Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ آقا مهدی کمک لازم دارین تا سالگرد ازدواجتون این صفحه فعال بمونه ؟؟؟؟؟؟ نه بابا چی فعال بمونه دهنم صاف میشه:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ نه بابا چی فعال بمونه دهنم صاف میشه:icon_pf (34): :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: آخی اثرات متاهلی لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ آقا من تقریبا از همه نقل قول گرفتم تشکر کردم اگه کسی جا افتاد معذرت میخوام و ازش تشکر میکنم لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ آقا من تقریبا از همه نقل قول گرفتم تشکر کردم اگه کسی جا افتاد معذرت میخوام و ازش تشکر میکنم کجا در میری ، شیرینی بده لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ کجا در میری ، شیرینی بده ما در خدمت مسلمین و مسلمات هستیم اگه کسی واقعا میتونه مشهد باشه هماهنگ میکنیم شیرینی هم میدم لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ ما در خدمت مسلمین و مسلمات هستیم اگه کسی واقعا میتونه مشهد باشه هماهنگ میکنیم شیرینی هم میدم چند نفر از دوستان مشهد هستن به نمایندگی از من شیرینی منو بده به یکیشون پری یا فاطمه لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ فاطمه مدیونی اگه جای من شیرینی نخوری :| لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ به جای من کسی نره... من خودمُ میرسونم، باس با چشای خودم ببینم با تشکر لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ فاطمه مدیونی اگه جای من شیرینی نخوری :| عاشقتم ، رو چشام چند نفر از دوستان مشهد هستنبه نمایندگی از من شیرینی منو بده به یکیشون پری یا فاطمه بنده در خدمتم ما در خدمت مسلمین و مسلمات هستیم اگه کسی واقعا میتونه مشهد باشه هماهنگ میکنیم شیرینی هم میدم من که هستم شیرینی چی هست؟ احیانا نمیخوای سر و ته این قضیه رو با یه شیرینی خامه ای هم بیاری لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ به جای من کسی نره... من خودمُ میرسونم، باس با چشای خودم ببینمبا تشکر ابجی خودتو تا فردا نرسوندی پریده . تا تنور داغه باید چسبوند. من نمیتونم صبر کنم لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ عاشقتم ، رو چشام بنده در خدمتم من که هستم شیرینی چی هست؟ احیانا نمیخوای سر و ته این قضیه رو با یه شیرینی خامه ای هم بیاری صد در صد موافقم ببرش یه شام خوب بگیر ازش خوب در حد دوپرس 500هزار تومن به بالا :| لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ ابجی خودتو تا فردا نرسوندی پریده . تا تنور داغه باید چسبوند. من نمیتونم صبر کنم فردا؟؟ من این حرف رو ، رو حساب اینکه امشب شام میخواد بده زدم اینقد سریع خودمو میرسونم یعنی لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ صد در صد موافقم ببرش یه شام خوب بگیر ازش خوب در حد دوپرس 500هزار تومن به بالا :| شام نمیصرفه عشق، خودش میدونه من دو قاشق بیشتر نمیتونم غذا بخورم اونوقت به نفعش میشه لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ شام نمیصرفه عشق، خودش میدونه من دو قاشق بیشتر نمیتونم غذا بخورم اونوقت به نفعش میشه خلاصه نمیدونم یه چیزی بگیر که ازش که حسابی بتونی ازش استفاده کنی :| لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ فردا؟؟ من این رو حساب اینکه امشب شام میخواد بده زدم اینقد سریع خودمو میرسونم یعنی اگه میدونستم واسه شیرینی عروسی اینقد سریع میای خودم زودتر از اینا عروس میشدم لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ خلاصه نمیدونم یه چیزی بگیر که ازش که حسابی بتونی ازش استفاده کنی :| طلا جواهر لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ اگه میدونستم واسه شیرینی عروسی اینقد سریع میای خودم زودتر از اینا عروس میشدم فرداشب قراره شام بده...؟؟ توام تا فردا عروس شو لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ طلا جواهر خیلی هم عالی :دی لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ فرداشب قراره شام بده...؟؟ توام تا فردا عروس شو زرنگی میخوای یه تیر به دو نشون بزنی ؟ نخیر من باز یکم فاصله میندازم مجبور شی دوباره هم بیای لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ خیلی هم عالی :دی مادر دوماد اوکی داد پس . به پسرت بگو زیرش نزنه ها لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده