Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ مرسی شنگول ژونم :banel_smiley_4: ببینم چند سال دووم میاریااااااااااااااا. حسابی مقاومت به خرج بده. لااقل بعد سه سال ورشکست شی نه زودتر. لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ :banel_smiley_4: ببینم چند سال دووم میاریااااااااااااااا. حسابی مقاومت به خرج بده. لااقل بعد سه سال ورشکست شی نه زودتر. باشه مقاومت میکنم حتمنی لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ فعلا که نخواسته شیخ ناصر منم بخوام بخرم به اندازه وسعم میخرم، دو تا داره میخوای واسطه شم چند سالشونه؟ خوشککلن ایا؟ شعور اجتماعیشون چقدره؟ با فرهنگن؟ لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ باشه مقاومت میکنم حتمنی خوبه امیدوار شدم :| لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ 910 تومنحلقه خریدی یا حلب برداشتی تو کت شلوارُ کفش جبران کنی هااا فردا رفت دست گذاشت رو لباس 10 تومنی چی میخوای بگی؟! :| مینا یعنی خندیدما:ws28::ws28: لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ مینا یعنی خندیدما:ws28::ws28: خواهر گریه داره لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ چند سالشونه؟ خوشککلن ایا؟ شعور اجتماعیشون چقدره؟ با فرهنگن؟ اری شیخ منکه از جای بدی همسر اختیار نمیکنم فقط بنده داماد بزرگم باید احترام کامل گذاشته بشه بهم لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ اری شیخ منکه از جای بدی همسر اختیار نمیکنم فقط بنده داماد بزرگم باید احترام کامل گذاشته بشه بهم باشه جهنم و ضرر لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ ممنون محمد جان این شتر دم خونه ما که خوابید ایشالا دم خونه تو خواستی بخوابه ولی از من میشنوی همچین خبطی نکن بابا معمولاً میذارن یه سال چندماه بگذره بعداً بگن که خب پس خار بریزیم جلوی درمون هیچ شتری جرأت نکنه بیاد در خونه بخوابه؟ لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ به اطلاع دوستان میرسانیم دوماد بعدی آقا ناصر. جاست هستن. لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ به اطلاع دوستان میرسانیم دوماد بعدی آقا ناصر. جاست هستن. تکذیب میکنم لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ خب چیکار کنم همون خوشم اومد دیگه خب منم مثل خودت اهل تشریفات نیستم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آفرین بهش بگی، اونم ارزونتر برمیداره لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ ممنون اینو واقعا خوب اومدی بالاخره توی این تاپیک خنده آقا دوماد رو هم دیدیم لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ مبارک باشه. ان شاء الله خوشبخت بشین . لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ آقا مهدی منم تبریک میگم، امیدوارم همیشه شاد و خوشبخت باشین:icon_gol: لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ منم تبریک میگم، امیدوارم همیشه شاد و خوشبخت باشی:icon_gol: لینک به دیدگاه
Brightness 762 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ تبریک میگم، ان شا ءالله به خوبی و خوشی در کنار هم سالیان سال زندگی کنید :icon_gol: لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ تبریک میگم با آرزوی خوشبختی . لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ بیچاااااااااره سارا ....:icon_pf (34): دوستان فعلا دور رو صنایعی هاست هر کی میخواد زودتر بله بگیره بیاد تو تالار صنایع فعالیت کنه ،فعلا ورودی رایگان هست ،به زودی به جهت ازدیاد مخاطبان بلیط فروشی خواهد شد.... با تشکر ... عهههههه ،داشت یادم می رفت ،تبریک میگم بعدا نگی نگفتی ...:icon_razz: انشالا خوشبخت بشین و همیشه شاد و سلامت باشید و جیبتون پر پول .... گل برا سارا بود ، ببر بده به خودش... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده