Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ سلاااااااام دوستان سال نو مباااااااارک..صدسال به این سالهااااااا:love070: هرروزتان نوروز..نوروزتان پیروز به تالار حقوق خوش اومدییییییین..ببخشید من دست تنهام ولی مهم صفای تالاره که با حضور شما بیشتر میشه از خودتون پذیرایی کنید تورو خدا تعارف نفرمایییییییین اینم وسایل پذیرایی :hapydancsmil:راستی عیدی هم نقدا تو همین تاپیک آخر سر حساب میشه بدویین بیااااااااااین:hapydancsmil: اینم یه چشمه از عیدیا بعد از اینکه پذیرایی شدین هم سوالی تاپیکی داشتین خوشحال میشم تالارمو صفا بدین:hapydancsmil: 27 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ درود عزیزم....شبت بخیر و سال نو مبارک... این گلها تقدیم به شما 12 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ راسی لازم میدونم ازهمین تریبون 12فروردین رو هم به همه دوستان یادآوری کنم.... 12 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ سلام سال نوتون مبارک اون عیدی وسوسه کرد منُ :)) 13 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ سلااااااام همگی خوش اومدین صفا اوردین:hapydancsmil: خیلی خوشحالم کردین.. زهرا جان اون عیدی هم واسه وسوسه بود و موقع رفتن اسکناس نو میدم بهتون:biggrin: 12 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ سلااااااام همگی خوش اومدین صفا اوردین:hapydancsmil: خیلی خوشحالم کردین.. زهرا جان اون عیدی هم واسه وسوسه بود و موقع رفتن اسکناس نو میدم بهتون:biggrin: امکان نداره الان عیدی مارو بدین تشویق شیم مثلا؟؟ :| 10 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ امکان نداره الان عیدی مارو بدین تشویق شیم مثلا؟؟:| نه عیدی بدم درمیرید حالا یکم تاپیکو پیش ببرین شاید نصفشو پرداخت کردم:)) اینهمه آجیل و میوه و نوشیدنی گذاشتم فقط پولو دیدین؟:))) میخواید رمز وای فای بدم موندگار شین؟ 8 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ نه عیدی بدم درمیریدحالا یکم تاپیکو پیش ببرین شاید نصفشو پرداخت کردم:)) اینهمه آجیل و میوه و نوشیدنی گذاشتم فقط پولو دیدین؟:))) میخواید رمز وای فای بدم موندگار شین؟ آخه آجیل واسه من پول میشه؟؟ :)) رمز وای وای بده سرگرم شیم فعلا پس :| 9 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ کماکان سال نوتون مبارک... 8 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ سلااااام گندمییییی ممنونم از دعوتت♥♥♥♥♥ خوشحالم در محضر دوستانم... 12،13فروردین برهمگی خوش باد... صبح همگیییییی ام بخیر.... افراد تخریب یکیش اومده...مهدیاول صبح حضور زده... گندم من یادگاری اینا ندارما عیدی ام میخوام 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ یوم الله 12 فروردین مبارک درضمن دانشجویان عزیز روزای مفت خوری داره تموم میشه 9 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ عیدی منم بدین کار دارم امروز باید برم 8 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ سلام. 13 بدرتون پیشاپیش مبارک . ممنونم از پذیرایی :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ صابخونه نیس مثل اینکه سقف خونشو بیاریم پایین 7 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ سلام عیدتون مبارک امیدوارم همیشه شکوفا باشید 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ سلام من دوس ندارم 2روز دیگه برم سر کار 7 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ سلاااااااام دوستان به تالار حقوق خوش اومدییییییین..ببخشید من دست تنهام ولی مهم صفای تالاره که با حضور شما بیشتر میشه سلام خانوووووووووووووووم مدیر ...اصلن نگران دست تنها بودنتون نباشید ...خدایی اگه کار هم دارید راحت به کارهاتون برسید ..تجربه ثابت کرده مهموناااااا در نبود میزبان یه کم راحت تر از خودشون پذیرایی میکنن ..اونم مهمونی ایام عید ...اوه چه شود ..حالا خداروشکر ما که دیر نرسیدیم اماااا برای شارژ ظروف میوه وشیرینی وآجیل خواهشن یه کوچولو سر بزنید بعد بازهم کار داشتید تشیف ببرید به کارهاتون برسید ... :gnugghender: 6 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ اونقد حواسم به این تنقلات بود یادم رفت به خانوم مدیر وسایر مهمونااا سال نو رو تبریک بگم ...سال نو همه مبارک ...خداروشکررررررررررررررررر این تالار رو به موقع رسیدم ... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده