آریودخت 43941 ارسال شده در 8 تیر، 2015 این سال 94 چه میکنه با آغاز بهار 94 بهار زندگی مشترک دوست خوبم مهدی Lean هم آغاز شد مهدی جان بهترین ها رو واست آرزو میکنم ، امیدوارم خوشبخت شی و در کنار بانو سالهای سال با آرامش زندگی کنی . فکر میکنم با این خبر انجمن منفجر شه بس مه منتظر این خبر بودن :hapydancsmil: حالا مجلس رو میسپرم به دوستان ، بزن برقص رو شرو کنید من دیگه واسه این کار پیر شدم :ا 41
شقایق31 40377 ارسال شده در 8 تیر، 2015 اووووووه ببینین کی قاطی مرغا شدهههههه مهدییی میبینم ک تو هم گوشات دراز شدههه انشالله ک خوشبخت بشین به پای هم پیر بشین
آرتاش 33340 ارسال شده در 8 تیر، 2015 ایول آغا تبریک عرض میکنم خیلیییییییییییییییییییی خوشحال شدم خدایی واقعا شاد شدما ایشالله به پای هم پیر بشید ایشالله خوشبخت بشید و سالهای طولانی کنار هم خوب زندگی کنید:hapydancsmil::hapydancsmil:
*atefeh* 13017 ارسال شده در 8 تیر، 2015 :w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58: تا صفحه دوم شناسنامه رو نبینم عمرا باور کنم مباااااااااااااااااااااااااااااااااارکهههههههههههههه:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol:
masi eng 47044 ارسال شده در 8 تیر، 2015 آخي............................................الهي................ خوشبخت بشي مهدي.. واي باورت نميشه چقدر از ته دل خوشحال شدم برات.......... خيلي مباركه مهدي جان... به پاي هم پير بشيد و ساليان سال در كنار هم خوش و خرم وسلامت زندگي كنيد... واقعا از صميم قلب خوشحال شدم...
Yamna 1 17420 ارسال شده در 8 تیر، 2015 لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی مبارکه مبارکه این دسته گل خوشگل تقدیم به خانوم خوشگلتون ایشاءالله خوشبخت بشین 1000سال خوب و خوش باهم زندگی کنید
sun-shine 7672 ارسال شده در 8 تیر، 2015 بـــــــــــه شروع سال عروس، با عروسی پسر مجرد سرشناس انجمن خیلی مبارکه امیدوارم خوشبخت بشین :icon_gol:
pari.v 10304 ارسال شده در 8 تیر، 2015 تبــــــــــریک همشهری مـــن :hapydancsmil: یه چیزی بوده که الکی به من شک کردی
black banner 9103 ارسال شده در 8 تیر، 2015 اوه اوه آخرالزمان شد مهدی تبریک میگم ولی میگما 20درصد مردا عقل دارند مابقی زن دارند یک ضرب المثل داریم ما : نخواستن دایی داود بود ! زن نخواستن تو هم ... ولی به صورت جدی : انشالله خوشبخت و موفق باشی یک دستی هم سر ما بکش
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 8 تیر، 2015 اشک در چشمانم حلقه زده از خوشحالی خیلی خوشحال شدم مهندس امیدوارم خوشبخت باشین و در کنار هم زندگی سراسر شادی داشته باشید از مجرد های انجمن یکی کم شدو به متاهلین یکی اضافه شد:hapydancsmil: :icon_gol:
saghar... 6666 ارسال شده در 8 تیر، 2015 بابابزرررررررررررررررررررررررررگ من الان باید بفهمم؟ هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بابابزرگ دوماد شد مبارکه مبارکه خیلی مبارکه مامان بزرگ دار شدم خیییییییییییییلی خیلی خوشحال شدم ایشالا همیشه همیشه خوشبخت باشی برات همه خوبی ها رو میخوام
saghar... 6666 ارسال شده در 8 تیر، 2015 بچه ها الان که یکم فک میکنم میبینم یکم که نه یکم از یکم بیشتر مشکوکه:ws38:
bar☻☻n 5895 ارسال شده در 8 تیر، 2015 ♥♥ دست من و تو به هم که می پیوندند پیمان جدید عشق را می بندند♥♥ ♥♥باور بکنیم زندگانی زیباست لبها به همین بهانه ها می خندند♥♥ ملودی عشق به گوشمان می رسد. به بههه این اتفاق بزرگ و زیبا رو بهتون تبریک میگم و از صمیم قلب خوشبختی و همدلی رو براتون آرزو دارم + یه عالمه آرزوهای ریز و درشت قشنگگگگ
آریودخت 43941 مالک ارسال شده در 8 تیر، 2015 دوستان لطفا پ خ ندین. شکلک خنده. والا حقیقت داره. شکلک خنده. الان دوماد سرش شلوغه خوش میاد میگه که حقیقت داره شکلک خنده. با گوشی اومدم خب:|
ارسال های توصیه شده