Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 درود به تمام دوستان عزیز نواندیشانی امیدوارم ایام بکامتون باشه :) 2 تا از مدیران خوب انجمن بازنشته شدند : سارا-افشار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر سارا عزیزم بابت تمام زحماتی که کشیدی سپاسگذارم خسته نباشی عزیزم امیدوارم همیشه موفق باشی pari.v مدیر تالار مهندسی شهرشازی پریسا نازنین بابت تمام زحماتی که کشیدی سپاسگزاریم ، برات بهترین ها رو خواستارم خسته نباشی. 22
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 اااااااااااااا این دو دوست عزیزم بازنشست شدند خسته نباشید دوستان گلم سارا؟؟؟ چه زود و پری تازه داشتیم زفیق میشدیم باشه ولی چراغتون روشن باشه خوب تا دلمون روشن بشه
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 دوتا از کاربرای خوب انجمن هستن که تو زمان مدیریت هم مدیریت خوبی داشتن. سارا افشار که از قدیمیای انجمن هستش و تو مدت کوتاهی که مدیریت تالار کامپیوتر هم داشت خیلی خوب از پس مسئولیتاش بر اومد که خب متأسفانه شرایطش جوری شد که وقت به اون صورت نداشت دیگه. ولی ایشالا از این به بعد به عنوان متخصص از دانش خوبشون استفاده می کنیم فقط بگم تاپیک درست کردن سایت هم که پیش میبرم رو همکاریتون حساب می کنما پریسا هم که همیشه سعی داشته حضور فعالی رو تو تالار شهرسازی داشته باشه و ارتباط خوبی رو با کاربرای تالارش برقرار کنه. بعد مدتی که تالار مدیر نداشت، خوب تونست از پس مسئولیت مدیریت تالار بر بیاد. ولی خب ایشونم شرایطش جوری شد که زمانش محدودتر شد. ولی طبق قول خودش همچنان برای پیشرفت تالار کمک میکنه. به هر دو نفر خسته نباشید میگم و امیدوارم همیشه همینطور موفق باشن
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 هردو از بهترینای انجمن هستن به هر دو عزیز خسته نباشید میگم. امیدوارم در تو زندگیشون شاهد موفقیت و سربلندیشون باشیم
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 دوستای عزیز خسته نباشید امیدوارم در تمام مراحل زندگیتون موفق باشید:icon_gol:
Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 هردو از بهترین مدیران انجمن بودند که واقعا زحمات زیادی برای تالارهاشون کشیدند سارا افشار که از با معلومات ترین و قدیمیترین اعضای نواندیشان هست پری هم که واقعا پراز انرژی مثبت و فعال که وجودشون برای هر انجمنی موهبتی است امیدوارم که خیلی زود دوباره هر دو رو بین مدیران خودمون ببینیم. براشون ارزوی موفقیت و شادکامی در هرجایی که هستند دارم
Lean 56968 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 سارا افشار دوست گل خودم خسته نباشی پری هم که همشهری خودمه کارش درسته خسته نباشه
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 فکرمی کردم تواین انجمن حرفی ازبازنشستگی خداحافظی واینجوکلمات نیست. سارا-افشاروpari.v خسته نباشیدمیگم .ولی راستشوبخاین ناراحت شدم
fakur1 10128 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 منم به هر دو عزیز خسته نباشید میگم. به امید روز های خوب و خوش در انجمن
Tamana73 28835 ارسال شده در 26 خرداد، 2015 خسته نباشید. ایشالا موفقیت های بیشتر و مقام های بالاتر... ممنون بابت تمامی زحمتاتون. پری جونی خیلی گلی:-)
saghar... 6666 ارسال شده در 26 خرداد، 2015 سارا جون چه زود؟؟؟:w58: خسته نباشید هر دوتون هم سارای عزیز و هم پریسای گل هم شهری و هم اسمی خودم امیدوارم تو تمام مراحل زندگیتون موفق باشین
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 27 خرداد، 2015 سارای عزیز و مهربونم بهت خسته نباشید میگم و امیدوارم همچنان باشی در کنارمون تا از معلومات فوق العاده ت بهره ببریم و همینطور پریسای عزیز و با صفای خودمون. خسته نباشی عزیز دلم. امیدوارم هردوی شما شاد و سلامت باشید. :icon_gol::icon_gol:
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 28 خرداد، 2015 به هر دو عزیز خسته نباشید میگم انشالله تو همه مراحل زندگی هم موفق باشید
ارسال های توصیه شده