ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 13 تیر، 2015 چرا این لوگو توشون نیست هر آرم خوب برای اینکه در انجام وظیفه ی خود موفق آمیز عمل کند از تعدادی ویژگی ها برخوردار می باشد: سنخیت: باید ارتباط مستقیمی بین نام تجاری و نوع کسب و کار برقرار باشد معنی: متناسب با برداشت مخاطب و ارتباط معنایی مستقیم با موضوع هدف پایداری: باید قدرت پایداری در طی زمان و تحمل مد های مختلف را داشته باشد انعطاف پذیری: لوگو شما باید پتانسیل کاربردی در بسیاری از زمینه های مختلف را داشته باشد: قابلیت ارائه به صورت سیاه و سفید و همچنین تمام رنگی قابلیت ارائه به صورت آنلاین و قابل چاپ قابل تغییر در مقیاس بدون تغییر در ظاهر لوگو قادر به حقوق مالکیت خود از نظر قانونی (مارک تجاری) 4
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 13 تیر، 2015 من بودم اینو میزاشتم چون هم معنی انجمن رو داره و هم جمعی که متخصص هستند داخل ادمارو ببینین نشانه چرخش و فعال بودن و چرخه فنی 5
دختر باران 18625 ارسال شده در 13 تیر، 2015 بیشتر این لوگوها توی فضای منفی کار معرفی شدن.و این خودش باعث جذابیت اونها شده منکه خیلی خوشم اومد ازشون.معلومه طراحای باهوشی داشتن 1
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 13 تیر، 2015 بیشتر این لوگوها توی فضای منفی کار معرفی شدن.و این خودش باعث جذابیت اونها شده منکه خیلی خوشم اومد ازشون.معلومه طراحای باهوشی داشتن خواهش میکنم لطف دارین بالاخره خاک صحنه خوردیم ما 1
دختر باران 18625 ارسال شده در 13 تیر، 2015 خواهش میکنم لطف دارین بالاخره خاک صحنه خوردیم ما خاک کدوم صحنه رو احیانا؟ 1
ارسال های توصیه شده