ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ شیخ کبیر تو اتوبوس کبریت می خواسته، به بغل دستیش می گه: - اسمت چیه؟ - سهند. - به به، شغلت چیه؟ - زنبوردار. - به به، کجا می ری؟ - اهواز. - عجب جایی! کبریت داری؟:gnugghender: - نه. - نه و نکمه! با اون اسمت، مردک پشه باز، تو این گرما سگ می ره اهواز که تو می رى؟ 11 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ به نازنین می گن چرانماز نمی خونی؟ می گه حفظم برای چی بخونم 10 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ ساغر به خاطر کلیپس توی ماشین جا نشده ، مجبور شدن عین لوله پولیکا کلشو یه وَرَکی از پنجره بندازن بیرون ! این (ساغر)یادم رفته بود 10 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ ساغر به خاطر کلیپس توی ماشین جا نشده ، مجبور شدن عین لوله پولیکا کلشو یه وَرَکی از پنجره بندازن بیرون ! این (ساغر)یادم رفته بود :ws28: چی یادتون رفته بود؟ 9 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ از اکتشافات یمنا عشــــــق چیست؟ ممکنه این سوال واستون پیش اومده باشه ک عشق یعنی چی! سواله خوبیه؟؟؟الان براتون میگم؟؟؟ عشــــــــــــق منـــــــم ... والا ب قرآن ... 10 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ ساغر یه دوقولو می بینه، می زنه زیر خنده. می گن چرا می خندی؟ می گه تابلوئه فوتوشاپه! 9 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺩﻧﯿﺎ بعضی ﺍﻓﺮﺍﺩ آنقدر خوبند ،که درنبودشان دل که هیچ ، دنیا هم تنگ میشود... "ژان ژاک روسو خطاب به یمنا" 9 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ به نازنین میگم کدوم یکی از اعضای بدنتو بیشتر دوست داری؟ میگه کاکو گوشام!!!!! میگم چرا !!!!! میگه گوش خود به خود میشنوه!!! نه میخواد بازش کنی نه حرکت بدی نه تلاش کنی!!!:hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ روزی عده ای از شیخ پرسیدند : ای شیخ تو را چه شده که سالهاست در این کنج عزلت گزیده ای ؟ شیخ فرمودند : . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . اینترنت فقط همین گوشه آنتن میده :| 8 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ به Astraea قبل اعدام می گن حرفی داری؟ میگه :نه میکشنش بالا دست و پا میزنه که حرف دارم… میگن :بگو به دوستش میگه : یمناخونتون از اینجا معلومه! 11 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ مناجات یمنا با نیمه گمشده اش آهای نیمه ی گم شده ی من د گم شو بیا دیگه بابا تو نیمه اول موندیم اگه اومدی بازی صفر صفر شد می فرستیم پی کارت میریم دنبال وقت اضافه 10 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ التماس همیشگی Astraea هی نگید هوا دونفرس . هوا سه نفرس , سه نفرررره . منم با خودتون ببرید ^__^ . حرف نمیزنم قول میدم فقط نگا کنم!!! :| 11 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ از شیخ جاست میپرسن :تو از زنت میترسی؟ میگه :چرا بایدبترسم؟ لباسارو شستم اتومو کردم غذامو پختم ظرفامو شستم شیشه هارو تمیز کردم زیر بچه رو هم عوض کردم اونی که کاراش مونده باید بترسه!!! 9 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ ساغر موبایلشو گم کرده سه شبانه روز گریه کرده نه واسه گوشی دو میلیونیش،واسه اینکه pou سه روزه غذا نخورده!!! :| 8 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ افشین:ای شیخ،اگه توی یه جنگلی درحال نماز خوندن باشیم و یهو یه شیر جلومون سبز بشه؛بهتر اینه که نمازو بشکنیم و فرار کنیم یا بایستیم و به نماز خوندمون ادامه بدیم? شیخ جاست:اگه وضوت باطل نشد،بایست و ادامه بده! 8 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ Astrea تو خونه خوابیده بود یمنا ازراه اومده میگه خوابه؟ میگم پَـــ نَ پَـــ رفته رو اسکرین سیور لگد بزنی روشن میشه 9 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ Lean ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻪ ﻣﮕﺲ ﺭﻭﻱ ﺻﻔﺤﻪ ﯼ ﻣﺎﻧﯿﺘﻮﺭشو ﺑﺎ ﻣﻮﺱ ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ ﺑﺪﻩ ﺗﻮ ﺳﻄﻞ ﺁﺷﻐﺎﻟﻪ ﮐﺎﻣﭙﯿﻮﺗﺮ ﻣﯿﮕﻦ ﮐﺎﻣﭙﯿﻮﺗﺮ از خنده ﺳﻮﺧﺘﻪ:ws28::ws28::ws28: 9 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ تاپيك جالبي بود.. شاد باشيد 7 لینک به دیدگاه
mese 677 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ ازmeseمی پرسن تا حالا چندتا سوتی دادی؟؟ می گه دوتا ندادم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده