Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ قرار سوم : قرار سوم گروه معماری این هفته چهارشنبه (26-3-89)ساعت 22 بر گذار می شود .. این هفته من و سپیده عزیز خیلی گرفتار بودیم انشالله هفته دیگر فعالیت خود را چند برابر می کنیم .... لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ دوستاني كه حضورشون قطعي هستش حتما اعلام كنن 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ من میام. فقط بی زحمت یه نتیجه گیری بکنیم آخرش! 5 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ خوب پس تا حالا حظور این دوستان قطعی می باشد .. 1. sepide_alireza ebram0412 .2 setare.blue .3 mahnaz.d .4 kimia .5 :a030: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ خوب پس تا حالا حظور این دوستان قطعی می باشد ..1. sepide_alireza ebram0412 .2 setare.blue .3 mahnaz_d .4 kimia .5 :a030: _ خودتی....:w00: من" ." بینن اسمم و D هست! 2 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ _ خودتی....:w00: من" ." بینن اسمم و D هست! شرمنده ام اشتبا شد ..:icon_pf (34): اصلاحش می کنم.. لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ کسی اینجا نیست؟ عزیزم قرار افتاده 4 شنبه ی هفته ی دیگه.:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ کسی اینجا نیست؟ با عرض پوزش فراوان ...:icon_pf (34): قرار افتاد هفته ی دیگر لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ منم میام...........:mrsbeasley: 5 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ عزیزم قرار افتاده 4 شنبه ی هفته ی دیگه.:icon_pf (44):[/QU هفته ديگه يعني كي؟ زودتر خبر بديد بهتر ميشه 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ سپیده و ابراهیم عزیز : یه زحمت بکشید موضوع بحث هفته ی آینده رو از الان بگید که با دست پر بیایم! نظرتون چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ ببخشید من اولین بارمه....:girl_blush2:جمع میشیم چی کار میکنیم؟؟؟:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ ببخشید من اولین بارمه....:girl_blush2:جمع میشیم چی کار میکنیم؟؟؟:JC_thinking: بحث معماری می کنیم. مثلا هفته ی پیش در مورد دیکشنری تخصصی معماری بود. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ به نظرم بحثی که میشه آخرش یه جمع بندی بشه و تصمیم گیری بشه. مثلاً فکر کنم اون بحث دیکشنری سری قبل به نتیجه نرسید لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ به نظرم بحثی که میشه آخرش یه جمع بندی بشه و تصمیم گیری بشه. مثلاً فکر کنم اون بحث دیکشنری سری قبل به نتیجه نرسید کاملا موافقم. لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ به نظرم بحثی که میشه آخرش یه جمع بندی بشه و تصمیم گیری بشه. مثلاً فکر کنم اون بحث دیکشنری سری قبل به نتیجه نرسید دقيقا قرار اين هفته جمع بنديه پس چرا اسمشو سپيده گذاشته قرار اخر؟ چون تكليف اين ديكشنري معلوم شه:persiana__hat: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده