Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ پست عاشقانه یمنا من آن گلبرگ مغرورم که . . . . .. . . . . . یه گاو اومد منو خورد گاوِ دیگه حالیش نیست نشد یه پست عاشقانه بزاریم 12 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ از سری خاطرات یمنا استادم گفت : زندگي را تعريف كن… گفتم..زندگي تعريف كردني نيست… ناراحت شد و نمره ام را صفر داد… سالها بعد كه او را ديدم كه پير شده بود و عصا به دست راه مي رفت … جلو رفتم و گفتم : زندگي را تعريف كن،ارام خنديد و گفت نمره ات بيست…. زندگي را بايد زيست!!!… گفتم اون موقع باید بیست میدادی مشروط نشم.یه لگد زدم انداختمش تو جوب فرار کردم.... 11 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ یکی از فانتزیای lean اینه: بره تو یه عروسی غریبه موقعی که عروس می خواد بعله بگه یهو از وسط جمعیت داد بزنه: نهههههههه باهاش ازدواج نکن. من هنوز دوستت دارمممم بعد فامیلای دوماد جنازشو(دور از جون) ببرن سمت افق!! 13 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ Just Mechanic توی امتحان بیست میگیره. باباش میزنه توی گوشش و میگه: خاک بر سرت « کنن، با نمره 10 هم میشه قبول بشی، حتما باید این همه خودکار حروم میکردی؟ 11 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ مینا یوسفی روزهایی که کلاس هم نداشت باز هم از ساعت 7 صبح تو دانشگاه بود تا 7شب و با خودم میگفتم دانشجو یعنی این ولی بعد فهمیدم ژتون صبحانه و نهار و شام عامل این اعتکاف در دانشگاه بوده 11 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ Astraea کارت اینترنتش تموم میشه میندازتش تو آب جوش 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ علت سقوط هواپیمای ارومیه معلوم شد…خلبان ترکی بلد نبوده، در برج مراقبت یمنامی گفته: بیابان ده! (یعنی بیابان است)…ولی خلبان فکر کرده برج می گه: بیا… بانده 11 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ Astraea اومده خونه مینا شب خوابش برده ، ساعت ۳ نصف شب مینا رو بیدار کرده با تعجب میگه : پاشو پاشو تو خونه ی ما چیکار میکنی ؟؟؟ 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ Astraea اومده خونه مینا شب خوابش برده ، ساعت ۳ نصف شب مینا رو بیدار کرده با تعجب میگه : پاشو پاشو تو خونه ی ما چیکار میکنی ؟؟؟ خوب علتش چی بوده زیاد خورده بودند دوتایی؟؟ 8 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ سهند و Astraea بر سر یک چاه آرزو رفتند، سهند خم شد، آرزویی کرد و یک سکه به داخل چاه انداخت. Astraea هم تصمیم گرفت آرزویی کند ولی زیادی خم شد و ناگهان به داخل چاه پرت شد. سهند چند لحظه ای بهت زده شد بعد لبخندی زد و گفت: "این چاه واقعا کار می کنه!" 10 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ سهند خوابیده بوده، میان بیدارش کنن می بینن پین کد (Pin Code) می خواد! 13 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ پلیس میخواسته ماشین افشین رو با جرثقیل بلند کنه، افشین میاد میگه:میخواین ببرینش؟ پلیسه میگه پ ن پ میخوایم بلند کنیم زیرشو جارو بزنیم 11 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ خوب علتش چی بوده زیاد خورده بودند دوتایی؟؟ نمیدونم والا اینو دیگه باید از خودشون بپرسین 7 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ نمیدونم والا اینو دیگه باید از خودشون بپرسین Astraea اومده خونه مینا شب خوابش برده ، ساعت ۳ نصف شب مینا رو بیدار کرده با تعجب میگه : پاشو پاشو تو خونه ی ما چیکار میکنی ؟؟؟ وات هپن؟؟؟؟ایماوکی.... 9 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ وات هپن؟؟؟؟ایماوکی.... آی دونت نو 8 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ از استاد پویا (بلک بنر) پرسیدن عشق چیست؟ ...گفت : سقوط سلسله ی قلب جوان. اخی این پیرمرد عجب قلبی داره؟؟؟ 11 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ سهند سر کلاس رو تخته مینویسه من واقعا فرمول دقیقی برای موفقیت، نمیشناسم ولی فرمول شکست را به خوبی میدانم، و آن اینست: «سعی کنید همه را راضی نگه دارید» 10 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ مهدی خرش می میره، مردم می گن بریم برای شوخی بهش تسلیت بگیم. وقتی می رن مهدی می گه: اصلا فکر نمی کردم خر من این همه فامیل داشته باشه! 12 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ یه روز یه مهدی(شاید مهدی خودمونlean) به یمنا می گه با من ازدواج می کنی؟ یمنا می گه نه! و مهدی یک عمر با خوبی و خوشی زندگی می کنه! 11 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ Sf میخواسته مین روخنثی کنه گوشاشو میگیره پاشو میزاره رو مین!!!! 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده