Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 9 تیر، 2015 مشغول خواندن انجمن بودم دیدم بعضی هابه برقی ها می گن آدمهای خشک ، حالابه نظرشماخشک ترین ، جدی ترین ،مهربانترین و...گروهای انجمن کدام گروه است. مهندسی برق-مهندسی مکانیک-مهندسی کامپیوتر-مهندسی معماری-مهندسی شهرسازی-مهندسی کشاورزی- مهندسی محیط زیست-مهندسی صنایع-مهندسی شیمی-مهندسی عمران-مهندسی فناوری اطلاعات وit-مهندسی منابه طبیعی-سایررشتهای فنی مهندسی-پزشکی-زیست شناسی-فیزیک ونجوم-شیمی-ادبیات-حقوق-روانشناسی-مدیریت-زبانهای خارجه-موسیقی-هنر-ورزشی-ببخشیداگرگروهی راجاانداختم. راستی حتمادلیلش راهم بگید. 11
masi eng 47044 ارسال شده در 9 تیر، 2015 همه گروها.. به جز يكي از اعضاي نوانديشان كه خودممم.. ممنونم از دعوت... 7
سامیار220 10919 ارسال شده در 9 تیر، 2015 سلام ممنون از دعوتت دوست عزیز اینجا هیچکی خشک نیست همه به وقتش جدی هستن و به وقتش شوخ 9
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 9 تیر، 2015 خشک و جدی و مهربونو شوخ و .... تو همه تالارا هست. به رشته ربط نداره که ولی خب با اینحال شهرسازی بهتر از همه هستش 11
Mohammad-Ali 9730 مالک ارسال شده در 9 تیر، 2015 همه گروها.. به جز يكي از اعضاي نوانديشان كه خودممم.. ممنونم از دعوت... سلام شکست نفسی می کنیداستاد. 6
*atefeh* 13017 ارسال شده در 9 تیر، 2015 برقیا و مکانیکیا شوخ طبعا اکثرا و مهربون معماریا با کلاسن و خوش صحبت محیط زیست و منابع طبیعی مهربون و شوخ طبع (خودمو نمیگما) کشاورزی مهربون و کمی جدی کامپیوتر فوتبالی ادبیات جدی شهرسازی هم که شوخ طبع و گاهی جدی اینو بر حسب کسانی که از این رشته ها تو ذهنم بودن گفتم یادم اومد میام میگم باز 10
Mohammad-Ali 9730 مالک ارسال شده در 10 تیر، 2015 سلام ممنون از دعوتتدوست عزیز اینجا هیچکی خشک نیست همه به وقتش جدی هستن و به وقتش شوخ سلام دوست عزیزخواهش می کنم شمابزرگواری کردیدکه شرکت کردید. اول بگم همه خشکندمیگنه نه! شمالطف داریدمی گیداینجاهیچکس خشک نیست!ولی درواقع شایداینجوری نباشدانجمن درحال حاضر 433,953 عضوداردیعنی 433,953 احلاق متفاوت شمامیگیداصلا اخلاق خشک بین کاربران نیست! یکیش خودم 6
سامیار220 10919 ارسال شده در 10 تیر، 2015 سلام دوست عزیزخواهش می کنم شمابزرگواری کردیدکه شرکت کردید.اول بگم همه خشکندمیگنه نه! شمالطف داریدمی گیداینجاهیچکس خشک نیست!ولی درواقع شایداینجوری نباشدانجمن درحال حاضر 433,953 عضوداردیعنی 433,953 احلاق متفاوت شمامیگیداصلا اخلاق خشک بین کاربران نیست! یکیش خودم بنده که تا حالا با اخلاق خشکاش برخورد نکردم 6
Mohammad-Ali 9730 مالک ارسال شده در 11 تیر، 2015 برقیا و مکانیکیا شوخ طبعا اکثرا و مهربونمعماریا با کلاسن و خوش صحبت محیط زیست و منابع طبیعی مهربون و شوخ طبع (خودمو نمیگما) کشاورزی مهربون و کمی جدی کامپیوتر فوتبالی ادبیات جدی شهرسازی هم که شوخ طبع و گاهی جدی اینو بر حسب کسانی که از این رشته ها تو ذهنم بودن گفتم یادم اومد میام میگم باز سلام خیلی ازشمامتشکرم که امدیدونظرکاملی همانطوری که من می خواستم نوشتید! منتظرتان هستم. 3
Yamna 1 17420 ارسال شده در 11 تیر، 2015 نمیشه گفت کدوم گروه خوش اخلاقه تو هر گروهی خوب و بد زیاد هست بهتر بود بپرسید خ.ش اخلاق ترین کاربر از هر گروه اینطوری راحت میشه جواب داد 5
saghar... 6666 ارسال شده در 11 تیر، 2015 همه بچه ها خوبن و مهربون و خوش اخلاق ولی میدونید که برق یه چیز دیگس 5
saba mn 20993 ارسال شده در 12 تیر، 2015 پس ما چی؟؟؟؟ من که اخلاق خشک ندیدم توو انجمن بعضی ها شیطنتشون زیاده بعضی ها زیر پوستی 4
ارسال های توصیه شده