Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ درود دوستان نواندیش واقعا حاشا به معرفتتون وسط عید تازه یاد بزرگ انجمن میفتید حالا عب نداره چون بچه های خوبی هستین زیاد دعواتون نمیکنم خلاصه خوش تشریف آورید صد سال به این سالا هر روزتان نوروز نوروزتان هم پیروز ازونجایی که ما بزرگ انجمن هستیم و حق پدربزرگی داریم بصورت سوسولانه نمیتونیم ازتون پذیرایی کنیم لذا از تنقلات محبوب و سنتی خودمون هرچی دلتون میخواد بزنید به بدن اما نکته مهم اینه که اینجا آزادید :2i1d1co: راحت باشین دوستان حسشم داشتین یک یادگاری صنایعی به ما بدین من که بضاعتی ندارم اگه ممدو خسیس بازی در نیاورد منم بهتون عیدی میدم 44 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ سلام میتی خوبی؟ بزرگ مرد انجمن عیدی بده 17 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ سلام میتی خوبی؟بزرگ مرد انجمن عیدی بده به به حاج ناصر بزرگ حالا بشین نفست تازه بشه عیدی هم میدیم دادا 14 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ چشم حاجی نشستم حاجی شنیدی میگن صنایع حکم بچه مکانیک رو داره 14 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ عيدتان مبارك صنايعْ... ان شالله واس ديدبازديد تكميلي و گرفتن عيدي و دادن يادگاري بسط همين جا ميشينم با همون يه كاسه آجيل سرمو گرم ميكنم. من ك نا ندارم جاي ديگه برم 16 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ سلام عید شما مبارک اقا ما عیدی میخواییییم بزرگ انجمن 15 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ عهههههه فقط با آجیل پذیرایی میکنی حداقل یه چایی هم بذار کنارش خب عیدتون مبارک 14 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ سلام. مجددا عیدتون مبارک صبحونه نمیدید 12 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ سلام متي خوبي؟؟؟ خب عيدي مارو بده كار داريم ميخوايم بريم 13 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ سلام سال نو مبارک دوستان صنایع ایی منم یجورایی با تالار شما مشترکم , صنایع غذایی 9 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ ما اومدیم تاپیک بزنیم ولی هیچ جا مستقیم درباره نرم افزار mis ننوشته !! میشه گفت جذاب ترین درس تو درسای صنایع برام این درس بود 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ چشم حاجی نشستم حاجی شنیدی میگن صنایع حکم بچه مکانیک رو داره آفرین پسرم بشین زیاد شلوغ کاری نکن هرچی که میشنوی نباید باور کنی عزیزکم عيدتان مبارك صنايعْ... ان شالله واس ديدبازديد تكميلي و گرفتن عيدي و دادن يادگاري بسط همين جا ميشينم با همون يه كاسه آجيل سرمو گرم ميكنم. من ك نا ندارم جاي ديگه برم عید شما هم مبارک آفرین بشین بس که خوردین من مراعات کردم دیگه گفتم زیاد رنگین نباشه کشمش بخورین سالم ترم هس سلام عید شما مبارک اقا ما عیدی میخواییییم بزرگ انجمن عیدی هم میدیم به موقش دخمل گلم عهههههه فقط با آجیل پذیرایی میکنی حداقل یه چایی هم بذار کنارش خب عیدتون مبارک خونه پدربزرگا فقط همیناس دیگه چاییم واسه قلب ضرر داره عید شما هم مبروک :hapydancsmil: سلام. مجددا عیدتون مبارک صبحونه نمیدید اومدی نسازی دخترم منه پیرمرد دست تنها چطوری صبونه بدم بگردین هرچی بود خودتون بخورین دیگه سلام متي خوبي؟؟؟ خب عيدي مارو بده كار داريم ميخوايم بريم سلام فری آی پد نداریم سلام سال نو مبارک دوستان صنایع اییمنم یجورایی با تالار شما مشترکم , صنایع غذایی سلام حاج متی عیدت مبارک اینو جای دیگه نگی متی میگیرن میزننت ما اومدیم تاپیک بزنیم ولی هیچ جا مستقیم درباره نرم افزار mis ننوشته !! میشه گفت جذاب ترین درس تو درسای صنایع برام این درس بود دخمل گلم mis نرمافزار نیست یه مبحث مدیریتیه هرجای دلت خواست بذار 8 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ دخمل گلم mis نرمافزار نیست یه مبحث مدیریتیه هرجای دلت خواست بذار تا اون حد میدونم یعنی نرم افزاری اطلاعات رو مدیریت کنن ندارن چشم 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ تا اون حد میدونم یعنی نرم افزاری اطلاعات رو مدیریت کنن ندارن چشم معمولا برای mis نرم افزارهای مختلفی هست از اکسل بگیر تا اوراکل ولی معمولا از ترکیب یک زبان تحت وب مثل PHP و یک دیتابیس مثل mysql استفاده میشه 5 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ جهندم و ضرر اینم نسکافه اینم کیک با نسکافه تون بخورید عمو پورنگ گفته به پیرا کمک کنید دعاتون میکنن 5 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ معمولا برای mis نرم افزارهای مختلفی هست از اکسل بگیر تا اوراکل ولی معمولا از ترکیب یک زبان تحت وب مثل PHP و یک دیتابیس مثل mysql استفاده میشه اوکی تنک یو :icon_gol::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ مهدی من آخر نفهمیدم تو پدربزرگ انجمنی یا بچه!!!!!! مهدیییییییییی ما اینجور پذیرایی کردیم ازت؟؟؟؟؟؟؟ ناصر صبونه ام که داااااد... حالا یه کاسه آجیل گذاشتی و رفتی.... آجیل که چه عرض کنم بیشتر شبیه این مشکل گشاهاییه که تو امامزاده ها نذری میدن:-d عیدت مبارک... خیلی ام عالیه پذیرایی و مهمون نوازیت...♥ 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ اینم کیک با نسکافه تون بخورید عمو پورنگ گفته به پیرا کمک کنید دعاتون میکنن خیر از جوونیت ببینی پیر شی دخترم که کمک میکنی یاد بگیرین نصف شماس 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده