ehsan_faal 561 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ سلام.من تازه چند دقیقه اس AVR رو شروع کردم.از اونجایی که اصلا تمرکز ندارم وقتی دیدم میشه پورتها رو به روش هگز وباینری وضیت ورودی و خروجیشون رو مشخص کرد اومدم سراغ دلفیو اینو نوشتم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خوش باشید 3 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ سلام.من تازه چند دقیقه اس AVR رو شروع کردم.از اونجایی که اصلا تمرکز ندارم وقتی دیدم میشه پورتها رو به روش هگز وباینری وضیت ورودی و خروجیشون رو مشخص کرد اومدم سراغ دلفیو اینو نوشتم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خوش باشید ممنون مهندس جان میشه یکم در مورد برنامه توضیح بدین 3 لینک به دیدگاه
ehsan_faal 561 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ ممنون از شما بابت توجهتون. عرض کنم که من طبق آموزش های دوستمون تو همین سایت اومدم AVR رو کم کم شروع کنم. واسه اینکه وضعیت ورودی یا خروجی بودن پین های یه پورت رو مشخص کنیم باید یه عدد باینری یا هگز رو به DDR اون پورت نسبت بدیم.فقط واسه راحتی کار(البته به نظر خودم راحت تره، چون وقتی قرار باشه یه رشته 8 تایی از 0 و 1 رو کنار هم بچینم شماره پین هام رو گم میکنم) این رو نوشتم. کار خفنی نیست اما دیدم به خودم کمک میکنه گفتم شاید به کار مهندسین برق و دوستای خوبم هم بیاد. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده