m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ وااااااااااااااااییییییییییی.. چ خبر خوبی اول صبحی.. من الان اینجوریم: + :hapydancsmil: آقا تبریــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک.. ان شاءالله سالیان سال، در کنار همدیگه، با آرامش و خوشی زندگی کنید لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ این سال 94 چه میکنه با آغاز بهار 94 بهار زندگی مشترک دوست خوبم مهدی Lean هم آغاز شد مهدی جان بهترین ها رو واست آرزو میکنم ، امیدوارم خوشبخت شی و در کنار بانو سالهای سال با آرامش زندگی کنی . فکر میکنم با این خبر انجمن منفجر شه بس مه منتظر این خبر بودن :hapydancsmil: حالا مجلس رو میسپرم به دوستان ، بزن برقص رو شرو کنید من دیگه واسه این کار پیر شدم :ا آورین آورین حقا که دست پرورده خودمی فاطمه جون و ملت رو خوب میتونی سر کار بذاری این سوسول بازیا چیه این یارو تو عکسه میکنه نمیگه ازینجا خانواده رد میشن؟ خو اصلا به من میاد اینجورکارا ایشالا تاپیک فاطمه ژون لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ چند روز پیش به مهدی زنگ زده بودن یا زن میگیری یا اخراج میشی( هسته گزینش) حالا مهدی ظرف چند روز زن گرفت لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ اووووووه ببینین کی قاطی مرغا شدههههههمهدییی میبینم ک تو هم گوشات دراز شدههه انشالله ک خوشبخت بشین به پای هم پیر بشین شقی تو که کوه تجربه ای آخه به من میاد؟ ینی تو منو نشناختی؟ ینی من با این همه درایت همچین خبطی میکنم ایول آغا تبریک عرض میکنم خیلیییییییییییییییییییی خوشحال شدم خدایی واقعا شاد شدما ایشالله به پای هم پیر بشید ایشالله خوشبخت بشید و سالهای طولانی کنار هم خوب زندگی کنید:hapydancsmil::hapydancsmil: همیشه خوشال باشی رفیخییییییییییییییییییی:hapydancsmil: :w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58:تا صفحه دوم شناسنامه رو نبینم عمرا باور کنم مباااااااااااااااااااااااااااااااااارکهههههههههههههه:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol: آورین آورین تو باهوشی عاطی حالا نوبته اون یکی مهدی هستش مهدیا باهوشن ازین کارا نمیکنن آخي............................................الهي................ خوشبخت بشي مهدي.. واي باورت نميشه چقدر از ته دل خوشحال شدم برات.......... خيلي مباركه مهدي جان... به پاي هم پير بشيد و ساليان سال در كنار هم خوش و خرم وسلامت زندگي كنيد... واقعا از صميم قلب خوشحال شدم... ای جان مصی مرسی ایشالا همه ملت بدون ازدواج خوشبخت بشن لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی مبارکه مبارکه این دسته گل خوشگل تقدیم به خانوم خوشگلتون ایشاءالله خوشبخت بشین 1000سال خوب و خوش باهم زندگی کنید احسنت با توجه به این لی لی بلندی که کشیدی رسما دعوت شدی ایشالا در آینده تشریف فرما بشید به مراسم این بنده حقیر لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ واقعا سرکاری نیست؟؟؟؟حس میکنم سرکاریم منم همین احتمال رو میدم بـــــــــــه شروع سال عروس، با عروسی پسر مجرد سرشناس انجمن خیلی مبارکه امیدوارم خوشبخت بشین :icon_gol: والا من سرشناس نبیدم در عین گمنامی اینقدر گفتین تا رسوای عالمم کردین لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ سلامتبریک میگم ایشالا سالم و شاد باشید. منم به نوبه خودم تبریک میگم و با آرزوی سلامتی و شادکامی لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ تبــــــــــریک همشهری مـــن :hapydancsmil: یه چیزی بوده که الکی به من شک کردی مرسی همشهری من:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ احتمالش در حد صفره حقا که شیخ کبیر انجمنی لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ اوه اوه آخرالزمان شد مهدی تبریک میگم ولی میگما 20درصد مردا عقل دارند مابقی زن دارند یک ضرب المثل داریم ما : نخواستن دایی داود بود ! زن نخواستن تو هم ... ولی به صورت جدی : انشالله خوشبخت و موفق باشی یک دستی هم سر ما بکش منم باهات موافقم آخرالزمان شده من هنوزم عقل دارم منم مشکوکم:icon_pf (34): مشکوکــــــــــــــه منم مشکوکم لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ منم تبریک میگم... امیدوارم خوشبخت شین :icon_gol: لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ :w58: تبریک میگمممم.ایشالا ک خوشبخت شین:hapydancsmil: از بس ملت تعجبیدن،هیشکی از جاش جم نمیخوره،حتی از حرکات موزون هم خبری نیس لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ اشک در چشمانم حلقه زده از خوشحالیخیلی خوشحال شدم مهندس امیدوارم خوشبخت باشین و در کنار هم زندگی سراسر شادی داشته باشید از مجرد های انجمن یکی کم شدو به متاهلین یکی اضافه شد:hapydancsmil: :icon_gol: من چه بدی در حقت کرده بودم که اینطور خوشحال بشی آتیه لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ بابابزرررررررررررررررررررررررررگ من الان باید بفهمم؟ هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بابابزرگ دوماد شد مبارکه مبارکه خیلی مبارکه مامان بزرگ دار شدم خیییییییییییییلی خیلی خوشحال شدم ایشالا همیشه همیشه خوشبخت باشی برات همه خوبی ها رو میخوام بچه ها الان که یکم فک میکنم میبینم یکم که نه یکم از یکم بیشتر مشکوکه:ws38: نوه مهلبان من برای خانواده همه نوع فداکاری میکنم اینکه چیزی نیست بازم مامان بزرگ خواستی بهم بگو شک دروازه رسیدن به حقیقت است از سخنان گهربار مهدی لین لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ ♥♥دست من و تو به هم که می پیوندند پیمان جدید عشق را می بندند♥♥ ♥♥باور بکنیم زندگانی زیباست لبها به همین بهانه ها می خندند♥♥ ملودی عشق به گوشمان می رسد. به بههه این اتفاق بزرگ و زیبا رو بهتون تبریک میگم و از صمیم قلب خوشبختی و همدلی رو براتون آرزو دارم + یه عالمه آرزوهای ریز و درشت قشنگگگگ ببار ای بارون ببار با دلُم گریه كن، خون ببار در شبای تیـــره چون زلــــف یــــار بهر لیلی چو مجنون ببار ای بارون ببـــــار ای ابــــر بهــــــار با دلُم به هوای زلف یار داد و بیداد از این روزگـار ماهُ دادن به شبهای تار ای بارون لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ وااااااااااااااااییییییییییی.. چ خبر خوبی اول صبحی.. من الان اینجوریم: + :hapydancsmil: آقا تبریــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک.. ان شاءالله سالیان سال، در کنار همدیگه، با آرامش و خوشی زندگی کنید آفرین مریمی اول صبی ورزش کن بلکه از حجم لوپات یکم کم شه توام همونا که گفتی لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ چند روز پیش به مهدی زنگ زده بودن یا زن میگیری یا اخراج میشی( هسته گزینش)حالا مهدی ظرف چند روز زن گرفت همون موقه به یارو گفتم صب کن برم یکی بخرم باور نکرد لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ مهدی به شیخ کبیر انجمن که سالهاست زن گرفته و بچه هم داره و در این وادی قبلا پای گذاشته راستش را بگوی باشد که رستگار شوی:| لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ مهدی به شیخ کبیر انجمن که سالهاست زن گرفته و بچه هم داره و در این وادی قبلا پای گذاشته راستش را بگویباشد که رستگار شوی:| شیخنا، همی ذغال خوب و رفیق بد مرا به این ورطه کشاند لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ منم تبریک میگم ایشالا خوشبخت بشید به پای هم پیر بشید . انگار قضیه اینه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده