saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] سخنگوی سازمان غذا و دارو، اسامی دو فرآوردههای آرایشی و بهداشتی غیر مجاز و شرکتهای تولید کننده آنها را اعلام کرد. به گزارش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، مهندس محمد هاشمی گفت: این محصولات جعلی، قاچاق و تقلبی هستند. وی به اسامی شرکتها و محصولات فاقد مجوزهای بهداشتی مورد نظر اداره کل فرآوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو اشاره کرد و گفت: انواع فرآوردههای کودک شامل شامپو، صابون و... با نام تجاری JAHNSON'S BABY و انواع ژل و کرم و...، با نام تجاری CLEAN & CLEAR محصولاتی هستند که سازمان غذا و دارو آنها را غیر مجاز اعلام کرده است. هاشمی با بیان اینکه اعلام اسامی متخلفین در راستای تاکیدات ریاست سازمان غذا و دارو مبنی بر تشدید نظارت در سطح عرضه محصولات صورت میپذیرد، به مردم اطمینان داد این دستور با جدیت توسط بازرسان سازمان غذا و دارو پیگیری میشود. وی در پایان از هموطنان خواست در صورت مشاهده اقلام مذکور در سطح با اطلاع رسانی سریع، روابط عمومی سازمان غذا و دارو، معاونتهای غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور و نیروی انتظامی را آگاه سازند تا عرضه اقدام قانونی لازم معمول گردد. انتهای پیام/ 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ یا خدا دیگه به هیچی نمیشه اعتماد کرد:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
رضا نیوز 805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ الان میگن شرکتا میلیاردا تومن درآمد کسب کردند 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ من از لایه بردار CLEAN & CLEAR یه مدت خیلی استفاده میکردم 3 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ CLEAN & CLEAR دیشب تلوزیون شامپوش رو داشت تبلیغ میکرد ولی کلیر یک برند معروف جهانیه گمونم عیب نداره غصه نخورید خودم یک شرکت شیمیایی راه میندازم بهترین برند رو براتون تولید میکنم / بلند بگو ایشالا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده