eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ سلامایشالا سال خوبی داشته باشید و سازه های زندگیتون خوب تحلیل شه، متره و برآورد برنامه هاتون منظم و دقیق، راه های امسالتون هموار، سد های بتنی پیش رو (استثنائا در این مورد!) رو به راحتی خراب کنید، یا یه جوری دورش بزنید! و نهایتا ایشالا خرپاهای وجودتون هیچ عضو صفر نیرویی نداشته باشه و با تمام وجود تلاش کنید. یا حق خوش اومدید :icon_gol: همچنین . از دعای عمرانی قشنگتون ممنونم خیلی قشنگه :hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ از همه دوستا ممنونم تشیف اوردید با اجازتون من بروم :icon_gol: خیلی روزخوبی بود در کنار دوستان :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: از دوستانی که تاپیک عمرانی هم گذاشتن ممنونم. :icon_gol::icon_gol::icon_gol: شب خوش 5 لینک به دیدگاه
melijooon 723 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ از همه دوستا ممنونم تشیف اوردید با اجازتون من بروم :icon_gol:خیلی روزخوبی بود در کنار دوستان :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: از دوستانی که تاپیک عمرانی هم گذاشتن ممنونم. :icon_gol::icon_gol::icon_gol: شب خوش خسته نباشی عزیزم خیلی زحمت کشیدی :icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ خسته نباشی عزیزم خیلی زحمت کشیدی :icon_gol: سلامت باشی . همچنین شما 4 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ سلام ، سال نو بر همگی مبارک . انشالله که سالی توام با شادی و سلامتی پیش رو داشته باشین به به میبینم که تا نازک کارییم پیش رفتین 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ خوب به سلامتی این تالار هم استاد شد نوبت کدوم تالاره کشاورزی به مهدی خبر بدین امروز نوبت اونه 5 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ مرسی از تاپیک.. عیدتون مبارک عمرانیا 5 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ سلام ، سال نو بر همگی مبارک . انشالله که سالی توام با شادی و سلامتی پیش رو داشته باشین به به میبینم که تا نازک کارییم پیش رفتین سلام. خوش اومدید . :icon_gol: امیدوارم شما هم تو سال 94 به بهترین ها برسید . نازک کاری؟ 4 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ مرسی از تاپیک.. عیدتون مبارک عمرانیا خوش اومدید :icon_gol::icon_gol: خواهش میکنم . عید شما هم مبارک . :icon_gol:امیدوارم بهترین ها رو داشته باشید . 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ خوب به سلامتی این تالار هم استاد شد نوبت کدوم تالارهکشاورزی به مهدی خبر بدین امروز نوبت اونه بله ممنون از پیشنهادتون . اطلاع رسانی شد 3 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ سلام. خوش اومدید . :icon_gol: امیدوارم شما هم تو سال 94 به بهترین ها برسید . نازک کاری؟ منظورم موضوع بازدید بود 4 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ نامردا شامو تنهایی خوردین؟؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ منظورم موضوع بازدید بود خخخخخخخخخخخ اوه کلیدهم تحویل دادیم 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ نامردا شامو تنهایی خوردین؟؟؟؟؟ یعنی تا الان باید مهمونا رو گشنه نگه میداشتم :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ نامردا شامو تنهایی خوردین؟؟؟؟؟ شام ؟؟ چی شده ؟؟؟ قضیه چیه ؟؟؟؟؟؟ نهار من کو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :167: 4 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ یعنی تا الان باید مهمونا رو گشنه نگه میداشتم :icon_pf (34): مهمون اومد رفتم نتونستم بمونم راستی تاپیک قبلی های منم حساب کنین:gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ شام ؟؟چی شده ؟؟؟ قضیه چیه ؟؟؟؟؟؟ نهار من کو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :167: نامردا شامو خوردن به ما ندادن 5 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ مهمون اومد رفتمنتونستم بمونم راستی تاپیک قبلی های منم حساب کنین:gnugghender: ایشکال نداره نخیر باید در سال جدید اقدام به این عمل کنی 3 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ یعنی تا الان باید مهمونا رو گشنه نگه میداشتم :icon_pf (34): ایشالا نهارم میدید دیگه لیدا خانم ؟ این همه زحمت کشیدیم اومدیم بازدید از تالارتون نامردا شامو خوردن به ما ندادن عیبی نداره الان مخشونو میزنم نهار میگیریم :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ شام ؟؟چی شده ؟؟؟ قضیه چیه ؟؟؟؟؟؟ نهار من کو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :167: خوش اومدید :icon_gol: دیروز شام و ناهار داشتیم جاتون خالی ! بفرما 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده