eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ ایشالا نهارم میدید دیگه لیدا خانم ؟ این همه زحمت کشیدیم اومدیم بازدید از تالارتون عیبی نداره الان مخشونو میزنم نهار میگیریم :gnugghender: اینا نوش جان . کوفته تبریزی داریم . 2 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ خوش اومدید :icon_gol: دیروز شام و ناهار داشتیم جاتون خالی ! بفرما کوفته تبریزی ؟؟؟؟؟؟؟ از دیروز مونده یا تازس ؟؟؟؟؟ دستپخت اسمائه نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ کوفته تبریزی ؟؟؟؟؟؟؟ از دیروز مونده یا تازس ؟؟؟؟؟ دستپخت اسمائه نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :gnugghender: تازه ست اره 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ خوش اومدید :icon_gol: دیروز شام و ناهار داشتیم جاتون خالی ! بفرما این کوفته ها اصل نیس:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ این کوفته ها اصل نیس:icon_pf (34): کوفته قلابی پختی یعنی ؟ 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ کوفته تبریزی ؟؟؟؟؟؟؟ از دیروز مونده یا تازس ؟؟؟؟؟ دستپخت اسمائه نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :gnugghender: دستپخت من نیس کوفته تبریزی های ما حرف نداره اینا مال شما بچه تهرونیاس 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ دستپخت من نیسکوفته تبریزی های ما حرف نداره اینا مال شما بچه تهرونیاس عه فرق داره اقا خومم رکب خوردم 2 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ دستپخت من نیسکوفته تبریزی های ما حرف نداره اینا مال شما بچه تهرونیاس ما تهرونی نیستیم خودمون تبریزی هستیم بیا پیش مامانم کوفته اصل پختنو یاد بگیر 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ عه فرق داره اقا خومم رکب خوردم حالا بیاین تبریز کوفته ای بپزم ده تا انگشتتونم باهم بخورین ما تهرونی نیستیم خودمون تبریزی هستیم بیا پیش مامانم کوفته اصل پختنو یاد بگیر نخیر دستپخت من حرف نداره یادمه دستور پختشو یواشکی دادم به مادرتون:gnugghender: شوما بچه بودی یادت نیس 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ خوب به سلامتی این تالار هم استاد شد نوبت کدوم تالارهکشاورزی به مهدی خبر بدین امروز نوبت اونه برادر کاربرای ما در سفر نوروزی به سر میبرند ,ما زنبیل گزاشتیم برای بعد عید 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ نمیدونم چرا اسما هروقت میگه میخوام کوفته تبریزی بدم غیبش میزنه مهمونمون پشیمون شد رفت 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ خب با اجازه ما رفع زحمت میکنیم ایشالا سال خوب و پربرکتی باشه چه مهمون ساکت و قانعی بودمتالار ماهم تشریف بیارید حتما با اجازتون:icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ عیدیا کووووووووووووووو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نرییییییییید بابا... 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ عیدیا کووووووووووووووو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نرییییییییید بابا... ای واااااای حواسم به عیدیا نبووووووود:icon_pf (34): دوستان عیدی ما یا دتون نره..زود تند سریع ابراز وجود کنید ببینم با این مهمون راه انداختنتون:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ ای واااااای حواسم به عیدیا نبووووووود:icon_pf (34): دوستان عیدی ما یا دتون نره..زود تند سریع ابراز وجود کنید ببینم با این مهمون راه انداختنتون:icon_razz: میبینی والا نمیان یه راه بندازن عیدی ام که نمیدن... مهندسا خسیس نیستن والا.این عمرانیا اینجورن 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ میبینی والا نمیان یه راه بندازن عیدی ام که نمیدن...مهندسا خسیس نیستن والا.این عمرانیا اینجورن آره والا خواااهر اصلا انتظار نداشتم از عمرانیای مایه دار حالا میای تالار ما میبینی چه یه نفره ازتون پذیرایی جانانه میکنم و عیدی میدم 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ آره والا خواااهراصلا انتظار نداشتم از عمرانیای مایه دار حالا میای تالار ما میبینی چه یه نفره ازتون پذیرایی جانانه میکنم و عیدی میدم کوجااااااااایید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مکانیکاام هیچی ندادن بهم/ سامیارم عیدی نداد/ با این نت خط و گوشی میام باید مدال بدنا...:vahidrk: شماام که وضع تووووووووووووووپ والیبالید.. ایشالا قسمت بشه بیام. 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ کوجااااااااایید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مکانیکاام هیچی ندادن بهم/ سامیارم عیدی نداد/ با این نت خط و گوشی میام باید مدال بدنا...:vahidrk: شماام که وضع تووووووووووووووپ والیبالید.. ایشالا قسمت بشه بیام. ما بهتون 50 امتیاز عیدی دادیما 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ کوجااااااااایید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مکانیکاام هیچی ندادن بهم/ سامیارم عیدی نداد/ با این نت خط و گوشی میام باید مدال بدنا...:vahidrk: شماام که وضع تووووووووووووووپ والیبالید.. ایشالا قسمت بشه بیام. نچ نچ نچ بیا بریم از این دیار بیا بریم اینجا نمون ایشالا خبرت میکنم عزیزم صاحبخونههههههههه خدافظ ما رفتیییییییم 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ ما بهتون 50 امتیاز عیدی دادیما :w58::w58: خب یه خبر به آدم بدید دووووووووستان توجه کنید تالار مکانیک بهتریییییییییییین تالار میباشد و و ما بسی بسیار دوست میداریمشون. ممنوووووووووووووووووووووووونم آقا ناصر.(آقا بابک) من کاری نکردم اینهمه عیدی دادید.. ایشالا سال خوبی داشته باشی.. و اما عمرانیا... خیلی ممنونم ازتون... سالی پر از آرامش و سعادت و سلامت داشته باشید.. خداحافظ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده