Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ به تو هم میگن دوماد؟ بلد نیستی خرج بذاری رو دستش؟ مینا یکم آموزش میدادی پسرتو. همینُ بگو :icon_razz: لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ به تو هم میگن دوماد؟ بلد نیستی خرج بذاری رو دستش؟ مینا یکم آموزش میدادی پسرتو. خب من از همون خوشم اومد تازه اگه طلا میبود ارزون ترم میشد چون پلاتین بود یکم گرون شد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ مال خودم 910 شد شنگولی 910 تومن حلقه خریدی یا حلب برداشتی تو کت شلوارُ کفش جبران کنی هااا لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ چیکار کنم مادری خودت منو اینطوری بار اوردی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 فردا رفت دست گذاشت رو لباس 10 تومنی چی میخوای بگی؟! :| لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ خب من از همون خوشم اومد تازه اگه طلا میبود ارزون ترم میشد چون پلاتین بود یکم گرون شد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 :icon_pf (34): من دیگه صوبتی ندارم با تو. بی سیاست صاف و صاده. :| لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ اوه اوه ببین چه آموزش میدن اصن من زن نمیگیرم . . عاقا دستمو ولی کنید زن نمیخوام عاقا نکش منو زور که نیست لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ اوه اوه ببین چه آموزش میدن اصن من زن نمیگیرم . . عاقا دستمو ولی کنید زن نمیخوام عاقا نکش منو زور که نیست نه اگه بزارم بری :| لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ 910 تومنحلقه خریدی یا حلب برداشتی تو کت شلوارُ کفش جبران کنی هااا خب چیکار کنم همون خوشم اومد دیگه خب منم مثل خودت اهل تشریفات نیستم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ فردا رفت دست گذاشت رو لباس 10 تومنی چی میخوای بگی؟! :| خب براش میخرم دیگه لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ 910 تومنحلقه خریدی یا حلب برداشتی تو کت شلوارُ کفش جبران کنی هااا مینا یکم یادش بده :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ خب چیکار کنم همون خوشم اومد دیگه خب منم مثل خودت اهل تشریفات نیستم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خب براش میخرم دیگه به به از جانب من به سارا خانوم تبریک بگو افتادن تو استخر عسل :| لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ هوچی شیخ ناصر این یک قلمو که نخواستن بعدنم میزنم زیرش خر شانس اقا مگه واسه داماد کت و شلوار هم میخرن؟ لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ خر شانس اقا مگه واسه داماد کت و شلوار هم میخرن؟ خر شانس چیه سرویس طلا عروس بپای دوماده دیگه خواستنیُ و گفتنی نیست که :| بله عروس خانم میگیرن:| لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ خر شانس اقا مگه واسه داماد کت و شلوار هم میخرن؟ عاقا کلا تو صورت فقط دو خطه یک خطش مهریه خط دومش 4 قلم جنس همین لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ خر شانس چیه سرویس طلا عروس بپای دوماده دیگه خواستنیُ و گفتنی نیست که :| بله عروس خانم میگیرن:| مادریم توکه با تجربه ای مردم مینویسن چه سرویسی با چه قیمتی و چه اقلامی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ به به از جانب من به سارا خانوم تبریک بگو افتادن تو استخر عسل :| مادر شوهر بازی در میاری مادری؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ عاقا کلا تو صورت فقط دو خطه یک خطش مهریه خط دومش 4 قلم جنس همین امکان نداره طلا نخوان محاله اگه نمیخوان ببین خواهر نداره؟ لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ مادر شوهر بازی در میاری مادری؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نه از پسرم تعریف کردم + به عروسم تبریک گفتم :| لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ امکان نداره طلا نخوانمحاله اگه نمیخوان ببین خواهر نداره؟ فعلا که نخواسته شیخ ناصر منم بخوام بخرم به اندازه وسعم میخرم، دو تا داره میخوای واسطه شم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده