eng.l.s 5684 مالک ارسال شده در 24 خرداد، 2015 ایشالا نهارم میدید دیگه لیدا خانم ؟ این همه زحمت کشیدیم اومدیم بازدید از تالارتون عیبی نداره الان مخشونو میزنم نهار میگیریم :gnugghender: اینا نوش جان . کوفته تبریزی داریم . 2
Shining Star 2108 ارسال شده در 24 خرداد، 2015 خوش اومدید :icon_gol: دیروز شام و ناهار داشتیم جاتون خالی ! بفرما کوفته تبریزی ؟؟؟؟؟؟؟ از دیروز مونده یا تازس ؟؟؟؟؟ دستپخت اسمائه نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :gnugghender: 3
eng.l.s 5684 مالک ارسال شده در 24 خرداد، 2015 کوفته تبریزی ؟؟؟؟؟؟؟ از دیروز مونده یا تازس ؟؟؟؟؟ دستپخت اسمائه نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :gnugghender: تازه ست اره 3
Paroshat 6378 ارسال شده در 24 خرداد، 2015 خوش اومدید :icon_gol: دیروز شام و ناهار داشتیم جاتون خالی ! بفرما این کوفته ها اصل نیس:icon_pf (34): 3
Shining Star 2108 ارسال شده در 24 خرداد، 2015 این کوفته ها اصل نیس:icon_pf (34): کوفته قلابی پختی یعنی ؟ 2
Paroshat 6378 ارسال شده در 24 خرداد، 2015 کوفته تبریزی ؟؟؟؟؟؟؟ از دیروز مونده یا تازس ؟؟؟؟؟ دستپخت اسمائه نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :gnugghender: دستپخت من نیس کوفته تبریزی های ما حرف نداره اینا مال شما بچه تهرونیاس 3
eng.l.s 5684 مالک ارسال شده در 24 خرداد، 2015 دستپخت من نیسکوفته تبریزی های ما حرف نداره اینا مال شما بچه تهرونیاس عه فرق داره اقا خومم رکب خوردم 2
Shining Star 2108 ارسال شده در 24 خرداد، 2015 دستپخت من نیسکوفته تبریزی های ما حرف نداره اینا مال شما بچه تهرونیاس ما تهرونی نیستیم خودمون تبریزی هستیم بیا پیش مامانم کوفته اصل پختنو یاد بگیر 3
Paroshat 6378 ارسال شده در 24 خرداد، 2015 عه فرق داره اقا خومم رکب خوردم حالا بیاین تبریز کوفته ای بپزم ده تا انگشتتونم باهم بخورین ما تهرونی نیستیم خودمون تبریزی هستیم بیا پیش مامانم کوفته اصل پختنو یاد بگیر نخیر دستپخت من حرف نداره یادمه دستور پختشو یواشکی دادم به مادرتون:gnugghender: شوما بچه بودی یادت نیس 3
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 24 خرداد، 2015 خوب به سلامتی این تالار هم استاد شد نوبت کدوم تالارهکشاورزی به مهدی خبر بدین امروز نوبت اونه برادر کاربرای ما در سفر نوروزی به سر میبرند ,ما زنبیل گزاشتیم برای بعد عید 3
eng.l.s 5684 مالک ارسال شده در 24 خرداد، 2015 نمیدونم چرا اسما هروقت میگه میخوام کوفته تبریزی بدم غیبش میزنه مهمونمون پشیمون شد رفت 4
Gandom.E 17805 ارسال شده در 24 خرداد، 2015 خب با اجازه ما رفع زحمت میکنیم ایشالا سال خوب و پربرکتی باشه چه مهمون ساکت و قانعی بودمتالار ماهم تشریف بیارید حتما با اجازتون:icon_pf (44): 3
Tamana73 28835 ارسال شده در 24 خرداد، 2015 عیدیا کووووووووووووووو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نرییییییییید بابا... 3
Gandom.E 17805 ارسال شده در 24 خرداد، 2015 عیدیا کووووووووووووووو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نرییییییییید بابا... ای واااااای حواسم به عیدیا نبووووووود:icon_pf (34): دوستان عیدی ما یا دتون نره..زود تند سریع ابراز وجود کنید ببینم با این مهمون راه انداختنتون:icon_razz: 3
Tamana73 28835 ارسال شده در 24 خرداد، 2015 ای واااااای حواسم به عیدیا نبووووووود:icon_pf (34): دوستان عیدی ما یا دتون نره..زود تند سریع ابراز وجود کنید ببینم با این مهمون راه انداختنتون:icon_razz: میبینی والا نمیان یه راه بندازن عیدی ام که نمیدن... مهندسا خسیس نیستن والا.این عمرانیا اینجورن 3
Gandom.E 17805 ارسال شده در 24 خرداد، 2015 میبینی والا نمیان یه راه بندازن عیدی ام که نمیدن...مهندسا خسیس نیستن والا.این عمرانیا اینجورن آره والا خواااهر اصلا انتظار نداشتم از عمرانیای مایه دار حالا میای تالار ما میبینی چه یه نفره ازتون پذیرایی جانانه میکنم و عیدی میدم 4
Tamana73 28835 ارسال شده در 24 خرداد، 2015 آره والا خواااهراصلا انتظار نداشتم از عمرانیای مایه دار حالا میای تالار ما میبینی چه یه نفره ازتون پذیرایی جانانه میکنم و عیدی میدم کوجااااااااایید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مکانیکاام هیچی ندادن بهم/ سامیارم عیدی نداد/ با این نت خط و گوشی میام باید مدال بدنا...:vahidrk: شماام که وضع تووووووووووووووپ والیبالید.. ایشالا قسمت بشه بیام. 4
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 24 خرداد، 2015 کوجااااااااایید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مکانیکاام هیچی ندادن بهم/ سامیارم عیدی نداد/ با این نت خط و گوشی میام باید مدال بدنا...:vahidrk: شماام که وضع تووووووووووووووپ والیبالید.. ایشالا قسمت بشه بیام. ما بهتون 50 امتیاز عیدی دادیما 3
Gandom.E 17805 ارسال شده در 24 خرداد، 2015 کوجااااااااایید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مکانیکاام هیچی ندادن بهم/ سامیارم عیدی نداد/ با این نت خط و گوشی میام باید مدال بدنا...:vahidrk: شماام که وضع تووووووووووووووپ والیبالید.. ایشالا قسمت بشه بیام. نچ نچ نچ بیا بریم از این دیار بیا بریم اینجا نمون ایشالا خبرت میکنم عزیزم صاحبخونههههههههه خدافظ ما رفتیییییییم 4
Tamana73 28835 ارسال شده در 24 خرداد، 2015 ما بهتون 50 امتیاز عیدی دادیما :w58::w58: خب یه خبر به آدم بدید دووووووووستان توجه کنید تالار مکانیک بهتریییییییییییین تالار میباشد و و ما بسی بسیار دوست میداریمشون. ممنوووووووووووووووووووووووونم آقا ناصر.(آقا بابک) من کاری نکردم اینهمه عیدی دادید.. ایشالا سال خوبی داشته باشی.. و اما عمرانیا... خیلی ممنونم ازتون... سالی پر از آرامش و سعادت و سلامت داشته باشید.. خداحافظ 3
ارسال های توصیه شده