ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ این رویداد نتایجش چی هستش؟؟؟ بر اقتصاد بر صنعت بر سیاست خارجی از همه مهمتر بر معیشت مردم ؟؟؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ این رویداد نتایجش چی هستش؟؟؟بر اقتصاد بر صنعت بر سیاست خارجی از همه مهمتر بر معیشت مردم ؟؟؟؟؟ بنظر من هیچی. مشکل ما اینا نیست, مدیریت صحیح است که هیچ نداریم. ذاتا اگه مدیریت داشتیم اینهمه مصیبت و بلا تا بحال بسرمون نمی آمد. تحریم هامونم 10 درصدش مربوط به مسائل هسته ایه. 90 درصدش همیشه سرمان را به درد خواهد آورد. 4 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ بنظر من هیچی.مشکل ما اینا نیست, مدیریت صحیح است که هیچ نداریم. ذاتا اگه مدیریت داشتیم اینهمه مصیبت و بلا تا بحال بسرمون نمی آمد. تحریم هامونم 10 درصدش مربوط به مسائل هسته ایه. 90 درصدش همیشه سرمان را به درد خواهد آورد. خب نظر آقای فکور که خیلی ناامیدانه بود بهتره امیدوار باشیم که تاثیر خوبی داره و به نظر من که همینطورم میشه. چن سال بود که واقعا کنترل بازار از دست رفته بود یعنی یه جنس کاملا معمولی به بهانه ی تحریما قیمتش چن برابر میشد. روی روابط خارجیمون هم که فک کنم خیلی وقته تاثیر گذاشته همین که دنیا فهمیده ما میتونیم خیلی مسالمت آمیز روی یه چیزی بحث کنیم فعلا خیلیه میشه امیدوار بود که با برداشتن تحریم ها از صنعت، اونایی که توانیشو دارن از نظر مالی جرات کنن و روش سرمایه گذاری کنن بلکه دوباره چرخشون به چرخه. آمین 4 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ خب نظر آقای فکور که خیلی ناامیدانه بودبهتره امیدوار باشیم که تاثیر خوبی داره و به نظر من که همینطورم میشه. چن سال بود که واقعا کنترل بازار از دست رفته بود یعنی یه جنس کاملا معمولی به بهانه ی تحریما قیمتش چن برابر میشد. روی روابط خارجیمون هم که فک کنم خیلی وقته تاثیر گذاشته همین که دنیا فهمیده ما میتونیم خیلی مسالمت آمیز روی یه چیزی بحث کنیم فعلا خیلیه میشه امیدوار بود که با برداشتن تحریم ها از صنعت، اونایی که توانیشو دارن از نظر مالی جرات کنن و روش سرمایه گذاری کنن بلکه دوباره چرخشون به چرخه. آمین تحریم ها هیچوقت برداشته نمیشن. خوشبینی زیادی هم خوب نیست دوست من. :icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ تحریم ها هیچوقت برداشته نمیشن. خوشبینی زیادی هم خوب نیست دوست من. :icon_razz: من منظورم همه ی تحریما نبود. چون به واقع همشون به مسئله هسته ای مربوط نبودن که بخوان یا حل این مسئله هم برداشته بشن من خودم به شخصه تو زندگیم بیشتر منفی بین بودم تا خوشبین:icon_pf (34):. و حداقل ضررش به روحیه خودم بوده تو این یکی مورد واقعا میخوام خوشبین باشم ان شاالله که امید مردم به ناامیدی تبدیل نمیشه 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ من منظورم همه ی تحریما نبود. چون به واقع همشون به مسئله هسته ای مربوط نبودن که بخوان یا حل این مسئله هم برداشته بشنمن خودم به شخصه تو زندگیم بیشتر منفی بین بودم تا خوشبین:icon_pf (34):. و حداقل ضررش به روحیه خودم بوده تو این یکی مورد واقعا میخوام خوشبین باشم ان شاالله که امید مردم به ناامیدی تبدیل نمیشه اینکه انسان باید با امید زندگی بکنه خیلی خوبه. البته امید به خودش. اداره یک مملکت ساز و کار مدیریتی میخواد نه امید . من همه بحث های مجلس رو گوش میکنم. از زیرساخت های ضروری برای اداره بهینه امور هم بی اطلاع نیستم. واقع بینی شرط اصلی برای رسیدن به جواب هست. 3 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ اینکه انسان باید با امید زندگی بکنه خیلی خوبه. البته امید به خودش. اداره یک مملکت ساز و کار مدیریتی میخواد نه امید . من همه بحث های مجلس رو گوش میکنم. از زیرساخت های ضروری برای اداره بهینه امور هم بی اطلاع نیستم. واقع بینی شرط اصلی برای رسیدن به جواب هست. من نمیخوام منکر ضعف مدیریتیمون بشم. و صد البته درسته که نمیشه با فقط امید داشتن و حرکت نکردن به جایی رسید ولی میگم حالا که یه کور سوی نور میبینیم بهتره با یه دید مثبت بهش نگا کنیم 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ من نمیخوام منکر ضعف مدیریتیمون بشم. و صد البته درسته که نمیشه با فقط امید داشتن و حرکت نکردن به جایی رسیدولی میگم حالا که یه کور سوی نور میبینیم بهتره با یه دید مثبت بهش نگا کنیم به کم قانع باشی , همونم ازت کوتاهی میکنن. تیمی که برای گرفتن مساوی وارد میدان مسابقه بشه , با شکست بدرقه میشه. اینهمه منابع مالی و انسانی و معادن و تحصیلکرده و نوابغ داشته باشی و حال و روزت اینی که هست بشه , معنیش ضعف مدیریته . کور سوی نور کفاف نمیده. 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ من نمیخوام منکر ضعف مدیریتیمون بشم. و صد البته درسته که نمیشه با فقط امید داشتن و حرکت نکردن به جایی رسیدولی میگم حالا که یه کور سوی نور میبینیم بهتره با یه دید مثبت بهش نگا کنیم شاخص های جهانی در سال 2014تهیه شده توسط بانک جهانی, وال استریتژورنال, مجمع جهانی اقتصاد, موسسه nambco1. شاخص کیفیت زندگی: ایران رتبه 66 بین 68کشورمطالعه شده. بهترین ها سویس,آمریکا و آلمان2. شاخص فضای کسب و کار: ایران رتبه 152 ازبین 189 کشور. 3. شاخص آزادی اقتصادی: 146 بین 152 کشور,بهترینها هنگ کنک,سنگاپور و استرالیا4. شاخص نوآوری: رتبه ایران 120 بین 143کشور. بهترینها سویس,انگلستان5. شاخص شادی و نشاط:رتبه ایران 115 بین 156کشور. بهترینها: دانمارک,نروژ ,سویس, هلند6. شاخص تورم و بیکاری موسوم به فلاکت: رتبهایران بین 90 کشور دوم. اول ونزوئلا و بهترین ژاپن7. شاخص شکاف جنسیتی: رتبه ایران 137 بین142 کشور.بهترین کشورها فنلاند,نروژ و آیسلند8. شاخص فساد اداری و مالی: رتبه ایران 144بین 177 کشور. بهترین ها دانمارک,نیوزیلند و فنلاند. فاسدترین:کره شمالی,افغانستانو سومالی9. شاخص خط فقر: در ایران برمبنای برآورداقتصاد دانان 40% مردم در زیر خط فقر 3 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ عاغایون 36 ساله مردم و سرزمین ایران رو بخاطر انرژی هسته ای که مربوط به یک قرن پیش بوده و تاریخ مصرفش گذشته به تحریم و نگونبختی انداختند و ثروتهای کشور طی این سالهای اخیر برای انرژی مزخرف هسته ای از دست رفته و برداران روس خوب این وسط از آب گل آلوده ماهی گرفتند ... شما اصولا کشور درست درمونی مثل سوئد و نروژ و هلند و ایرلند و ... نمیبینید که دنبال انرژی هسته ای باشند ، هرچی کشور جهان سومی مثل ایران و پاکستان و کره شمالی و عربستان و ... دنبالش اند... آلمان و ژاپن نیروگاههای هسته ایشونو جمع کردند/می کنند ... اونوقت با این مذاکره های مسخره هم سر مردمو شیره می مالند و میگن بعله ما به پیروزی هسته ای رسیدیم !؟ ضمنا مقامات جمهوری اسلامی شرط گذاشتند که تنها 10 درصد از نتایج مذاکرات علنی بشه... یعنی معلوم نیست اون 90 درصدی که اخبار و رسانه ها ازش چیزی نمیدونند چیا هست ؟! بنا به شنیده ها یکی از موضوعات مهم هم مربوط به مسایل حقوق بشری و حقوق شهروندی و آزادی های اجتماعی میشه و به گفته ی یکی از دوستان نزدیک به نظام قراره امسال حجاب اجباری هم لغو بشه ... که این اگر بشه خیلی باعث امیدواریه و قدم بزرگیه برای مردم ایران در راه رسیدن به آزادی و سکولاریزاسیون جامعه و مردم ... والبته موجود های گشت ارشادی و عصر حجری تازی پرست هم بیکار نخواهند نشست و چنانچه این اتفاق بیفته، اعتراضات و تظاهرات اینها هم شروع خواهد شد و شرایط عجیب غریبی بوجود خواهد آمد... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده