آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ سلام نواندیشان عزیز فردا جمعه 21 فروردین مصادف شده با روز زن آدم های مهربونی که به گردن همه ماها حق دارن هر چه قدر نیکی بکنیم بازم جبران نمیشه:icon_gol: امیدوارم سایه همه مادر ها بر سر فرزندانشون باشه(البته پدر های عزیزم):icon_gol: مـادران پاکنـد، همچـون یـاسها گـوهـرانـی ، بهتـر از المـاسها قلبشان دشتی ز مهـر و عاطفه روحشان لبریز از، احسـاسـها :icon_gol: زنان ؛ قبل از مادر شدن، پری و بعد از مادر شدن؛ تبدیل به فرشته می شوند . فرشته ی مهربان و فداکار روزت مبارک:icon_gol: :icon_gol: چه تاثیر دلنشینی دارد " غصه نخور ، درست میشود " گفتن های مادر ، اثرش را هزار قرص آرامبخش قوی ندارد . :icon_gol: برای سلامتی همه مادرای عزیز و مهربان و زنان ایران زمین...جیغ دست هورااااا... :w14::w14::w14::w330::w330::rose::rose::rose: 11 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ مبارک باشه به همه مادرای مهربون و عزیز و دوست داشتنی و فداکار و بی نظیر و هنرمند و صبور و .........:hapydancsmil: روزت مبارک مادر عزیزمممممممممم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ صد جان و دل فدای یک مدعای مادر، فتح و گشایش آرد دست دعای مادر. بشنید اگر صدایم دنیای سخت کوشان، انگیزه ایست شاید از اله های مادر . گر شعرکی سرودم از بود و از نبودم، در تینتم سرشته سوز و نوای مادر. آغاز آفرینش در رحم اوست زین رو، صد داستان برآید از یک حجای مادر. من یک نفس نباشم بی یاد ذات قدست، از سرسپردگانم،جانم فدای مادر. از ثروت و ز شهرت گر بر فلک زنم سر، تعظیم می کنم باز در پیش پای مادر. خیره بر آن کسانم کز خویشن رضایند، یک بار ناشنیده حرف رضای مادر غافل از آنکه خورشید از شرق برنخیزد، باشد طلوع گاهش از خاک جای مادر. غمخوار و غم شریکان از موی سر زیادند، اما به روز سختی خالیست جای مادر. گر شاعران عالم یک جا مدیحه گوید، یک بیت هم نیرزد اندر ثنای مادر.. لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ تبریک میگم به همه مامان های خوب دنیا مخصوصا مامان گل خودم که خیلی دوستش دارم دلم میخواد چیزی که آرزشو داره بهش تقدیم کنم که همه سعی و تلاشمو براش میکنم لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ منم به نوبه خودم به مامان مهربون و عزیزم تبریک میگم امیدوارم بتونم به جایگاهی برسم که بهم افتخار کنه چون حقشه:icon_gol: و امیدوارم سایه مهربان مادرم با پدررررر ()رو سرم باشه:icon_gol: لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ الکی مثلا من نیستم بقیه بچه ها مشارکت کردن لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ چقد استقبال کمه امسال خوب شد حالا؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ بچه ای به مادرش گفت: اگر بهشت حق توست،چرا در دستانت نیست و زیر پاهایت قرار دارد مادر گفت: آن را زمین گذاشتم تا تو را در اغوش بگیرم! تقدیم به همه ی مادران و خواهران سرزمینم. لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ خوب شد حالا؟؟؟؟؟؟ عالی عزیزم اصن این همه مشارکت دیدم ذوق زده شدم لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ بهتر آنکه کرمی خاکی را زاده بودی تا مرا بهتر آنکه خرسی را در غار ،یا ماری را در لانه زاده بودی، بهتر آنکه بوسه ات را به سنگی بخشیده بودی تا به گونهء من بهتر آنکه پستان های حیوانی مرا شیر داده بود تا سینه زنی. آه مادر! اگر پرنده ای به دنیا می آوردی هنوز سرشار بودی از شادی مادر بودن آنگاه که در گرمای آغوشت پناه می گرفت اگر درختی به دنیا می آوردی، از آوای ترانه ات،به سبزی میگرایید برگهایش و شکوفا میشد در بهار غنچه هایش و میوه می رویید بر شاخسارانش. اگر بره ای را مادر بودی ،پیش پایت آرام میگرفت اگر ناله سر می دادی،اگر می گریستی نگاه معصوم حیوانی بی زبان تسلی ات می داد اما اکنون تنهای تنها مانده ای ،و ااندوهت را با مزار مردگانت قسمت میکنی. آه چه تلخ است انسان زاده شدن وقتی که انسان را برادری جز دشنه نیست. لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ وقتی چشم به جهان گشودم. قلب کوچکم مهربانی لبخند و نگاهت را که پر از صداقت و بی ریایی بود احساس کرد. دیدم زمانی را که با لبخندم لبخند زیبائی بر چهره خسته ات نشست و دنیایت سبز شدو با گریه ام دلت لرزید و طوفانی گشت. از همان لحظه فهمیدم که تنها در کنار این نگاه پرمهر و محبت است که احساس آرامش و خوشبختی خواهم کرد. مادر عزیزم روزت مبارک لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ گر پادشاه عالم شوی . . . . باز هم گدای مادری مامانم بهترین سرمایه ی زندگیم هست روز همه ی مامانای گل مبارک باشه معذرت میخواهم نیوتون ...! راز جاذبه، "مــــــادر" من است! معذرت میخواهم ادیسون! چرا که "مــــــادر" من اولین چراغ زندگی من است! معذرت میخواهم انیشتین! فرمولهای تو از توضیح "مــــــادر" من عاجزند! رومئو! همه راه ها به عشق "مــــــادر" من ختم میشود ...! مــــــادر من ، عــــــشــــق من است... میترسم برای ماندن در کنارم از بهشت به جهنم بیاید ... لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ این روزو به همه مادرا،مادر شوهر ها،مادر زن ها،خواهر شوهر ها،خواهر خانم ها،خواهر ها،خاله ها،عمه ها،،زن عموها،زن دایی ها،دختر خاله ها،دختر عمه ها،دختر دایی ها،دختر عمو ها،(دیگه کی مونده )....تبریک میگم:icon_gol: لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ این روزو به همه مادرا،مادر شوهر ها،مادر زن ها،خواهر شوهر ها،خواهر خانم ها،خواهر ها،خاله ها،عمه ها،،زن عموها،زن دایی ها،دختر خاله ها،دختر عمه ها،دختر دایی ها،دختر عمو ها،(دیگه کی مونده )....تبریک میگم:icon_gol: یکی مونده ولی دیگه نمیشه گفت لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ من یک زنم ... خالقم سوره ای به نامم نازل کرد! - من یک زنم... خالقم طواف نساء را واجب کرده که بدون آن حتی حج ات قبول نیست. - من یک زنم.... خالقم به تو دستور داده که حجراسماعیل را نیز طواف کنی، جایی که یک زن، هاجر در آن دفن است. - من یک زنم... و خالقم گفته باید هفت بار پا در جای پای یک زن، هاجر بگذاری و آنقدر سعی کنی تا خدایت تو را بپذیرد. - من زنم.... بهشت زیر پای مادر است... روح انسان از درون من به او دمیده میشود... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده