Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ مشغول خواندن انجمن بودم دیدم بعضی هابه برقی ها می گن آدمهای خشک ، حالابه نظرشماخشک ترین ، جدی ترین ،مهربانترین و...گروهای انجمن کدام گروه است. مهندسی برق-مهندسی مکانیک-مهندسی کامپیوتر-مهندسی معماری-مهندسی شهرسازی-مهندسی کشاورزی- مهندسی محیط زیست-مهندسی صنایع-مهندسی شیمی-مهندسی عمران-مهندسی فناوری اطلاعات وit-مهندسی منابه طبیعی-سایررشتهای فنی مهندسی-پزشکی-زیست شناسی-فیزیک ونجوم-شیمی-ادبیات-حقوق-روانشناسی-مدیریت-زبانهای خارجه-موسیقی-هنر-ورزشی-ببخشیداگرگروهی راجاانداختم. راستی حتمادلیلش راهم بگید. 11 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ همه گروها.. به جز يكي از اعضاي نوانديشان كه خودممم.. ممنونم از دعوت... 7 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ سلام ممنون از دعوتت دوست عزیز اینجا هیچکی خشک نیست همه به وقتش جدی هستن و به وقتش شوخ 9 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ خشک و جدی و مهربونو شوخ و .... تو همه تالارا هست. به رشته ربط نداره که ولی خب با اینحال شهرسازی بهتر از همه هستش 11 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ همه گروها.. به جز يكي از اعضاي نوانديشان كه خودممم.. ممنونم از دعوت... سلام شکست نفسی می کنیداستاد. 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ سلامشکست نفسی می کنیداستاد. نه حقيقته.. شما لطف داريد.... 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ برقیا و مکانیکیا شوخ طبعا اکثرا و مهربون معماریا با کلاسن و خوش صحبت محیط زیست و منابع طبیعی مهربون و شوخ طبع (خودمو نمیگما) کشاورزی مهربون و کمی جدی کامپیوتر فوتبالی ادبیات جدی شهرسازی هم که شوخ طبع و گاهی جدی اینو بر حسب کسانی که از این رشته ها تو ذهنم بودن گفتم یادم اومد میام میگم باز 10 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ سلام ممنون از دعوتتدوست عزیز اینجا هیچکی خشک نیست همه به وقتش جدی هستن و به وقتش شوخ سلام دوست عزیزخواهش می کنم شمابزرگواری کردیدکه شرکت کردید. اول بگم همه خشکندمیگنه نه! شمالطف داریدمی گیداینجاهیچکس خشک نیست!ولی درواقع شایداینجوری نباشدانجمن درحال حاضر 433,953 عضوداردیعنی 433,953 احلاق متفاوت شمامیگیداصلا اخلاق خشک بین کاربران نیست! یکیش خودم 6 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیزخواهش می کنم شمابزرگواری کردیدکه شرکت کردید.اول بگم همه خشکندمیگنه نه! شمالطف داریدمی گیداینجاهیچکس خشک نیست!ولی درواقع شایداینجوری نباشدانجمن درحال حاضر 433,953 عضوداردیعنی 433,953 احلاق متفاوت شمامیگیداصلا اخلاق خشک بین کاربران نیست! یکیش خودم بنده که تا حالا با اخلاق خشکاش برخورد نکردم 6 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ برقیا و مکانیکیا شوخ طبعا اکثرا و مهربونمعماریا با کلاسن و خوش صحبت محیط زیست و منابع طبیعی مهربون و شوخ طبع (خودمو نمیگما) کشاورزی مهربون و کمی جدی کامپیوتر فوتبالی ادبیات جدی شهرسازی هم که شوخ طبع و گاهی جدی اینو بر حسب کسانی که از این رشته ها تو ذهنم بودن گفتم یادم اومد میام میگم باز سلام خیلی ازشمامتشکرم که امدیدونظرکاملی همانطوری که من می خواستم نوشتید! منتظرتان هستم. 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ نمیشه گفت کدوم گروه خوش اخلاقه تو هر گروهی خوب و بد زیاد هست بهتر بود بپرسید خ.ش اخلاق ترین کاربر از هر گروه اینطوری راحت میشه جواب داد 5 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ همه بچه ها خوبن و مهربون و خوش اخلاق ولی میدونید که برق یه چیز دیگس 5 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ پس ما چی؟؟؟؟ من که اخلاق خشک ندیدم توو انجمن بعضی ها شیطنتشون زیاده بعضی ها زیر پوستی 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده