سامیار220 10919 ارسال شده در 6 تیر، 2015 سلام این دوره از مسابقات عکاسی رو بنده در خدمتتون هستم موضوع مسابقه: موضوع این دوره سایه در معماری هستش مهلت مسابقه تا تاریخ 25/1/94 هست قوانین مسابقه: سایز عکس ها 800*600 باشه عکس ها رو برای من پیام خصوصی کنید تعداد عکسهای ارسالی آزاد هستش جوایز: به نفر برگزیده 100 امتیاز همراه با مدال عکاس برتر اهدا میشه شرکت برای تمام اعضای انجمن آزاده :icon_gol: 29
Yamna 1 17420 ارسال شده در 6 تیر، 2015 حریف میطلبیماین جایزه واس ماس خوب پس اینطور که بوش میاد مسابقه تدارک دیدین برا خودتون ؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: خوب یکم میشه بیشتر درباره موضوع توضیح بدین؟ 6
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 6 تیر، 2015 سایه در معماری یعنی چی؟ بهتره مدیر باشه جواب بده،ایشون بهتر در جریانن 7
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 6 تیر، 2015 خوب پس اینطور که بوش میاد مسابقه تدارک دیدین برا خودتون ؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: خوب یکم میشه بیشتر درباره موضوع توضیح بدین؟ ارباب رجوعان محترم مدیر میاد جواب میده 5
دختر باران 18625 ارسال شده در 6 تیر، 2015 بهتره مدیر باشه جواب بده،ایشون بهتر در جریانن تو وقتی نمیدونی موضوع چیه چطور میخوای جایزه ببری؟ 7
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 6 تیر، 2015 تو وقتی نمیدونی موضوع چیه چطور میخوای جایزه ببری؟ این نکته انحرافی قضیه اس میخوام گمراه بشین خودم مدالو ببرم منم جزء ارباب رجویانم دیگهمقصرمدیره میاد بیست سوالی طرح میکنه 6
دختر باران 18625 ارسال شده در 6 تیر، 2015 این نکته انحرافی قضیه اس میخوام گمراه بشین خودم مدالو ببرممنم جزء ارباب رجویانم دیگهمقصرمدیره میاد بیست سوالی طرح میکنه عجب پس اگه اینجوریاس من مثل همیشه اولم.حالا بازم نکته انحرافی میگی؟ 7
سامیار220 10919 مالک ارسال شده در 7 تیر، 2015 سایه در معماری یعنی چی؟ سایه که مشخصه چیه حالا تلفیقشو با معماری به ما نشون بدین بیشتر نمیتونم توضیح بدم چون ممکنه ذهن بچه ها روی یه وجهش متمرکز بشه این نکته انحرافی قضیه اس میخوام گمراه بشین خودم مدالو ببرممنم جزء ارباب رجویانم دیگهمقصرمدیره میاد بیست سوالی طرح میکنه من بیست سوالی طرح کردم؟ تو دیگه چرا؟! 4
دختر باران 18625 ارسال شده در 7 تیر، 2015 سایه که مشخصه چیه حالا تلفیقشو با معماری به ما نشون بدینبیشتر نمیتونم توضیح بدم چون ممکنه ذهن بچه ها روی یه وجهش متمرکز بشه آ ره خوب سایه میدونم چیه.معماری هم میدونم چیه اما سایه در معماری بازم متوجه نشدم چیه آبجیم معماره ازون میپرسم 5
سامیار220 10919 مالک ارسال شده در 7 تیر، 2015 آ ره خوب سایه میدونم چیه.معماری هم میدونم چیه اما سایه در معماری بازم متوجه نشدم چیه آبجیم معماره ازون میپرسم اگه مشکلتون اون "در" هستش شما میتونی بجاش "و" بزاری خوبه دیگه شما نیروی پشتیبانی داری 4
Yamna 1 17420 ارسال شده در 7 تیر، 2015 خوبه دیگه شما نیروی پشتیبانی داری من نیروی پشتیبانی ندارم و موضوع رو متوجه نشدم چیکار کنم؟ 3
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 7 تیر، 2015 خوبه دیگه شما نیروی پشتیبانی داری من نیروی پشتیبانی ندارم و موضوع رو متوجه نشدم چیکار کنم؟ شورش بکنیم؟ مدیر راست میگه سایه و معماری،یه عکسی که موضوعش معماری ولی سایه هم درش دخالت داره. شما عکس بفرستین واسه مدیر میگه صحیح یا نه 2
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 7 تیر، 2015 من بیست سوالی طرح کردم؟ تو دیگه چرا؟! مدیر خواستم ارباب رجوعاین محترم گمراه بشن اینم نکته انحرافی دیگه بود 2
Yamna 1 17420 ارسال شده در 7 تیر، 2015 من نیروی پشتیبانی ندارم و موضوع رو متوجه نشدم چیکار کنم؟ شورش بکنیم؟ مدیر راست میگه سایه و معماری،یه عکسی که موضوعش معماری ولی سایه هم درش دخالت داره. شما عکس بفرستین واسه مدیر میگه صحیح یا نه چشم من پایه هستم کی و کجا باشم برا شورش؟ باشه میشه حالا یه نمونه برام بفرستین ببینم یه وقت میفرستم ضایع میشم:icon_pf (34): 2
masi eng 47044 ارسال شده در 7 تیر، 2015 سلام ممنونم اتيه عزيز از دعوتتون.. ميشه توضيحي هم بديد درزمينه سايه معماري يعني بايد به چه صورت باشه.. ؟راهنمايي لطفن.. مرسي... 6
سامیار220 10919 مالک ارسال شده در 8 تیر، 2015 سلام ممنونم اتيه عزيز از دعوتتون.. ميشه توضيحي هم بديد درزمينه سايه معماري يعني بايد به چه صورت باشه.. ؟راهنمايي لطفن.. مرسي... وات؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ببینید هر جسمی وقتی نور بهش میتابه سایه تولید میکنه، حالا ما همین بازی نور و سایه رو در بناهای معماری میخوایم! شما هم با هنر عکاسیتون به ما نشونش بدین 5
ارسال های توصیه شده