ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 13 تیر، 2015 [h=2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h]مجموعه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مواد لازم برای 4 الی 5 نفر :[TABLE=class: zebra, width: 341, align: center] [TR] [TD=class: center, align: center] گوشت مرغ یا بوقلمون با استخوان[/TD] [TD=class: center, align: center]300 الی 400 گرم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center] برنج[/TD] [TD=class: center, align: center]نصف پیمانه[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center] عدس[/TD] [TD=class: center, align: center]1 پیمانه[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center] کشک پاستوریزه[/TD] [TD=class: center, align: center] 5 قاشق غذا خوری (کشک رقیق تر 3 لیوان)[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center] زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز[/TD] [TD=class: center, align: center]به میزان لازم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center] سینه مرغ[/TD] [TD=class: center, align: center]برای کوفته ریزه[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center] پیاز داغ طلایی و سیر داغ طلایی بدون روغن[/TD] [TD=class: center, align: center]به مقدار لازم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center] نعناع داغ[/TD] [TD=class: center, align: center]برای تزئین[/TD] [/TR] [/TABLE] طرز تهیه : یکی از غذاهای کردستان ، آش مخصوصی به نام سه نگه سیر است . که گوشت مرغ و عدس را به همراه پیاز و زردچوبه و فلفل پخته و از طرفی برنج را هم جداگانه می پزند و وقتی مرغ و عدس پخته شد برنج را اضافه میکنند و کشک سائیده شده درون آن میریزند و بعد از بیست دقیقه جوشیدن و قوام آمدن بخشی از نعناع داغ و پیاز داغ و سیر داغ را درون آش ریخته و بقیه را روی آش تزئین میکنند کسانی که از کشک پاستوریزه استفاده میکنند به علت غلظت زیاد با اضافه کردن چند قاشق کشک و چشیدن آن، رنگ و میزان نمک را تعیین کنید ، در چنین آشهایی که کشک مصرف میشود بهتر است که نمک ریخته نشود چون به قدر کافی کشکهای پاستوریزه شور هستند و با اضافه کردن نمک ممکن است آش شور شود . در این آش من بعد از پختن گوشت ،استخوانها را جدا کردم و گوشت را تکه تکه کرده و در آش ریختم . منبع : ashpazierangin.blogfa.com 10
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 14 شهریور، 2015 این دیگه چه اسمیه چه غذایی شودبااین پیاز :icon_pf (34): 3
شقایق31 40377 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 تقریبا مثل اش ساده پخته میشه خیلی خوشمزس قبلا خوردم ولی سهند جان همه اشها یه طرف آش رشته یه طرف 3
شقایق31 40377 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 اما اش رشته یه چیز دیگه است منم میگم که اش فقط رشته اونم از اون رشته خونگی جون دار و ضخیم 1
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 15 شهریور، 2015 منم میگم که اش فقط رشته اونم از اون رشته خونگی جون دار و ضخیم اخه الان خیلی کم پیدا میشه همش ماشینی و بی جونه رشته ها قدیما خوب بود والله همچی شده الکی و مجازی حتی رشته آش 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 اخه الان خیلی کم پیدا میشه همش ماشینی و بی جونه رشته ها قدیما خوب بود والله همچی شده الکی و مجازی حتی رشته آش نه بابا پیدا میشه من امروز خریدم 1
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 15 شهریور، 2015 نه بابا پیدا میشه من امروز خریدم خوش به حالتون پس اش رشته دارین امشب نوش جونتون 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 خوش به حالتون پس اش رشته دارین امشب نوش جونتون نه بابا گفتم صبح خریدم نگقتم شب اش داریم 1
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 15 شهریور، 2015 نه بابا گفتم صبح خریدم نگقتم شب اش داریم اهان پس نهار خوردی؟؟؟ 2
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 15 شهریور، 2015 یا ابرفض خخخ استثنائا صبح پختم خوب برا صبحونه هم خوشمزه میشه سحر خیز باشی اش بخوری با مخلفات به به چه شود دلم ضعف کرد .... 2
ارسال های توصیه شده