Gandom.E 17805 ارسال شده در 31 خرداد، 2015 سلاااااااام دوستان سال نو مباااااااارک..صدسال به این سالهااااااا:love070: هرروزتان نوروز..نوروزتان پیروز به تالار حقوق خوش اومدییییییین..ببخشید من دست تنهام ولی مهم صفای تالاره که با حضور شما بیشتر میشه از خودتون پذیرایی کنید تورو خدا تعارف نفرمایییییییین اینم وسایل پذیرایی :hapydancsmil:راستی عیدی هم نقدا تو همین تاپیک آخر سر حساب میشه بدویین بیااااااااااین:hapydancsmil: اینم یه چشمه از عیدیا بعد از اینکه پذیرایی شدین هم سوالی تاپیکی داشتین خوشحال میشم تالارمو صفا بدین:hapydancsmil: 27
Astraea 25351 ارسال شده در 31 خرداد، 2015 درود عزیزم....شبت بخیر و سال نو مبارک... این گلها تقدیم به شما 12
Astraea 25351 ارسال شده در 31 خرداد، 2015 راسی لازم میدونم ازهمین تریبون 12فروردین رو هم به همه دوستان یادآوری کنم.... 12
Gandom.E 17805 مالک ارسال شده در 31 خرداد، 2015 سلااااااام همگی خوش اومدین صفا اوردین:hapydancsmil: خیلی خوشحالم کردین.. زهرا جان اون عیدی هم واسه وسوسه بود و موقع رفتن اسکناس نو میدم بهتون:biggrin: 12
.Apameh 25173 ارسال شده در 31 خرداد، 2015 سلااااااام همگی خوش اومدین صفا اوردین:hapydancsmil: خیلی خوشحالم کردین.. زهرا جان اون عیدی هم واسه وسوسه بود و موقع رفتن اسکناس نو میدم بهتون:biggrin: امکان نداره الان عیدی مارو بدین تشویق شیم مثلا؟؟ :| 10
Gandom.E 17805 مالک ارسال شده در 31 خرداد، 2015 امکان نداره الان عیدی مارو بدین تشویق شیم مثلا؟؟:| نه عیدی بدم درمیرید حالا یکم تاپیکو پیش ببرین شاید نصفشو پرداخت کردم:)) اینهمه آجیل و میوه و نوشیدنی گذاشتم فقط پولو دیدین؟:))) میخواید رمز وای فای بدم موندگار شین؟ 8
.Apameh 25173 ارسال شده در 31 خرداد، 2015 نه عیدی بدم درمیریدحالا یکم تاپیکو پیش ببرین شاید نصفشو پرداخت کردم:)) اینهمه آجیل و میوه و نوشیدنی گذاشتم فقط پولو دیدین؟:))) میخواید رمز وای فای بدم موندگار شین؟ آخه آجیل واسه من پول میشه؟؟ :)) رمز وای وای بده سرگرم شیم فعلا پس :| 9
Tamana73 28835 ارسال شده در 1 تیر، 2015 سلااااام گندمییییی ممنونم از دعوتت♥♥♥♥♥ خوشحالم در محضر دوستانم... 12،13فروردین برهمگی خوش باد... صبح همگیییییی ام بخیر.... افراد تخریب یکیش اومده...مهدیاول صبح حضور زده... گندم من یادگاری اینا ندارما عیدی ام میخوام 7
Lean 56968 ارسال شده در 1 تیر، 2015 یوم الله 12 فروردین مبارک درضمن دانشجویان عزیز روزای مفت خوری داره تموم میشه 9
eng.l.s 5684 ارسال شده در 1 تیر، 2015 سلام. 13 بدرتون پیشاپیش مبارک . ممنونم از پذیرایی :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 6
زفسنجانی 7100 ارسال شده در 1 تیر، 2015 سلاااااااام دوستان به تالار حقوق خوش اومدییییییین..ببخشید من دست تنهام ولی مهم صفای تالاره که با حضور شما بیشتر میشه سلام خانوووووووووووووووم مدیر ...اصلن نگران دست تنها بودنتون نباشید ...خدایی اگه کار هم دارید راحت به کارهاتون برسید ..تجربه ثابت کرده مهموناااااا در نبود میزبان یه کم راحت تر از خودشون پذیرایی میکنن ..اونم مهمونی ایام عید ...اوه چه شود ..حالا خداروشکر ما که دیر نرسیدیم اماااا برای شارژ ظروف میوه وشیرینی وآجیل خواهشن یه کوچولو سر بزنید بعد بازهم کار داشتید تشیف ببرید به کارهاتون برسید ... :gnugghender: 6
زفسنجانی 7100 ارسال شده در 1 تیر، 2015 اونقد حواسم به این تنقلات بود یادم رفت به خانوم مدیر وسایر مهمونااا سال نو رو تبریک بگم ...سال نو همه مبارک ...خداروشکررررررررررررررررر این تالار رو به موقع رسیدم ... 5
ارسال های توصیه شده