saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ تبریک میگممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم امیدوارم زندگی شاد شاد شادی داشته باشید :hapydancsmil::hapydancsmil::flowerysmile::w14::TAEL_SmileyCente::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w330::w14::dancegirl2::6snuiio5gm0n52hzey4:2eaoapgxehimkak1y7e:ag2f893eg0ja83qr8q::hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:qfu28wh4kkweeki7jfi:wubpink: لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ سلام برآقامهدی ..ایمان قبلی ..لین فعلی ...ومه داماد فردااااااااآقااااااااااا تبریک ...من که هنوز باور نکردم ...اما از اون پذیرایی هاتون تو تالار صنایع حس کردم یه جورایی دارید به صورت تمرینی آماده میشید برای یه سری کارای خونه داری ...نگید نه که باور نمیکنم ... ممنون مهدی عزیز، نه داداش ما زذ نیستیم گربه رو همون اول کار قیمه قیمش کردیم رفت خوشحال شدم که به جمع متاهلین اضافه شدین از بلاتکلیفی در اومدیناینقدر آه ()نکشید کباب شدیم،بخند مهندس دنیا به روت بخنده نری حاجی حاجی مکه دیگه انجمن نیای ما همیشه دلمون براتون تنگ میشه عادت داریم باشین تو انجمن به عنوان بزرگتر ها فک کردم ازینکه از جمع عقلا بیرون رفتم خوشحالی میکنی لپای آواتارم خیلی هم خوشگله.. شما دعا کن لپای نی نی هات اینجوری بشه دیگه آخه چرا از این شکلکه استفاده میکنی: ؟؟؟ .. داماد باید خوشحال باشه اینجوری: :hapydancsmil: من همه اینارو میفهمم میـــــــــــــفهمم میـــــــــــــــــــــــــــــــــــفهمم ولی 20 ساله منو بیرون نبردن بازم میگم یه فکری واسه لوپات بردار لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ عاقا من هرچی فکر کردم دیدم نمیتونیم از این مهندس دل بکنیم نون پنیر ارزونیتون مهدی نمیدیم بهتون دادن رفت کجا بودی تو آتیه شما در مقابل دوربین مخفی قرار گرفتین واین دروغ سیزده ای بیش نبود اینو خوب اومدی مهدی زن بگیره؟:|نه من نه مهدی هیچکدوم زن بخر نیستیم:| مهدی عمراااااااااااااا!!!!!کلا پسرای این زمونه هیچ کدوم زن بگیر نیستن.:-) کاره خوبی میکنید آفرین. راس میگی تمنا منو زن گرفتن؟ کی باور میکنه واقعا لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ به به آقا مهدی تبریک اگه حقیقت داره:icon_gol:خیلی بیشتر تبریک اگه حقیقت نداره مرسی مهندس ، از چیزی که میترسیدیم سرمون اومد از چیزی که بیشتر میترسیدیم بیشتر سرمون اومد بانو معماره من این دردو به کی بگم آخه لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ اومدم آدرس لطفا اگه سرکاریه پاشیم بریم خونمون یکی پاسخگو باشه پاشو بیا یمنا فقط بجز لی لی به اندکی قر هم نیاز داریم یه چشمه نشون بده هنرتو لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ مرسی مهندس ، از چیزی که میترسیدیم سرمون اومد از چیزی که بیشتر میترسیدیم بیشتر سرمون اومد بانو معماره من این دردو به کی بگم آخه دوستان صحت خبر تائید شد خیلی هم خوب چی بهتر از یک بانوی معمار لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ تبریک میگممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم امیدوارم زندگی شاد شاد شادی داشته باشید :hapydancsmil::hapydancsmil::flowerysmile::w14::TAEL_SmileyCente::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w330::w14::dancegirl2::6snuiio5gm0n52hzey4:2eaoapgxehimkak1y7e:ag2f893eg0ja83qr8q::hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:qfu28wh4kkweeki7jfi:wubpink: مرسی صبا با گروه حرکات موزنت تشریف بیارید لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ پاشو بیا یمنا فقط بجز لی لی به اندکی قر هم نیاز داریم یه چشمه نشون بده هنرتو چه مدلی لازم دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آذری،فارسی،عربی،استغفرالله خارجکییییییییییییییییی لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ اين پست و گذاشتم كه بگم فردا شب مراسم نامزديمه ببخشيد كه نميتونستم يكي يكي دعوت كنم از همينجا از همتون دعوت ميكنم كه تشريف بياريد اين هم آدرس : خيابون وليعصر تالارپذيرايي هماي سعادت از ساعت ١٩ تا ٢٣ خوشحال ميشم تشريف بياريد : : : : : : : : فقط دوستان اومدنی یه نامزد هم بیارین این جک تقدیم به مهمونا لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ خوبه که معمار این یعنی فوق العاده با سلیقه است لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ مرسی مهندس ، از چیزی که میترسیدیم سرمون اومد از چیزی که بیشتر میترسیدیم بیشتر سرمون اومد بانو معماره من این دردو به کی بگم آخه یعنی پشت پا زدی با تمام آرمانها معمار لینک به دیدگاه
Tamana73 28833 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ یعنی پشت پا زدی با تمام آرمانهامعمار ناااااصر معمار خنده دارههههههه لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ ممنون مهدی عزیز، نه داداش ما زذ نیستیم گربه رو همون اول کار قیمه قیمش کردیم رفت البته یه نکته ای لازمه اینجا عرض کنم که این آقا مهدی گل ما عاشق گربه هاس، عمرا بتونه قیمه قیمشون کنه مگه نه مهدی؟ لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ ناااااصر معمار خنده دارههههههه ki knhvi ,gd lind ildai نه نداره ولی همیشه مهدی میگفت معماری رشته نیست حالا جرات داره جلو زنش بگه تا نشونش بده دنیا دست کیه لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ چه مدلی لازم دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آذری،فارسی،عربی،استغفرالله خارجکییییییییییییییییی عجالتا هیپ هاپ لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ یعنی پشت پا زدی با تمام آرمانهامعمار شیخ عارمان ها بر باد رفت باید بشینم منبعد کاردستی بسازم به یاد دوره ابتدایی لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ نمیدونم چی بگم.... منم نمیدونم چی بگم لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ البته یه نکته ای لازمه اینجا عرض کنم که این آقا مهدی گل ما عاشق گربه هاس، عمرا بتونه قیمه قیمشون کنهمگه نه مهدی؟ راس میگی سامی نمیتونم همچین کاری کنم گربه عشق منه لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ حالا خودت میشناختیش و پا پیش گذاشتی یا به روش سنتی برات یکی رو پیدا کردن؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده