رفتن به مطلب

حمله هوایی عربستان به یمن با 100 فروند جنگنده

Lean

ارسال های توصیه شده

فرارو- عربستان سعودی بامداد امروز پنجشنبه چندین منطقه در شهر صنعا و اطراف آن را مورد حمله هوایی قرار داده است.

تلویزیون المسیره وابسته به جنبش انقلابی انصارالله در یمن گزارش داده است که هدف قرار گرفتن یک منطقه مسکونی در شمال پایتخت این کشور دهها قربانی بر جای گذاشته است.

خبرگزاری رویترز روز پنجشنبه به نقل از منابع سعودی اعلام کرد که 100 فروند هواپیمای جنگی و 150 هزار نظامی سعودی در تجاوز نظامی این کشور به خاک یمن شرکت دارند.

منابع خبری همچنین افزوند که وزارت آموزش و پروزش یمن در پی تجاوز نظامی سعودی، فعالیت های مدارس صنعا پایتخت را بطور موقت تعطیل اعلام کرد.

در تجاوز هوایی بامداد پنجشنبه سعودی به صنعا، اهدافی در فرودگاه نظامی این شهر و کاخ ریاست جمهوری که در تصرف کمیته های مردمی و جنبش انصارالله است، هدف قرار گرفت و ده ها تن کشته شد.

حمله هوایی عربستان در پی پیشروی و پیروزی های جنبش اعتراضی مردم به رهبری انصارلله در منطقه صورت گرفته است. عربستان سعودی به بهانه حمایت از رئیس‌جمهور مستعفی یمن، در این کشور دست به اقدام نظامی زده است.

عادل الجبیر نماینده عربستان در سازمان ملل گفته است که حملات این کشور بیش از یک شهر و یک منطقه را در یمن شامل می‌شود.

وی مدعی شد که ریاض برای حمایت و پشتیبانی از «دولت مشروع» یمن دست به مداخله نظام در این کشور زده است و در این راه به هر اقدامی که لازم باشد مبادرت خواهد کرد.

انصار الله: پاسخ می‌دهیم

در مقابل «علی العماد» عضو ارشد جنبش انصارالله به شبکه سی‌ان‌ان گفته است که مردم یمن با قدرت به تجاوز خارجی پاسخ می‌دهند.

به گزارش فارس، وی در این مورد گفت: «این تجاوزی آشکار است و ما با آن مقابله به مثل می‌کنیم. اقدام سعودی‌ها تمام مردم یمن را متحد کرده و آل سعود بهای این اقدام را خواهد پرداخت.»

آقای عماد همچنین گفت بعید است عربستان اقدام به اعزام نیروی زمینی کند، اما در صورتی که دست به چنین کاری بزند، قطعا شکست خواهد خورد.

به گزارش سی‌ان‌ان، جنگنده‌های عربستان مراکز حضور نیروهای مردمی و انبارهای تسلیحاتی را هدف قرار داده‌اند. یکی از خبرنگاران حاضر در صنعا می‌گوید صدای صدها انفجار را شنیده است.

این شبکه همچنین به نقل از یک مقام ارشد شورای همکاری خلیج فارس، نوشته است که این سازمان به زودی بیانیه‌ای صادر و اعلام می‌کند که به درخواست عبد ربه منصور هادی رئیس‌جمهور مستعفی و فراری یمن، وارد عمل شده است.

سی‌ان‌ان نوشته است که هنوز عربستان درخواستی مطرح نکرده، اما ممکن است که حمایت هوایی، تصاویر ماهواره‌ای و اطلاعات را از آمریکا خواستار شود.

یک مقام ارشد آمریکایی هم گفته است: «ما می‌توانیم با کمک‌های لجستیکی و اطلاعاتی و چیزهایی شبیه به این، کمک کنیم، اما مداخله نظامی‌ای از سوی آمریکا نخواهد بود.»

اسراییل و عربستان بار ها نگرانی عمیق خود را از پیروزی های جنبش مردمی انصارالله در یمن ابراز کرده اند.

• Like 10
لینک به دیدگاه

خاورمیانه تا وقتی اجازه دخالت به کشورهایی رو میدن که فرسنگها ازشون دورن

و اختلافهای مذهبی رو کنار نذارن

و به رشد عقلی نرسن

وضعیت بدتر از این هم میشه

• Like 5
لینک به دیدگاه
خاورمیانه تا وقتی اجازه دخالت به کشورهایی رو میدن که فرسنگها ازشون دورن

و اختلافهای مذهبی رو کنار نذارن

و به رشد عقلی نرسن

وضعیت بدتر از این هم میشه

ببین بحث دخالت کشورهای خارجی نیست

شما فکر کن تو کوچتون یکی از خونه ها بیاد و بگه جلوی خونه خودم به من ربط داره و کوچه رو ببنده شما اعتراض نمیکنید؟

یا همسایتون خونه شو بکوبه و 20 متر گودش کن بدونه اینکه محافظ و نگهدارنده ای واسه خونه شما بذاره اعتراض نمیکنی؟

دنیای الان من من و خونه ی خودمه نمیشناسه. هر اتفاقی یه سری عواقب داره که گریبان گیر بقیه هم میشه

نمونه ش رشد فزاینده همین افراطی ها و اینکه میخوان تو تمام دنیا ندای الله و اکبر رو طنین انداز کنن به نظرتون با عقل جور در میاد در برابر همچین رفتاری بیخیال باشن؟

اونها فکر آینده رو میکنن و اینکه این افراد چه خطرای رو برای کشور اونها و امنیتشوون خواهد داشت:a030:

• Like 6
لینک به دیدگاه

شما فکر کن تو کوچتون یکی از خونه ها بیاد و بگه جلوی خونه خودم به من ربط داره و کوچه رو ببنده شما اعتراض نمیکنید؟

یا همسایتون خونه شو بکوبه و 20 متر گودش کن بدونه اینکه محافظ و نگهدارنده ای واسه خونه شما بذاره اعتراض نمیکنی؟

دنیای الان من من و خونه ی خودمه نمیشناسه. هر اتفاقی یه سری عواقب داره که گریبان گیر بقیه هم میشه

نمونه ش رشد فزاینده همین افراطی ها و اینکه میخوان تو تمام دنیا ندای الله و اکبر رو طنین انداز کنن به نظرتون با عقل جور در میاد در برابر همچین رفتاری بیخیال باشن؟

اونها فکر آینده رو میکنن و اینکه این افراد چه خطرای رو برای کشور اونها و امنیتشوون خواهد داشت:a030:

به رشد عقلی نرسیدن:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه

معلوم نیست کی این جنگ و درگیری ها تموم میشه مث اینکه ترکیه هم با سوریه مشکل داره و حمله میکنه اینبار به جای جنگ جهانی جنگ خاورمیانه ای رخ میده:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

منم باشماموافقم یکی ازدلایل مخالفت همین بمب هسته ای یاانرژی هسته ای جداازدیگردلایلش می تواندهمین عقایدخشک باشدفرض کنیداگراینهابمب هسته ای داشتن چی می شد.

یاهمین احمدی نژاد:به نقل ازاحمدی نژاددریکی ازخبرگزاریهانوشته بودامریکاکه سخرانی داشت می گفت همجنس بازی منشاش درکشورهای شماست وایران اصلاهمجنس بازندارد.یاموارددیگر(این جمله آخراصلاچه ربطی داشت اگه ربطش راپیداکردی!؟:ws3:)

• Like 4
لینک به دیدگاه

آفتاب: به گزارش کورنگ، پس از آنکه در مسیرهای راهپیمایی یوم الله 22 بمن (امروز چهاشنبه) تصاویری از «عبدالملک الحوثی» رهبر جنبش انصارالله یمن، نصب شد، این اتفاق، بسرعت در رسانه‌های یمنی بازتاب یافت.

طبق گزارش فارس، وبگاه خبری «یمن 24» در خبری با انتشار تصویری از یک بنر بزرگ از تصویر عبدالملک الحوثی، نوشت: فعالان در فضای مجازی در شبکه اجتماعی فیس‌بوک تصاویری از خیابان‌های تهران، پایتخت ایران منتشر کردند که نشان می‌دهد، مقامات ایران به عبدالملک الحوثی به دلیل انقلابش در یمن تبریک گفتند.

این وبگاه یمنی همچنین مدعی شد که عبدالملک به تهران آمده است و نصب این تصاویر نشان می‌دهد که وی این روزها در تهران است (!).

همچنین وبگاه خبری «الصحافه نت» یمن، با پوشش این خبر، تصویری از یکی از بنرهایی که در تهران نصب شده است، به نمایش گذاشت.

همچنین «الیمن السعیدة» و «رصد 24» از جمله دیگر سایت‌های یمنی هستند که این خبر را بازتاب دادند.

27731_389.jpg

• Like 6
لینک به دیدگاه

به گزارش خبرنگار مهر، صبح دیروز هواپیمای ایرانی ماهان برای رساندن کمک های دارویی و فاکتورهای مختلف خونی اهدایی هلال احمر جمهوری اسلامی ایران به یمن پرواز کرد.

در پرواز بازگشت این هواپیما که حدود ساعت سه بامداد امروز به وقت تهران به زمین نشست، ۵۰ مجروح انفجارهای اخیر تروریستی در یمن برای مداوا به ایران منتقل شدند.

این مجروحان هم اکنون در بیمارستان بقیه الله تهران مراحل درمانی خود را آغاز کرده اند.

گفتنی است روز جمعه دو مسجد در شهر صنعا پایتخت یمن مورد حمله انتحاری تروریست ها قرار گرفت که در اثر آن ۱۳۷ نفر کشته و ۳۴۰ نفر زخمی شدند

• Like 3
لینک به دیدگاه

آقا من کاری به ج.ا وسردمداراش و این رژیم ندارم...معلومه که موضع من چیه!!!

:banel_smiley_4:

اما خیلی خیلی دلم میخواست ایران یه کشور 100%اوکی بود از همه لحاظ...بعد آنچنان اقتداری توی جهان داشت که تا حرف میزد همه دست به سینه قبول میکردن..برا مواضع خودش جنگنده میفرستاد بقیه کشورها نیرو میفرستاد..یه قدرتی بودبرا خودش....sigh.gif

این یکی از بزرگترین فانتزیامه....sigh.gif

مگه فرانسه نیرونفرستاد مالی.مگه آمریکا نیرو نفرستاد افغانستان و عراق.من کاری به سازمان ملل وشورای امنیت ندارم....

کاش ایرانم همچین پرستیژی داشت تو دنیا....sigh.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه

آقا من کاری به ج.ا وسردمداراش و این رژیم ندارم...معلومه که موضع من چیه!!!

:banel_smiley_4:

اما خیلی خیلی دلم میخواست ایران یه کشور 100%اوکی بود از همه لحاظ...بعد آنچنان اقتداری توی جهان داشت که تا حرف میزد همه دست به سینه قبول میکردن..برا مواضع خودش جنگنده میفرستاد بقیه کشورها نیرو میفرستاد..یه قدرتی بودبرا خودش....sigh.gif

این یکی از بزرگترین فانتزیامه....sigh.gif

مگه فرانسه نیرونفرستاد مالی.مگه آمریکا نیرو نفرستاد افغانستان و عراق.من کاری به سازمان ملل وشورای امنیت ندارم....

کاش ایرانم همچین پرستیژی داشت تو دنیا....sigh.gif

اتفاقا فانتزی من اینه ایران کشوری میبود مثل سوئد یا سوئیس سال تا سال یک خبر سیاسی هم ازش نمیگفتن فقط سرآمد بود تو اقتصاد و رفاه و آزادی های مدنی:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اتفاقا فانتزی من اینه ایران کشوری میبود مثل سوئد یا سوئیس سال تا سال یک خبر سیاسی هم ازش نمیگفتن فقط سرآمد بود تو اقتصاد و رفاه و آزادی های مدنی:w16:

منم که گفتم 100%اوکی بود.ولی دوست داشتم قدرت نظامی وسیاسی هم بود.من کشورهای منفعل رو دوست ندارم

• Like 3
لینک به دیدگاه

منم که گفتم 100%اوکی بود.ولی دوست داشتم قدرت نظامی وسیاسی هم بود.من کشورهای منفعل رو دوست ندارم

پس تو تفکرت آمریکاییه من تفکرم اسکاندیناوی:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
پس تو تفکرت آمریکاییه من تفکرم اسکاندیناوی:ws3:

دقیقا...من دوست دارم ایران سلطه و قدرت داشت....

الان من مثلا توی قضیه یمن،طرفدار ایرانم.با اینکه ج.ااونجا دخالت داره.اما بدم نمیاد یه قدرت و ضربه شصتی به عربا نشون بدن.

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...