رفتن به مطلب

دوماد شدن دوست خوبم مهدی عزیز

آریودخت

ارسال های توصیه شده

این سال 94 چه میکنه

:w02:

با آغاز بهار 94 بهار زندگی مشترک دوست خوبم مهدی Lean هم آغاز شد :w02:

مهدی جان بهترین ها رو واست آرزو میکنم ، امیدوارم خوشبخت شی و در کنار بانو سالهای سال با آرامش زندگی کنی .

فکر میکنم با این خبر انجمن منفجر شه بس مه منتظر این خبر بودن :ws28: :hapydancsmil:

حالا مجلس رو میسپرم به دوستان ، بزن برقص رو شرو کنید من دیگه واسه این کار پیر شدم :ا :ws3:

1469073686.gif

• Like 41
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 381
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ایول آغا تبریک عرض میکنم خیلیییییییییییییییییییی خوشحال شدم خدایی واقعا شاد شدما ایشالله به پای هم پیر بشید ایشالله خوشبخت بشید و سالهای طولانی کنار هم خوب زندگی کنید:hapydancsmil::hapydancsmil:

لینک به دیدگاه

:w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58:

تا صفحه دوم شناسنامه رو نبینم عمرا باور کنم:ws3:

مباااااااااااااااااااااااااااااااااارکهههههههههههههه:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol::icon_gol:

لینک به دیدگاه

آخي............................................الهي................ خوشبخت بشي مهدي.. واي باورت نميشه چقدر از ته دل خوشحال شدم برات..........ofp2i7msu2vps8q35h61.gif

خيلي مباركه مهدي جان... به پاي هم پير بشيد و ساليان سال در كنار هم خوش و خرم وسلامت زندگي كنيد... :icon_gol:

واقعا از صميم قلب خوشحال شدم...:w16:

لینک به دیدگاه

لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی

مبارکه مبارکه

این دسته گل خوشگل تقدیم به خانوم خوشگلتون

ytwwlkhr20ipq6pebese.jpg

ایشاءالله خوشبخت بشین 1000سال خوب و خوش باهم زندگی کنید

لینک به دیدگاه

اوه اوه

آخرالزمان شد :ws3:

مهدی تبریک میگم

ولی میگما 20درصد مردا عقل دارند مابقی زن دارند :whistle:

یک ضرب المثل داریم ما : نخواستن دایی داود بود !:ws3:

زن نخواستن تو هم ...

ولی به صورت جدی : انشالله خوشبخت و موفق باشی

یک دستی هم سر ما بکش

لینک به دیدگاه

اشک در چشمانم حلقه زده از خوشحالی:sad0:

خیلی خوشحال شدم مهندس امیدوارم خوشبخت باشین و در کنار هم زندگی سراسر شادی داشته باشید:icon_gol:

از مجرد های انجمن یکی کم شد:4564:و به متاهلین یکی اضافه شد:hapydancsmil:

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

لینک به دیدگاه

بابابزرررررررررررررررررررررررررگ من الان باید بفهمم؟TAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gifTAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gifTAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gifTAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

hapydancsmil.gifhapydancsmil.gifhapydancsmil.gifhapydancsmil.gifhapydancsmil.gifhapydancsmil.gifhapydancsmil.gifhapydancsmil.gifhapydancsmil.gifhapydancsmil.gifhapydancsmil.gifhapydancsmil.gifhapydancsmil.gifhapydancsmil.gifhapydancsmil.gifhapydancsmil.gifhapydancsmil.gifhapydancsmil.gifhapydancsmil.gif

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بابابزرگ دوماد شدhapydancsmil.gifhapydancsmil.gifhapydancsmil.gifhapydancsmil.gif

مبارکه مبارکه خیلی مبارکهhapydancsmil.gifhapydancsmil.gifhapydancsmil.gifhapydancsmil.gifhapydancsmil.gif

مامان بزرگ دار شدم

خیییییییییییییلی خیلی خوشحال شدم ایشالا همیشه همیشه خوشبخت باشی

برات همه خوبی ها رو میخوام

لینک به دیدگاه

دست من و تو به هم که می پیوندند

پیمان جدید عشق را می بندند

باور بکنیم زندگانی زیباست

لبها به همین بهانه ها می خندند

1329947822.gif

ملودی عشق به گوشمان می رسد. به بههه 2.gif

این اتفاق بزرگ و زیبا رو بهتون تبریک میگم و از صمیم قلب خوشبختی و همدلی رو براتون آرزو دارم + یه عالمه آرزوهای ریز و درشت قشنگگگگ 26.gif

go-happily-basket-of-flowers.425.jpg

لینک به دیدگاه

دوستان لطفا پ خ ندین. شکلک خنده.

والا حقیقت داره. شکلک خنده. الان دوماد سرش شلوغه خوش میاد میگه که حقیقت داره شکلک خنده. با گوشی اومدم خب:|

لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...
AM 00 : 1

Hour
Minutes
AM PM
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12