Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ چرا این لوگو توشون نیست 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ چرا این لوگو توشون نیست هر آرم خوب برای اینکه در انجام وظیفه ی خود موفق آمیز عمل کند از تعدادی ویژگی ها برخوردار می باشد: سنخیت: باید ارتباط مستقیمی بین نام تجاری و نوع کسب و کار برقرار باشد معنی: متناسب با برداشت مخاطب و ارتباط معنایی مستقیم با موضوع هدف پایداری: باید قدرت پایداری در طی زمان و تحمل مد های مختلف را داشته باشد انعطاف پذیری: لوگو شما باید پتانسیل کاربردی در بسیاری از زمینه های مختلف را داشته باشد: قابلیت ارائه به صورت سیاه و سفید و همچنین تمام رنگی قابلیت ارائه به صورت آنلاین و قابل چاپ قابل تغییر در مقیاس بدون تغییر در ظاهر لوگو قادر به حقوق مالکیت خود از نظر قانونی (مارک تجاری) 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ نواندیشان به سبک کوکا کولا 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ من بودم اینو میزاشتم چون هم معنی انجمن رو داره و هم جمعی که متخصص هستند داخل ادمارو ببینین نشانه چرخش و فعال بودن و چرخه فنی 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ بیشتر این لوگوها توی فضای منفی کار معرفی شدن.و این خودش باعث جذابیت اونها شده منکه خیلی خوشم اومد ازشون.معلومه طراحای باهوشی داشتن 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ بیشتر این لوگوها توی فضای منفی کار معرفی شدن.و این خودش باعث جذابیت اونها شده منکه خیلی خوشم اومد ازشون.معلومه طراحای باهوشی داشتن خواهش میکنم لطف دارین بالاخره خاک صحنه خوردیم ما 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ خواهش میکنم لطف دارین بالاخره خاک صحنه خوردیم ما خاک کدوم صحنه رو احیانا؟ 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ خاک کدوم صحنه رو احیانا؟ گرافیک 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده