Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ درود به تمام دوستان عزیز نواندیشانی امیدوارم ایام بکامتون باشه :) 2 تا از مدیران خوب انجمن بازنشته شدند : سارا-افشار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر سارا عزیزم بابت تمام زحماتی که کشیدی سپاسگذارم خسته نباشی عزیزم امیدوارم همیشه موفق باشی pari.v مدیر تالار مهندسی شهرشازی پریسا نازنین بابت تمام زحماتی که کشیدی سپاسگزاریم ، برات بهترین ها رو خواستارم خسته نباشی. 22 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ اااااااااااااا این دو دوست عزیزم بازنشست شدند خسته نباشید دوستان گلم سارا؟؟؟ چه زود و پری تازه داشتیم زفیق میشدیم باشه ولی چراغتون روشن باشه خوب تا دلمون روشن بشه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ دوتا از کاربرای خوب انجمن هستن که تو زمان مدیریت هم مدیریت خوبی داشتن. سارا افشار که از قدیمیای انجمن هستش و تو مدت کوتاهی که مدیریت تالار کامپیوتر هم داشت خیلی خوب از پس مسئولیتاش بر اومد که خب متأسفانه شرایطش جوری شد که وقت به اون صورت نداشت دیگه. ولی ایشالا از این به بعد به عنوان متخصص از دانش خوبشون استفاده می کنیم فقط بگم تاپیک درست کردن سایت هم که پیش میبرم رو همکاریتون حساب می کنما پریسا هم که همیشه سعی داشته حضور فعالی رو تو تالار شهرسازی داشته باشه و ارتباط خوبی رو با کاربرای تالارش برقرار کنه. بعد مدتی که تالار مدیر نداشت، خوب تونست از پس مسئولیت مدیریت تالار بر بیاد. ولی خب ایشونم شرایطش جوری شد که زمانش محدودتر شد. ولی طبق قول خودش همچنان برای پیشرفت تالار کمک میکنه. به هر دو نفر خسته نباشید میگم و امیدوارم همیشه همینطور موفق باشن لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ هردو از بهترینای انجمن هستن به هر دو عزیز خسته نباشید میگم. امیدوارم در تو زندگیشون شاهد موفقیت و سربلندیشون باشیم لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ منم به هردو خسته نباشید میگم، امیدوارم همیشه موفق باشین. لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ دوستای عزیز خسته نباشید امیدوارم در تمام مراحل زندگیتون موفق باشید:icon_gol: لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ هردو از بهترین مدیران انجمن بودند که واقعا زحمات زیادی برای تالارهاشون کشیدند سارا افشار که از با معلومات ترین و قدیمیترین اعضای نواندیشان هست پری هم که واقعا پراز انرژی مثبت و فعال که وجودشون برای هر انجمنی موهبتی است امیدوارم که خیلی زود دوباره هر دو رو بین مدیران خودمون ببینیم. براشون ارزوی موفقیت و شادکامی در هرجایی که هستند دارم لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ سارا افشار دوست گل خودم خسته نباشی پری هم که همشهری خودمه کارش درسته خسته نباشه لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ خسته نباشید کار بسیار سنگینیه برید حسابی استراحت کنید لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ فکرمی کردم تواین انجمن حرفی ازبازنشستگی خداحافظی واینجوکلمات نیست. سارا-افشاروpari.v خسته نباشیدمیگم .ولی راستشوبخاین ناراحت شدم لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ منم به هر دو عزیز خسته نباشید میگم. به امید روز های خوب و خوش در انجمن لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ در پناه حق شاد و سلامت باشید. امیدوارم باز مدیر بشین لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ خسته نباشید دو دوست عزیز موفق باشید لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ خسته نباشید. ایشالا موفقیت های بیشتر و مقام های بالاتر... ممنون بابت تمامی زحمتاتون. پری جونی خیلی گلی:-) لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۴ سارا جون چه زود؟؟؟:w58: خسته نباشید هر دوتون هم سارای عزیز و هم پریسای گل هم شهری و هم اسمی خودم امیدوارم تو تمام مراحل زندگیتون موفق باشین لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۴ سارای عزیز و مهربونم بهت خسته نباشید میگم و امیدوارم همچنان باشی در کنارمون تا از معلومات فوق العاده ت بهره ببریم و همینطور پریسای عزیز و با صفای خودمون. خسته نباشی عزیز دلم. امیدوارم هردوی شما شاد و سلامت باشید. :icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ به هر دو عزیز خسته نباشید میگم انشالله تو همه مراحل زندگی هم موفق باشید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده