Yamna 1 17420 ارسال شده در 4 تیر، 2015 پست عاشقانه یمنا من آن گلبرگ مغرورم که . . . . .. . . . . . یه گاو اومد منو خورد گاوِ دیگه حالیش نیست نشد یه پست عاشقانه بزاریم 12
Yamna 1 17420 ارسال شده در 5 تیر، 2015 از سری خاطرات یمنا استادم گفت : زندگي را تعريف كن… گفتم..زندگي تعريف كردني نيست… ناراحت شد و نمره ام را صفر داد… سالها بعد كه او را ديدم كه پير شده بود و عصا به دست راه مي رفت … جلو رفتم و گفتم : زندگي را تعريف كن،ارام خنديد و گفت نمره ات بيست…. زندگي را بايد زيست!!!… گفتم اون موقع باید بیست میدادی مشروط نشم.یه لگد زدم انداختمش تو جوب فرار کردم.... 11
Astraea 25351 مالک ارسال شده در 5 تیر، 2015 یکی از فانتزیای lean اینه: بره تو یه عروسی غریبه موقعی که عروس می خواد بعله بگه یهو از وسط جمعیت داد بزنه: نهههههههه باهاش ازدواج نکن. من هنوز دوستت دارمممم بعد فامیلای دوماد جنازشو(دور از جون) ببرن سمت افق!! 13
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 5 تیر، 2015 Just Mechanic توی امتحان بیست میگیره. باباش میزنه توی گوشش و میگه: خاک بر سرت « کنن، با نمره 10 هم میشه قبول بشی، حتما باید این همه خودکار حروم میکردی؟ 11
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 5 تیر، 2015 مینا یوسفی روزهایی که کلاس هم نداشت باز هم از ساعت 7 صبح تو دانشگاه بود تا 7شب و با خودم میگفتم دانشجو یعنی این ولی بعد فهمیدم ژتون صبحانه و نهار و شام عامل این اعتکاف در دانشگاه بوده 11
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 5 تیر، 2015 علت سقوط هواپیمای ارومیه معلوم شد…خلبان ترکی بلد نبوده، در برج مراقبت یمنامی گفته: بیابان ده! (یعنی بیابان است)…ولی خلبان فکر کرده برج می گه: بیا… بانده 11
saghar... 6666 ارسال شده در 5 تیر، 2015 Astraea اومده خونه مینا شب خوابش برده ، ساعت ۳ نصف شب مینا رو بیدار کرده با تعجب میگه : پاشو پاشو تو خونه ی ما چیکار میکنی ؟؟؟ 9
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 5 تیر، 2015 Astraea اومده خونه مینا شب خوابش برده ، ساعت ۳ نصف شب مینا رو بیدار کرده با تعجب میگه : پاشو پاشو تو خونه ی ما چیکار میکنی ؟؟؟ خوب علتش چی بوده زیاد خورده بودند دوتایی؟؟ 8
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 5 تیر، 2015 سهند و Astraea بر سر یک چاه آرزو رفتند، سهند خم شد، آرزویی کرد و یک سکه به داخل چاه انداخت. Astraea هم تصمیم گرفت آرزویی کند ولی زیادی خم شد و ناگهان به داخل چاه پرت شد. سهند چند لحظه ای بهت زده شد بعد لبخندی زد و گفت: "این چاه واقعا کار می کنه!" 10
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 5 تیر، 2015 سهند خوابیده بوده، میان بیدارش کنن می بینن پین کد (Pin Code) می خواد! 13
Astraea 25351 مالک ارسال شده در 5 تیر، 2015 پلیس میخواسته ماشین افشین رو با جرثقیل بلند کنه، افشین میاد میگه:میخواین ببرینش؟ پلیسه میگه پ ن پ میخوایم بلند کنیم زیرشو جارو بزنیم 11
saghar... 6666 ارسال شده در 5 تیر، 2015 خوب علتش چی بوده زیاد خورده بودند دوتایی؟؟ نمیدونم والا اینو دیگه باید از خودشون بپرسین 7
Astraea 25351 مالک ارسال شده در 5 تیر، 2015 نمیدونم والا اینو دیگه باید از خودشون بپرسین Astraea اومده خونه مینا شب خوابش برده ، ساعت ۳ نصف شب مینا رو بیدار کرده با تعجب میگه : پاشو پاشو تو خونه ی ما چیکار میکنی ؟؟؟ وات هپن؟؟؟؟ایماوکی.... 9
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 5 تیر، 2015 از استاد پویا (بلک بنر) پرسیدن عشق چیست؟ ...گفت : سقوط سلسله ی قلب جوان. اخی این پیرمرد عجب قلبی داره؟؟؟ 11
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 5 تیر، 2015 سهند سر کلاس رو تخته مینویسه من واقعا فرمول دقیقی برای موفقیت، نمیشناسم ولی فرمول شکست را به خوبی میدانم، و آن اینست: «سعی کنید همه را راضی نگه دارید» 10
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 5 تیر، 2015 مهدی خرش می میره، مردم می گن بریم برای شوخی بهش تسلیت بگیم. وقتی می رن مهدی می گه: اصلا فکر نمی کردم خر من این همه فامیل داشته باشه! 12
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 5 تیر، 2015 یه روز یه مهدی(شاید مهدی خودمونlean) به یمنا می گه با من ازدواج می کنی؟ یمنا می گه نه! و مهدی یک عمر با خوبی و خوشی زندگی می کنه! 11
Astraea 25351 مالک ارسال شده در 5 تیر، 2015 Sf میخواسته مین روخنثی کنه گوشاشو میگیره پاشو میزاره رو مین!!!! 10
ارسال های توصیه شده