دوخت طراحیهای خود همکاری میکند. او اولین فروشگاه خود را در رم و سپس فروشگاه دوم را در شهر مادرید اسپانیا افتتاح کرد. او اکنون بیش از 70 فروشگاه در سه قاره جهان دارد. طرحهای وی جوایزی مانند جایزه لباس عروس نیویورک، جایزه بین المللی جوزپه سیاکای ایتالیا را به خود اختصاص داده است. لانگنر بخاطر هنر دست و توجه ویژه به جزئیات شناخته میشود. - اینس دی سانتو اینس دی سانتو در ایتالیا به دنیا آمده و به عنوان یکی از برترین طراحان لباس عروس شناخته میشود. طراحیهای او زنانگی را برجسته کرده و بخاطر فیت بودن کامل روی بدن، نوآورانه بودن و ساخت دقیق شناخته میشوند. این لباسهای عروس در تورنتوو در نمایشگاههای خود دی سانتو تولید میشوند. او هنوز شخصا روی تولید تک تک لباسهانظارت دارد تا از کیفیت آنها اطمینان پیدا کند. - پرونوویاس پرونوویاس یک شرکت مد است که پیش از این توسط مانوئل موتا مدیریت میشد.او روز 8 ژانویه 2013 در بارسلون از دنیا رفت. این شرکت بخاطر تولید لباسهای سوپرمدلهایی مانند میراندا کر، بر رفائلی و دوتزن کروس از جمله لباس عروس کروس درسال 2010 شناخته میشود. دنبالههای عریض و آبشاری با جیبهای پنهان در لباسهای عروس،از ویژگیهای مهم لباسهای اوست. - مارچسا مارچسا برندی در نیویورکاست که در طراحی لباسهای زنان تخصص دارد. جورجینا چپمن و کرن کریگ این شرکت را درسال 2004 بنیانگذاری کردند. برخی از ستارگان مشتری این برند عبارتند از پنلوپه کروز،بلیک لیولی، لایتون میستر، جنیفر لوپز، کامرون دیاز، کیت هادسون، سلنا گومز، هلی بری،ریحانا، تیلور سوئیفت، مایلی سایروس، اما واتسون، اوا لونگوریا، اولیویا واید، کرستناستوارت، نیکی رید و ساندرا بولاک. محصولات این برند در فروشگاههای معتبری مانند برگدورفگودمن، ساکس فیفس اونیو، نت آ پورتر و نیمان مارکوس فروخته میشود. مترجم: علی جعفری 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ قشنگ بودن البته لباسا راستی یه سوال چرا از زیر لباس عروش اینا مشکی پوشیده بودند مگه بد شوگون نیست؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ قشنگ بودن البته لباسا راستی یه سوال چرا از زیر لباس عروش اینا مشکی پوشیده بودند مگه بد شوگون نیست؟؟؟ وختی اسلام در خطر باشه شگون معنی نداره که!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ قشنگ بودن البته لباسا راستی یه سوال چرا از زیر لباس عروش اینا مشکی پوشیده بودند مگه بد شوگون نیست؟؟؟ بدشگونی چیه؟؟؟؟به دلیل اینکه چشم مردان مسلمان به گناه آلوده نشه مامور سانسورچی فی سبیل الله ایثارکرده و خودش رو به دام شیطان انداخته و اینا رو با دقت سیاه کرده 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ آهان من چقدر ساده ام فکر کردم پوشیدن 6 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ این خوبه زیادی ساده ست این. اما مدلش خوبه. 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ زیادی ساده ست این. اما مدلش خوبه. ساده خوجیل تره 4 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ ساده خوجیل تره بانو هم ساده دوس دارن عایا؟ 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ بانو هم ساده دوس دارن عایا؟ نومدونم حلخه که ساده دوز نداش:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ نومدونم حلخه که ساده دوز نداش:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ای ژونم عف نداله خو همش یه باره. تموم میشه میره پی کارش. 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ خودمونیم من از هیچ کدوم خوشم نیومد این طراحا بد سلیقه ن یا من مشکل پسند؟ به این سانسورچی بگین برا سانسور اونم برا ترکیب با رنگ سفید بهتره از رنگ کرمی یا شیری استفاده کنه. مشکی نه ک.لباسارم داغون کرده.والا 6 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ خودمونیم من از هیچ کدوم خوشم نیومداین طراحا بد سلیقه ن یا من مشکل پسند؟ به این سانسورچی بگین برا سانسور اونم برا ترکیب با رنگ سفید بهتره از رنگ کرمی یا شیری استفاده کنه. مشکی نه ک.لباسارم داغون کرده.والا راسش منم دوست نداشتم.... من لباس عروسای سیندرلا رو بیشتر دوست دارم لباس عروس سیندرلا و سفیدبرفی هم طراحی شد 6 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ راسش منم دوست نداشتم....من لباس عروسای سیندرلا رو بیشتر دوست دارم لباس عروس سیندرلا و سفیدبرفی هم طراحی شد ارههه برا اون تاپیکه خیلی خوشگل ترههه. سفارشم میگیرین ایا؟ 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ ارههه برا اون تاپیکه خیلی خوشگل ترههه.سفارشم میگیرین ایا؟ شما امر بفرمایید 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ شما امر بفرمایید :hapydancsmil:مرسییی جونممممم 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ شما امر بفرمایید وایسین منم سفارش میدم البته یه 50 سال دیگه 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ وایسین منم سفارش میدم البته یه 50 سال دیگه مگه چندسالته نی نی؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ مگه چندسالته نی نی؟؟؟ سن من اینطوری حساب نمیشه من اساسا هنو بدنیا نیومدم هر وقت بدنیا بیام ششروع سنم استارت میخوره:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده