سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ سلام این دوره از مسابقات عکاسی رو بنده در خدمتتون هستم موضوع مسابقه: موضوع این دوره سایه در معماری هستش مهلت مسابقه تا تاریخ 25/1/94 هست قوانین مسابقه: سایز عکس ها 800*600 باشه عکس ها رو برای من پیام خصوصی کنید تعداد عکسهای ارسالی آزاد هستش جوایز: به نفر برگزیده 100 امتیاز همراه با مدال عکاس برتر اهدا میشه شرکت برای تمام اعضای انجمن آزاده :icon_gol: 29 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ دعوتم نکنید من فضولم میام من شرکت میکنم به امید جایزه 7 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ حریف میطلبیم این جایزه واس ماس 7 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ حریف میطلبیماین جایزه واس ماس خوب پس اینطور که بوش میاد مسابقه تدارک دیدین برا خودتون ؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: خوب یکم میشه بیشتر درباره موضوع توضیح بدین؟ 6 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ سایه در معماری یعنی چی؟ بهتره مدیر باشه جواب بده،ایشون بهتر در جریانن 7 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ خوب پس اینطور که بوش میاد مسابقه تدارک دیدین برا خودتون ؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: خوب یکم میشه بیشتر درباره موضوع توضیح بدین؟ ارباب رجوعان محترم مدیر میاد جواب میده 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ بهتره مدیر باشه جواب بده،ایشون بهتر در جریانن تو وقتی نمیدونی موضوع چیه چطور میخوای جایزه ببری؟ 7 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ تو وقتی نمیدونی موضوع چیه چطور میخوای جایزه ببری؟ این نکته انحرافی قضیه اس میخوام گمراه بشین خودم مدالو ببرم منم جزء ارباب رجویانم دیگهمقصرمدیره میاد بیست سوالی طرح میکنه 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ این نکته انحرافی قضیه اس میخوام گمراه بشین خودم مدالو ببرممنم جزء ارباب رجویانم دیگهمقصرمدیره میاد بیست سوالی طرح میکنه عجب پس اگه اینجوریاس من مثل همیشه اولم.حالا بازم نکته انحرافی میگی؟ 7 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ سایه در معماری یعنی چی؟ سایه که مشخصه چیه حالا تلفیقشو با معماری به ما نشون بدین بیشتر نمیتونم توضیح بدم چون ممکنه ذهن بچه ها روی یه وجهش متمرکز بشه این نکته انحرافی قضیه اس میخوام گمراه بشین خودم مدالو ببرممنم جزء ارباب رجویانم دیگهمقصرمدیره میاد بیست سوالی طرح میکنه من بیست سوالی طرح کردم؟ تو دیگه چرا؟! 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ سایه که مشخصه چیه حالا تلفیقشو با معماری به ما نشون بدینبیشتر نمیتونم توضیح بدم چون ممکنه ذهن بچه ها روی یه وجهش متمرکز بشه آ ره خوب سایه میدونم چیه.معماری هم میدونم چیه اما سایه در معماری بازم متوجه نشدم چیه آبجیم معماره ازون میپرسم 5 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ آ ره خوب سایه میدونم چیه.معماری هم میدونم چیه اما سایه در معماری بازم متوجه نشدم چیه آبجیم معماره ازون میپرسم اگه مشکلتون اون "در" هستش شما میتونی بجاش "و" بزاری خوبه دیگه شما نیروی پشتیبانی داری 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ خوبه دیگه شما نیروی پشتیبانی داری من نیروی پشتیبانی ندارم و موضوع رو متوجه نشدم چیکار کنم؟ 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ خوبه دیگه شما نیروی پشتیبانی داری من نیروی پشتیبانی ندارم و موضوع رو متوجه نشدم چیکار کنم؟ شورش بکنیم؟ مدیر راست میگه سایه و معماری،یه عکسی که موضوعش معماری ولی سایه هم درش دخالت داره. شما عکس بفرستین واسه مدیر میگه صحیح یا نه 2 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ من بیست سوالی طرح کردم؟ تو دیگه چرا؟! مدیر خواستم ارباب رجوعاین محترم گمراه بشن اینم نکته انحرافی دیگه بود 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ من نیروی پشتیبانی ندارم و موضوع رو متوجه نشدم چیکار کنم؟ شورش بکنیم؟ مدیر راست میگه سایه و معماری،یه عکسی که موضوعش معماری ولی سایه هم درش دخالت داره. شما عکس بفرستین واسه مدیر میگه صحیح یا نه چشم من پایه هستم کی و کجا باشم برا شورش؟ باشه میشه حالا یه نمونه برام بفرستین ببینم یه وقت میفرستم ضایع میشم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ سلام ممنونم اتيه عزيز از دعوتتون.. ميشه توضيحي هم بديد درزمينه سايه معماري يعني بايد به چه صورت باشه.. ؟راهنمايي لطفن.. مرسي... 6 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ سلام ممنونم اتيه عزيز از دعوتتون.. ميشه توضيحي هم بديد درزمينه سايه معماري يعني بايد به چه صورت باشه.. ؟راهنمايي لطفن.. مرسي... وات؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ببینید هر جسمی وقتی نور بهش میتابه سایه تولید میکنه، حالا ما همین بازی نور و سایه رو در بناهای معماری میخوایم! شما هم با هنر عکاسیتون به ما نشونش بدین 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده