Gandom.E 17805 ارسال شده در 23 خرداد، 2015 بفرما گندم جونم خوش اومدی عزیزم خوش اومدی :icon_gol::hapydancsmil::hapydancsmil: کلی اصرار کردم درباره ساختمون یه نفر یه چی بگه مهندس ناصر هم زحمت کشیدن تنها کسی که موضوع بازدید اهمیت داد نوش جونت دستتون درد نکنهههههههههههه مشعوف شدیم:hapydancsmil: 4
eng.l.s 5684 مالک ارسال شده در 23 خرداد، 2015 سلام بچه ها خوش اومدیننامردا چرا قبلش به ادم خبر نمیدین لیدا دستم بهت برسه میدونم چیکارت کنم:vahidrk: یهو شد دیشب مهندس سهند گفت نوبت بعدی من تاپیک بزنم منم یهووووووووووو تاپیک زدم 3
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 23 خرداد، 2015 اب تلخ نداریم بیا مدل اقا سجاد کولا بخور شوخی کردم من آب شنگولی و تلخ و ... بخور نیستم همین کولا هم واسه من زیادیه 2
eng.l.s 5684 مالک ارسال شده در 23 خرداد، 2015 من اب انگور پیدا کردم اسلامیه . مهندس ناصر مخصوص خودته کلی تقویت داره 2
eng.l.s 5684 مالک ارسال شده در 23 خرداد، 2015 شوخی کردم من آب شنگولی و تلخ و ... بخور نیستمهمین کولا هم واسه من زیادیه نوش جونت ولی من برات اب انگور اسلامی اوردم باور کن اسلامیه تلخ نیست 3
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 23 خرداد، 2015 من اب انگور پیدا کردم اسلامیه . مهندس ناصر مخصوص خودته کلی تقویت داره نوش جونت ولی من برات اب انگور اسلامی اوردم باور کن اسلامیه تلخ نیست یکم وسوسه شدم بخورم من و آستریا یادگاریامونو گذاشتیم الان عیدی میخوایم:| 2
Paroshat 6378 ارسال شده در 23 خرداد، 2015 یهو شد دیشب مهندس سهند گفت نوبت بعدی من تاپیک بزنم منم یهووووووووووو تاپیک زدم فدای سرت شوخی کردم 3
eng.l.s 5684 مالک ارسال شده در 23 خرداد، 2015 یکم وسوسه شدم بخورم من و آستریا یادگاریامونو گذاشتیم الان عیدی میخوایم:| بابا تک دانه ست ریختم تو لیوان . انگورم دکوریشه !! من میگم اسلامیه کسی قبول نمیکنه عیدیتون به روی چشم. با اقا ایمان هماهنگ میکنم امتیاز بدن چرا باید دیوار را در برابر رطوبت محافظت کرد؟ دانلود دو مقاله اندرکنش خاک و سازه نرم افزار تبدیل نقشه های اتوکدی به ورژن های پایین تر نظارت و اجرای ساختمانهای بتنی نرم افزار متره معمارباشی چقدر مهمونا فعالن سه تا وسطی دکوریه !! 2
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 23 خرداد، 2015 اب انگور اسلامی :hapydancsmil: چی هست اینی که میگی :| 4
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 23 خرداد، 2015 سه تا وسطی دکوریه !! نه نیس:| اینم اصلش:| اونا فیک بودن:| [h=1]نرم افزار تبدیل نقشه های اتوکدی به ورژن های پایین تر[/h] [h=1]دانلود دو مقاله اندرکنش خاک و سازه[/h] [h=1]نظارت و اجرای ساختمانهای بتنی[/h] 4
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 23 خرداد، 2015 اب انگور اسلامیه عجب اینی که گفتی نخوردم نمیدونم چیه :| 3
eng.l.s 5684 مالک ارسال شده در 23 خرداد، 2015 نه نیس:|اینم اصلش:| اونا فیک بودن:| نرم افزار تبدیل نقشه های اتوکدی به ورژن های پایین تر دانلود دو مقاله اندرکنش خاک و سازه نظارت و اجرای ساختمانهای بتنی ممنونم ازت خیلی جالب بودن مخصوصا متره مهمان باشی خوشمان امد عیدیت هم محفوظه :icon_gol: 2
eng.l.s 5684 مالک ارسال شده در 23 خرداد، 2015 عجب اینی که گفتی نخوردم نمیدونم چیه :| مصنوعیشو میتونی یه تکدانه بخری بخوری 4
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 23 خرداد، 2015 مصنوعیشو میتونی یه تکدانه بخری بخوری قربونت با تکدانه حال نمیکنم 3
eng.l.s 5684 مالک ارسال شده در 23 خرداد، 2015 قربونت با تکدانه حال نمیکنم خو انگور بخر ابشو بگیر همون موقع بخور ولی همون موقع بخورا 4
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 23 خرداد، 2015 خو انگور بخر ابشو بگیر همون موقع بخور ولی همون موقع بخورا نمیشه بریزیم تو خمره بزاریم جای تاریک ؟ 4
ارسال های توصیه شده