GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ @بابک گلکار2سال پیش چرا امضا ندادی بمن الان دیگه نمیشه پیدات کرد که دوسال پیش تو برنامه پیاده روی بودی؟ یادمه مافیای خوبی بازی کردیم و خیلی خوش گذشت اشکال نداره امضای الکترونیکی هم میدم حالا 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ دوسال پیش تو برنامه پیاده روی بودی؟ یادمه مافیای خوبی بازی کردیم و خیلی خوش گذشت اشکال نداره امضای الکترونیکی هم میدم حالا 2 سال پیش نمایشگاه کتاب :| بدرد نمیخوره الکترونیکی 3 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ فهمیدم فهمیدم!!!!! شما تا ناهار بودید درسته؟ 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ فهمیدم فهمیدم!!!!!شما تا ناهار بودید درسته؟ جوجه 3 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ جوجه من فکر کنم زرشک پلو گرفتم...چقققققققققدر نمایشگاه کتاب رفتن آدمو گرسنه میکنه...واقعا:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ من فکر کنم زرشک پلو گرفتم...چقققققققققدر نمایشگاه کتاب رفتن آدمو گرسنه میکنه...واقعا:icon_pf (34): آره شما و جاوید زرشک پلو گرفتید واقعاً 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده