آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ به اطلاع دوستان میرسانیم دوماد بعدی آقا ناصر. جاست هستن. شیخ کبیر برای خودشون شکلات مغز پسته ای میخورن بخوان از این کارا بکنن تا از ارث محرومش کنم شیخ را:vahidrk: لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ شوخی بود:|:icon_pf (34):کی با مهدی باجناق میشه؟:icon_pf (34): من طرحشو ریختم برادران عارفیا شیخ میخوایم آقا مهدی ارشد ارشدها بکنیم لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ خواهر گریه داره اصلا عند مادر شوهریا من بازم تبریک میگم لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ خو چیه اریودخت هیجانش به همینه بدونیم:دییییی اخی مهدی مزدوج شد مهریه:114 سکه بهار آزادی (اگه این لینه 114 ربع سکه بهار آزادیه سکه سکه س دیگه چه تمام چه ربع) رشته این بانو:معماری طریقه مخ زنی و آشنایی هنوز نامعلوم لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ شیخ کبیر برای خودشون شکلات مغز پسته ای میخورن بخوان از این کارا بکنن تا از ارث محرومش کنم شیخ را:vahidrk: من شیخ فسیلیم دیگر ترک دنیا نموده و عطای زندگی را به لقایش بخشیدم(کژتابی داشت) من طرحشو ریختم برادران عارفیا شیخ میخوایم آقا مهدی ارشد ارشدها بکنیم مرید تا شیخ نفرموده هیچ حرکتی از خود متصاعد نمینمایی محمد برای ازدواج بسی مستعد تر است و جرقه هایی همچون فشفشه تازه روشن شده ی چهارشنبه سوری سال پار را از خود متصاعد میکند بسی مشکوک هستیم به این موجود لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ مهریه:114 سکه بهار آزادی (اگه این لینه 114 ربع سکه بهار آزادیه سکه سکه س دیگه چه تمام چه ربع)رشته این بانو:معماری طریقه مخ زنی و آشنایی هنوز نامعلوم طریقه مخ زنی:| مهدی از مخ محروم است ای مرید اورا خانواده به شکل سنتی عهد عتیق سروسامان داده اند لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ من شیخ فسیلیم دیگر ترک دنیا نموده و عطای زندگی را به لقایش بخشیدم(کژتابی داشت)آورین مرید تا شیخ نفرموده هیچ حرکتی از خود متصاعد نمینمایی محمد برای ازدواج بسی مستعد تر است و جرقه هایی همچون فشفشه تازه روشن شده ی چهارشنبه سوری سال پار را از خود متصاعد میکند بسی مشکوک هستیم به این موجود بلی یا شیخ حرکتی نمینمویم ولی چطور بنویسم تاپیک هامو؟:mornincoffee: کدام محمد؟ ولی من برای مطرح کردنش با عارف بزرگ کمی تا قستمتی ربع وحشت دارم،گزینه بعد این مهندس ایمان خوبه؟از ارشد ها شروع کردیم لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ بلی یا شیخ حرکتی نمینمویم ولی چطور بنویسم تاپیک هامو؟:mornincoffee:کدام محمد؟ ولی من برای مطرح کردنش با عارف بزرگ کمی تا قستمتی ربع وحشت دارم،گزینه بعد این مهندس ایمان خوبه؟از ارشد ها شروع کردیم تاپیک را آزاد نمودیم محمد همان محمد سبز رنگ جدید و ممد گوجه ای قدیم میشباشد:| این محمد امسال دماد میشود( شیخ از غیب خبر میدهد:دی) لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ تاپیک را آزاد نمودیممحمد همان محمد سبز رنگ جدید و ممد گوجه ای قدیم میشباشد:| این محمد امسال دماد میشود( شیخ از غیب خبر میدهد:دی) بلی صحیح میفرماید،شکی در آن نیست که شیخ از غیب خبر دارد:zadan: لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ مجموعه آموزش های مادر شوهر هنگام خرید عروسیبهش خوب آموزش بده مینا خانم بچم کلی لارجُ و پولداره گفتم هر چی عروسم گفته بخره براش لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ اصلا عند مادر شوهریا من بازم تبریک میگم دیگه چیکار کنم من به نیابت از پسرم پاسخ میدم : قربون خانووم لطف کردید تشریف آوردید ایشالا قسمت خودتون لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ دیگه چیکار کنم من به نیابت از پسرم پاسخ میدم : قربون خانووم لطف کردید تشریف آوردید ایشالا قسمت خودتون مادر داماد اولویت دارنچه مادر شوهر جوونی ماشاللههههه لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ یا ابالفرززززز..چه شود سال 94:w58: ینی باور کنم؟؟؟ وااااااای چه جالب..یکی منو از شوک دربیارهخدایا شکرت مهدی افتاد تو کوزه خدایا ممنونم ازت اسیرش کردی دلم خنک شد 23 صفحه!!!اینجا چه خبر بوده یکی خلاصه وار بگه یکی خنده منو کنترل کنه تبریک میگم خوشبخت بشی...طفلی عروس خانوم الهی بمیرم واسه حال و روزش..خبر نداره چه کلاهی سرش رفته ولی جدی شدییییییییییدا تبریک میگم..بمب خبری 94 بود واسم ایشالا کنار همسرت به بهترینها برسی اذیتشم نکنی که خودم وکیلش میشم داراییتو به نامش میزنم اشکتو درمیارم لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ مادر داماد اولویت دارنچه مادر شوهر جوونی ماشاللههههه اوااا با منی دخترم چشات جوون میبینی مادر کلی روحیه گرفتم مهدی پسرم کجایی یه لباس دیدم برای مراسمت از ابریشم خالص دوخت با طلا 24 عیار بیا بریم برام بگیرش مادر لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ اوااا با منی دخترم چشات جوون میبینی مادر کلی روحیه گرفتم مهدی پسرم کجایی یه لباس دیدم برای مراسمت از ابریشم خالص دوخت با طلا 24 عیار بیا بریم برام بگیرش مادر یه چشم نظر بنداز دستت چشت نزنن خواهر شایع شده که مدِ از من میشنوی به همه مهمونا بگو خواهر دومادی بده با لباست یه عکس دسته جمعی بگیریم لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ یه چشم نظر بنداز دستت چشت نزنن خواهر شایع شده که مدِ از من میشنوی به همه مهمونا بگو خواهر دومادی بده با لباست یه عکس دسته جمعی بگیریم در این حد جوون میزنم یعنیاعتقاد ندارم دخترم مد کجا بود تنت نمیشه نه که مانکنی دوخته شده برا اونه لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ جدیه قضیه؟ آقا ما نیز مراتب تبریکات خود را اعلام می نُماییم باشد که خوشبخت شوید پ.ن: ماشالا چه مشارکی، یه روزه 24 صفحه رفت جلو تاپیک لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ در این حد جوون میزنم یعنیاعتقاد ندارم دخترم مد کجا بود تنت نمیشه نه که مانکنی دوخته شده برا اونه منم اعتقاد ندارم اما تو بنداز نمیپوشم کهکنار لباس عکس میگیریم لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ منم اعتقاد ندارم اما تو بندازنمیپوشم کهکنار لباس عکس میگیریم باشه حالا که اصرار میکنی ست طلاشو پسریم میگه برام باشه اینطور ایراد نداره لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ باشه حالا که اصرار میکنی ست طلاشو پسریم میگه برامباشه اینطور ایراد نداره ایول آره بوگو آقا دوماد بخرن :2i1d1co: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده