Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ نقشه GIS خطوط مترو تهران رو از فایل پیوست می تونید دانلود کنید. من خودم فکر نمیکردم این همه خطوط مترو واسه تهران در نظر گرفته شده باشه البته کاملتر میشه گفت خطوط مترو و تراموای پیش بینی شده برای شهر تو این شیپ فایل اومده. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
mohsen-english 46 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ نقشه GIS خطوط مترو تهران رو از فایل پیوست می تونید دانلود کنید. من خودم فکر نمیکردم این همه خطوط مترو واسه تهران در نظر گرفته شده باشه البته کاملتر میشه گفت خطوط مترو و تراموای پیش بینی شده برای شهر تو این شیپ فایل اومده. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ خیلی منون بایت فایل.. ببخشید نقشه تاسیسات و زیرساختهای شهری و راههای زیرزمینی غیر از مترو رو از کجا می تونم پیدا کنم؟؟ مثلا محدوده آزادی تهران خواهش میکنم. نقشه های تأسیساتی رو نمیدونم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده