دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ سد مخزنی كارون چهار در فاصله ۱۸۰ كیلومتری جنوب غربی شهركرد و چهار كیلومتری پایین دست محل تلاقی رودخانه های ارمند و بازفت واقع شده و بلندترین سد بتنی دوقوسی و بزرگترین نیروگاه آبی كشور محسوب می شود كه ارتفاع سد ۲۳۰ متر و طول تاج ان ۴۴۰ متر است. این سد به دلیل قرار گرفتن در محور ارتباطی شهركرد - خوزستان به یكی از مهمترین قطب های گردشگری چهارمحال و بختیاری در آینده ای نزدیك فراهم كرده است. رودخانه كارون از زردكوه بختیاری واقع در منطقه كوهرنگ سرچشمه گرفته و به همراه ارمند، خرسان، دز كارون بزرگ را تشكیل می دهند و رودخانه كارون با عبور از مناطق كوهستانی و جنگلی چهارمحال و بختیاری، با داشتن چشم اندازهای طبیعی جذابی كه در طول مسیر ایجاد كرده و ظرفیت قایقرانی كه آفریده، به عنوان یكی از جاذبه های طبیعی ارزشمند و مقاصد اصلی گردشگری در محدوده “پایلوت پروژه حفاظت از تنوع زیستی زاگرس مركزی” در چهارمحال بختیاری به شمار می رود. 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ اینم عکسایی که از ویو های مختلف گرفتم.. اولین برنامه کوهنوردی سال 94-94/1/21 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نهههههههههههههههههههه چقدر زیبا هستش 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نههههههههههههههههههههچقدر زیبا هستش آورههههههههههههه من وقتی رسیدم اینجا دلم میخواست طبیعتشو بغل کنم.واقعا قشنگه.ولی دیدم نمیشه بغل کرد دیگه ایستادم فقط نگاه کردم 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آورهههههههههههههمن وقتی رسیدم اینجا دلم میخواست طبیعتشو بغل کنم.واقعا قشنگه.ولی دیدم نمیشه بغل کرد دیگه ایستادم فقط نگاه کردم اگه اینجا تو خارج بود بال بال میزدیم بریم ببینیمش اما چون اینجاست تا حالا نشناختیمش 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده