زفسنجانی 7,100 ارسال شده در 15 فروردین 1394 سلام به همه دوستان ...بدون مقدمه عرض کنم هدفم از استارت این تاپیک اینه که با به اشتراک گذاری یه سری پاور پوینتهای اخلاقی ..مدیریتی وحتی خلاقانه ورافع ودافع خستگی یه بانک خیلی خوبی تو انجمن برای پاور پوینتهای جذاب ایجاد بشه ..البته لازم به ذکره که خودم تعداد بسیار زیادی از این پاورهارو دارم ومیتونم این تاپیک رو تو بازه های زمانی معین ومشخص شارژ کنم اما دوست دارم دوستان هم توی به اشتراک گذاشتن پاورهای جذاب ومفیدشون همکاری کنن . ضمنن چون مشوق استارت این تاپیک یه مسابقه ای بود به نام سال نو .ایده نو .حرکت نو ..خواستم به یادگار اولین پست این تاپیک تو همین زمینه باشه ...اونم بارنگ وبوی طنز .. حالا اولین پاور پوینت رو از محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. دانلود کنید 25 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
زفسنجانی 7,100 ارسال شده در 15 فروردین 1394 محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. 20 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Astraea 25,351 ارسال شده در 15 فروردین 1394 سلام به همه دوستان ...بدون مقدمه عرض کنم هدفم از استارت این تاپیک اینه که با به اشتراک گذاری یه سری پاور پوینتهای اخلاقی ..مدیریتی وحتی خلاقانه ورافع ودافع خستگی یه بانک خیلی خوبی تو انجمن برای پاور پوینتهای جذاب ایجاد بشه ..البته لازم به ذکره که خودم تعداد بسیار زیادی از این پاورهارو دارم ومیتونم این تاپیک رو تو بازه های زمانی معین ومشخص شارژ کنم اما دوست دارم دوستان هم توی به اشتراک گذاشتن پاورهای جذاب ومفیدشون همکاری کنن .ضمنن چون مشوق استارت این تاپیک یه مسابقه ای بود به نام سال نو .ایده نو .حرکت نو ..خواستم به یادگار اولین پست این تاپیک تو همین زمینه باشه ...اونم بارنگ وبوی طنز .. حالا اولین پاور پوینت رو از محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. دانلود کنید خیلی بامزه بود...ممنون 13 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
sun-shine 7,672 ارسال شده در 15 فروردین 1394 هر دوش جالب بود، مرسی واسه پاورپوینت اولی، همون اول خواستم گزینه no رو انتخاب کنم تا ببینم چی میشه 11 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
آتیه معماری 7,543 ارسال شده در 15 فروردین 1394 خدا را شکر..... خداراشكر.rar 17 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
آتیه معماری 7,543 ارسال شده در 15 فروردین 1394 مرگ تدریجی ما آغاز خواهد شد.... مرگ تدريجي ما آغاز خواهد شد.rar 16 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
آتیه معماری 7,543 ارسال شده در 15 فروردین 1394 ما خوشبختیم؟ از اینکه اینو گذاشتم عذر میخوام شاید دوستای ناراحت بشن ولی حقیقت باید دید. ما خوشبختیم؟.rar 16 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
آتیه معماری 7,543 ارسال شده در 15 فروردین 1394 مکالمه مرد وخدا..... 8behesht-15.rar 15 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
آتیه معماری 7,543 ارسال شده در 15 فروردین 1394 پسر بچه و درخت..... Boy_AppleTree.rar 13 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Tamana73 28,696 ارسال شده در 15 فروردین 1394 من با گوشی ام شرمنده ام:-(:-(:-(:-( نمیتونم:-(:-(:-(:-( 6 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
دختر باران 18,625 ارسال شده در 16 فروردین 1394 هر دوش جالب بود، مرسی واسه پاورپوینت اولی، همون اول خواستم گزینه no رو انتخاب کنم تا ببینم چی میشه من کلی باهاش بازی کردم خیلی جالب بود خوشم اومد 8 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
nasim184 12,256 ارسال شده در 17 فروردین 1394 مرسیییی باز شما و باز هم انرژی:hapydancsmil: 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
مرغ باغ ملکوت 1,609 ارسال شده در 17 فروردین 1394 ما خوشبختیم؟از اینکه اینو گذاشتم عذر میخوام شاید دوستای ناراحت بشن ولی حقیقت باید دید. 5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Yamna 1 17,419 ارسال شده در 18 فروردین 1394 13 خط برای زندگی محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. 9 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Just Mechanic 27,846 ارسال شده در 18 فروردین 1394 ما خوشبختیم؟از اینکه اینو گذاشتم عذر میخوام شاید دوستای ناراحت بشن ولی حقیقت باید دید. ضمن احترام به تمامی دوستانی که این نظریه رو قبول دارن اما من کاملا باهاش مخالفم (پاورپوینت ما خوشبختیم منظورمه) صحبت در این مورد مثل آب در هاون کوبیدنه. چون حرف زدن در این مورد باید بدون داشتنپیش زمینه ذهنی و اعتقادی باشه. و معمولا چون تعصبی برخورد میشه با مسائل هر طور هم بگی باز هم گرایش به سمت همون چیزی هستش که از قبل در فکر آدمی رفته. اما یه سوال: چرا خدا باید یه سری هارو وسیله عبرت گیری برای سایرین کنه؟ این سوال رو نیاز نیست به من جواب بدید به خودتون جوابش رو بدید کفایت میکنه که موضوع تاپیک هم از روند خودش خارج نشه 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Imaaan 17,059 ارسال شده در 19 فروردین 1394 دیوید کاپرفیلد ! DavidCopperfield1.zip 10 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Yamna 1 17,419 ارسال شده در 19 فروردین 1394 جاده خوشبختی محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. 9 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Just Mechanic 27,846 ارسال شده در 20 فروردین 1394 زندگی بازتاب اعمال ماست. amozesh2.rar 9 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Just Mechanic 27,846 ارسال شده در 20 فروردین 1394 داستان دگرگونی عقاب Dastan-eOghab.rar 10 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Just Mechanic 27,846 ارسال شده در 20 فروردین 1394 انتخاب سخت. لطفا قبل از دیدن جواب ها حتما به سوالات پاسخ بدید difficultchoice.rar 11 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال