گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ پور در یکی از گروه های تلگرام به ادعای آزاده نامداری در خصوص علت طلاق از فرزاد حسنی نوشت به گزارش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، رضا رشید پور نوشت: سلام دوستان عزیزم. سال نو مبارک. شرمنده از بابت تاخیر در عرض تبریک. سفر هستم. جای شما خالی. الان بعد از چهار روز تلگرام رو چک کردم و از دیدن عکس آزاده نامداری شوک شدم. من بیش از ده ساعت با ایشون در مورد انتشار این عکس و یک سری مستندات فوق محرمانه دیگه صحبت کرده بودم. به من قول داده بودن که این کارو نکنن. حتما اتفاق مهمی افتاده که زدن زیر قولشون. من خیلی از ایران دورم و دسترسی بهشون ندارم. فقط خواهش میکنم که اصلا قضاوت نکنید. ماجرا خیلی خیلییییییی پیچیده س. باید فضارو آروم کرد. وگرنه فاجعه ای در راه خواهد بود... همه ی دعواهای این دو تا عتیقه (مخصوصا حسنی) ی طرف ... این پست رشید پور ی طرف :ws28: باید فضا رو اروم کرد وگرنه فاجعه ی اتمی چرنوبیل 2 در راه خواهد بود مستندات فوق محرمانه اش خیلی باحاله مردک خنگ جوگیر مسخره ... اینو فرزاد حسنی از اون موقع که این شب شیشه ای و عبور شیشه داشت و حسنی کوله پشتی کلا چشم دیدن همو نداشتن. 13 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ بیخیال.... به نظرم بهتره هیچ نظری ندیم. انقدر قضاوت الکی راجع به هیچ کس نکنیم. ما هیچ چیز راجع به هیچ کدومشون و رابطشون نمی دونیم..... 10 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ بیخیال.... به نظرم بهتره هیچ نظری ندیم. انقدر قضاوت الکی راجع به هیچ کس نکنیم. ما هیچ چیز راجع به هیچ کدومشون و رابطشون نمی دونیم..... شماکه نظردادی! می دانیداینهاهمش به لطفادوربینه ،بعضی ازماهااصلاشخصیت معروف شدن نداریم. بله شماراست می گی اینهااگریکوقتی می خواستندیابخواهندباهم آشتی کنندبعضی هانمی زارند. ای بابامخ تعطیله هامی خواستم یه چیزبنویسم یادم رفت آهان یادم آمدکلاماازدعوااگرهم مشهورباشدچه بهترخوشمون میاید.نه! 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ پاسخ کوتاه فرزاد حسنی دقیقاً همان چیزی بود که «همه» میخواستند. هم آنهایی که با همین سیستم و تربیت هر روز پای چشم «ناموس»شان بادمجان میکارند دقیقاً با همین جملات و همین جملهبندیها و توسل به همین مقدسات، در پایان توضیح «کوتاه»شان به آدم میفهمانند که «مال خودم بود، اختیارش را داشتم، زدمش»، و هم آنهایی که از دیدن کبودی پای چشم آزده نامداری بهتزده شده بودند دقیقاً دنبال همین عبارات آشنایی بودند که در میهن اسلامی، ادبیات هر «ضاربی» است. ابتدای جوابیه که نوشت «مادر سیده 63 سالهام» چقدر یاد «حضرت سید آیت الله» الهام چرخنده افتادم! او هم پارسال درست در همین روزها پایش سر خورد و برای اینکه خیط نشود مجبور شد تا تهش سینه خیز برود که بگوید خودم از قصد افتادم زمین. شاید خیلی راحت با یک «ببخشید» یا اصلاً ببخشید هم نه، یک مدت سکوت، میتوانست خودش را اینقدر بیحیثیت نکند. این دوتا چقدر شبیه هم حرف میزنند نه؟! فرزاد حسنی راست میگوید. اینکه چند بار در جوابیهاش مدعی میشود که همسرش بارها از او شکایت کرده و هر بار دست خالی برگشته عین حقیقت است. از این دست زنان روزانه هزاران هزار با همین دستهای خالی از دادسراهای جمهوری اسلامی دارند برمیگردند. مگر در نظام قضایی ما «ضارب» بودن جرم است؟ اصلاً خود دستگاه قضا بطور جداگانه برای خودش یک تعداد ضارب دارد! آنهم اگر یک زن را زده باشی. ممکن است حتی در جلسه دادگاه قاضی پرونده گله بکند که چرا یکی هم آنطرف صورتش نزدی؟ حسنی شکستن تلفن همراه همسرش را آنقدر طبیعی و آنقدر حق واضح و بدیهی و مسلم هر مردی میداند که با تمسخر مینویسد «باور کنید به همین جرم!» کاملاً درست میگوید. اووووووووه! حسنی آنقدر کارها اجازه داشت و دارد با همسرش بکند که شکستن تلفن همراه واقعاً پیششان شوخی است. در مورد طرفداری آزاده نامداری از سازمان مجاهدین خلق هم کاملاً درست میگوید. در این نظام هر کسی با دو بشکن میتواند سلطنت طلب، بهایی، مجاهد یا «متهم» به خیلی دیگر از هواداریها و کیش و آیینها بشود که مجازاتش مرگ است. بیا من خودم همین الآن فرزاد حسنی را به طرفداری از سازمان مجاهدین متهم کنم: آن آهنگهای شاهرخ که با صدای بلند در ماشین گوش میکردی و سرت را مستانه تکان میدادی، همان معنایی را میدهد که من اگر با صدای محمود کریمی حالی به حالی بشوم. مرگ بر منافقین و صدام! این هم که همسر سابقش عاطفهی مادری ندارد کاملاً درست است. در کجای این نظام زن حق دارد که جلوی ادامه نسل «حسنی»ها را بگیرد؟ باردار شده و احتمالاً بچهاش را نخواسته؟ غلط کرده! مگر خود رهبری تاکید نکرده که زن وقتی از کار آشپزخانه فارغ شد باید الباقی وقتش را بزاید؟ اصلاً چشم امید این نظام به زایش هرچه بیشتر همین «حسنی»هاست. ما برای تولید انبوه «حسنی» در این مملکت هزار تا سازمان و نهاد و ارگان و تشکیلات و خصوصاً مسجد داریم! و در آخر این حرفش هم کاملاً درست است که فصل الخطاب همهی ما قانون است. طرح این دعوا در مراجع قضایی ما حتی نیاز به حضور تو در روز دادگاه هم ندارد. قاضی فقط میخواهد بداند «اون زنه همین بود؟». تو راهش را کاملاً بلدی. تو تمام حرفهایی که باید بزنی را حفظی. مختصر گفته باشم: تو کارت را قشنگ بلدی. و آنوقت بعد از دادگاه، پست بعدی آزاده نامداری خواندنی خواهد بود آقای فرزاد چرخنده! 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ پاسخ کوتاه فرزاد حسنی دقیقاً همان چیزی بود که «همه» میخواستند. هم آنهایی که با همین سیستم و تربیت هر روز پای چشم «ناموس»شان بادمجان میکارند دقیقاً با همین جملات و همین جملهبندیها و توسل به همین مقدسات، در پایان توضیح «کوتاه»شان به آدم میفهمانند که «مال خودم بود، اختیارش را داشتم، زدمش»، و هم آنهایی که از دیدن کبودی پای چشم آزده نامداری بهتزده شده بودند دقیقاً دنبال همین عبارات آشنایی بودند که در میهن اسلامی، ادبیات هر «ضاربی» است. ابتدای جوابیه که نوشت «مادر سیده 63 سالهام» چقدر یاد «حضرت سید آیت الله» الهام چرخنده افتادم! او هم پارسال درست در همین روزها پایش سر خورد و برای اینکه خیط نشود مجبور شد تا تهش سینه خیز برود که بگوید خودم از قصد افتادم زمین. شاید خیلی راحت با یک «ببخشید» یا اصلاً ببخشید هم نه، یک مدت سکوت، میتوانست خودش را اینقدر بیحیثیت نکند. این دوتا چقدر شبیه هم حرف میزنند نه؟! فرزاد حسنی راست میگوید. اینکه چند بار در جوابیهاش مدعی میشود که همسرش بارها از او شکایت کرده و هر بار دست خالی برگشته عین حقیقت است. از این دست زنان روزانه هزاران هزار با همین دستهای خالی از دادسراهای جمهوری اسلامی دارند برمیگردند. مگر در نظام قضایی ما «ضارب» بودن جرم است؟ اصلاً خود دستگاه قضا بطور جداگانه برای خودش یک تعداد ضارب دارد! آنهم اگر یک زن را زده باشی. ممکن است حتی در جلسه دادگاه قاضی پرونده گله بکند که چرا یکی هم آنطرف صورتش نزدی؟ حسنی شکستن تلفن همراه همسرش را آنقدر طبیعی و آنقدر حق واضح و بدیهی و مسلم هر مردی میداند که با تمسخر مینویسد «باور کنید به همین جرم!» کاملاً درست میگوید. اووووووووه! حسنی آنقدر کارها اجازه داشت و دارد با همسرش بکند که شکستن تلفن همراه واقعاً پیششان شوخی است. در مورد طرفداری آزاده نامداری از سازمان مجاهدین خلق هم کاملاً درست میگوید. در این نظام هر کسی با دو بشکن میتواند سلطنت طلب، بهایی، مجاهد یا «متهم» به خیلی دیگر از هواداریها و کیش و آیینها بشود که مجازاتش مرگ است. بیا من خودم همین الآن فرزاد حسنی را به طرفداری از سازمان مجاهدین متهم کنم: آن آهنگهای شاهرخ که با صدای بلند در ماشین گوش میکردی و سرت را مستانه تکان میدادی، همان معنایی را میدهد که من اگر با صدای محمود کریمی حالی به حالی بشوم. مرگ بر منافقین و صدام! این هم که همسر سابقش عاطفهی مادری ندارد کاملاً درست است. در کجای این نظام زن حق دارد که جلوی ادامه نسل «حسنی»ها را بگیرد؟ باردار شده و احتمالاً بچهاش را نخواسته؟ غلط کرده! مگر خود رهبری تاکید نکرده که زن وقتی از کار آشپزخانه فارغ شد باید الباقی وقتش را بزاید؟ اصلاً چشم امید این نظام به زایش هرچه بیشتر همین «حسنی»هاست. ما برای تولید انبوه «حسنی» در این مملکت هزار تا سازمان و نهاد و ارگان و تشکیلات و خصوصاً مسجد داریم! و در آخر این حرفش هم کاملاً درست است که فصل الخطاب همهی ما قانون است. طرح این دعوا در مراجع قضایی ما حتی نیاز به حضور تو در روز دادگاه هم ندارد. قاضی فقط میخواهد بداند «اون زنه همین بود؟». تو راهش را کاملاً بلدی. تو تمام حرفهایی که باید بزنی را حفظی. مختصر گفته باشم: تو کارت را قشنگ بلدی. و آنوقت بعد از دادگاه، پست بعدی آزاده نامداری خواندنی خواهد بود آقای فرزاد چرخنده! در تکمیل صحبت های مهدی همین آیه بس است آیه 24 سوره نسا وَالْمُحْصَنَاتُ مِنَ النِّسَاءِ إِلَّا مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُكُمْ ۖ كِتَابَ اللَّـهِ عَلَيْكُمْ ۚ وَأُحِلَّ لَكُم مَّا وَرَاءَ ذَٰلِكُمْ أَن تَبْتَغُوا بِأَمْوَالِكُم مُّحْصِنِينَ غَيْرَ مُسَافِحِينَ ۚ فَمَا اسْتَمْتَعْتُم بِهِ مِنْهُنَّ فَآتُوهُنَّ أُجُورَهُنَّ فَرِيضَةً ۚ وَلَا جُنَاحَ عَلَيْكُمْ فِيمَا تَرَاضَيْتُم بِهِ مِن بَعْدِ الْفَرِيضَةِ ۚ إِنَّ اللَّـهَ كَانَ عَلِيمًا حَكِيمًا ﴿ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ﴾ معنی و زنان شوهردار [نيز بر شما حرام شده است] به استثناى زنانى كه مالك آنان شدهايد؛ [اين] فريضه الهى است كه بر شما مقرر گرديده است. و غير از اين [زنان نامبرده]، براى شما حلال است كه [زنان ديگر را] به وسيله اموال خود طلب كنيد -در صورتى كه پاكدامن باشيد و زناكار نباشيد- و زنانى را كه متعه كردهايد، مَهرشان را به عنوان فريضهاى به آنان بدهيد، و بر شما گناهى نيست كه پس از [تعيين مبلغ] مقرر، با يكديگر توافق كنيد [كه مدت عقد يا مَهر را كم يا زياد كنيد]؛ مسلما خداوند دانای حکیم است البته موارد زیادی در این آیه نهفته ست که به ذکر همین مورد کفایت میشه 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ در تکمیل صحبت های مهدی همین آیه بس استآیه 24 سوره نسا وَالْمُحْصَنَاتُ مِنَ النِّسَاءِ إِلَّا مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُكُمْ ۖ كِتَابَ اللَّـهِ عَلَيْكُمْ ۚ وَأُحِلَّ لَكُم مَّا وَرَاءَ ذَٰلِكُمْ أَن تَبْتَغُوا بِأَمْوَالِكُم مُّحْصِنِينَ غَيْرَ مُسَافِحِينَ ۚ فَمَا اسْتَمْتَعْتُم بِهِ مِنْهُنَّ فَآتُوهُنَّ أُجُورَهُنَّ فَرِيضَةً ۚ وَلَا جُنَاحَ عَلَيْكُمْ فِيمَا تَرَاضَيْتُم بِهِ مِن بَعْدِ الْفَرِيضَةِ ۚ إِنَّ اللَّـهَ كَانَ عَلِيمًا حَكِيمًا ﴿ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ﴾ معنی و زنان شوهردار [نيز بر شما حرام شده است] به استثناى زنانى كه مالك آنان شدهايد؛ [اين] فريضه الهى است كه بر شما مقرر گرديده است. و غير از اين [زنان نامبرده]، براى شما حلال است كه [زنان ديگر را] به وسيله اموال خود طلب كنيد -در صورتى كه پاكدامن باشيد و زناكار نباشيد- و زنانى را كه متعه كردهايد، مَهرشان را به عنوان فريضهاى به آنان بدهيد، و بر شما گناهى نيست كه پس از [تعيين مبلغ] مقرر، با يكديگر توافق كنيد [كه مدت عقد يا مَهر را كم يا زياد كنيد]؛ مسلما خداوند دانای حکیم است البته موارد زیادی در این آیه نهفته ست که به ذکر همین مورد کفایت میشه البته من دیدگاه های مختلف رو گذاشتم تا هر فردی خودش به نتیجه برسه ، بلک هم که گفت به ما چه؟ فکر میکنم با همین به ما چه کردن ها وضعیت الان رو داریم 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ در ادامه آیه 25 سوره نسا وَمَن لَّمْ يَسْتَطِعْ مِنكُمْ طَوْلًا أَن يَنكِحَ الْمُحْصَنَاتِ الْمُؤْمِنَاتِ فَمِن مَّا مَلَكَتْ أَيْمَانُكُم مِّن فَتَيَاتِكُمُ الْمُؤْمِنَاتِ ۚ وَاللَّـهُ أَعْلَمُ بِإِيمَانِكُم ۚبَعْضُكُم مِّن بَعْضٍ ۚ فَانكِحُوهُنَّ بِإِذْنِ أَهْلِهِنَّ وَآتُوهُنَّ أُجُورَهُنَّ بِالْمَعْرُوفِ مُحْصَنَاتٍ غَيْرَ مُسَافِحَاتٍ وَلَا مُتَّخِذَاتِ أَخْدَانٍ ۚ فَإِذَا أُحْصِنَّ فَإِنْ أَتَيْنَ بِفَاحِشَةٍ فَعَلَيْهِنَّ نِصْفُ مَا عَلَى الْمُحْصَنَاتِ مِنَ الْعَذَابِ ۚ ذَٰلِكَ لِمَنْ خَشِيَ الْعَنَتَ مِنكُمْ ۚ وَأَن تَصْبِرُوا خَيْرٌ لَّكُمْ ۗ وَاللَّـهُ غَفُورٌ رَّحِيمٌ ﴿ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ﴾ و هر كس از شما، از نظر مالى نمىتواند زنان [آزاد] پاكدامن با ايمان را به همسرى [خود] درآورد، پس با دختران جوانسال با ايمان شما كه مالك آنان هستيد [ازدواج كند]؛ و خدا به ايمان شما داناتر است. [همه] از يكديگريد. پس آنان را با اجازه خانوادهشان به همسرى [خود] درآوريد و مَهرشان را به طور پسنديده به آنان بدهيد [به شرط آنكه] پاكدامن باشند نه زناكار، و دوستگيران پنهانى نباشند. پس چون به ازدواج [شما] درآمدند، اگر مرتكب فحشا شدند، پس بر آنان نيمى از عذاب [=مجازات] زنان آزاد است. اين [پيشنهاد زناشويى با كنيزان] براى كسى از شماست كه از آلايش گناه بيم دارد؛ و صبر كردن، براى شما بهتر است، و خداوند آمرزنده مهربان است 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ در ادامه آیه 25 سوره نسا و هر كس از شما، از نظر مالى نمىتواند زنان [آزاد] پاكدامن با ايمان را به همسرى [خود] درآورد، پس با دختران جوانسال با ايمان شما كه مالك آنان هستيد [ازدواج كند]؛ و خدا به ايمان شما داناتر است. [همه] از يكديگريد. پس آنان را با اجازه خانوادهشان به همسرى [خود] درآوريد و مَهرشان را به طور پسنديده به آنان بدهيد [به شرط آنكه] پاكدامن باشند نه زناكار، و دوستگيران پنهانى نباشند. پس چون به ازدواج [شما] درآمدند، اگر مرتكب فحشا شدند، پس بر آنان نيمى از عذاب [=مجازات] زنان آزاد است. اين [پيشنهاد زناشويى با كنيزان] براى كسى از شماست كه از آلايش گناه بيم دارد؛ و صبر كردن، براى شما بهتر است، و خداوند آمرزنده مهربان است البته زنان بیشتر طرفدار این جملات هستند ناصر جان تا مردها 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ البته زنان بیشتر طرفدار این جملات هستند ناصر جان تا مردها خب افکار از سرچشمه نشات میگیره. من نمونه هایی رو گذاشتم که باعث این نوع طرز تفکر میشه مواردی که رفتارهای الان مردم رو توجیه میکنه 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ از اول اخلاق مستر حسنی معلوم بود تنده ازدواج خودش با مستر شوی رسانه ای نبود آیا؟ 6 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ یکی از دوستام و خانمش میخواستن از هم جدا بشن ی روز تو یه مهمونی بودیم ازش پرسیدم خانومت چه مشکلی داره که میخوای طلاقش بدی؟ گفت : یه مرد هیچ وقت عیب زنشو به کسی نمی گه.... وقتی از هم جدا شدن پرسیدم چرا طلاقش دادی ؟! گفت آدم پشت سر دختر.مردم حرف نمیزنه .... بعد از چند ماه از هم جدا شدن و سالِ بعدش خانومش با یکی دیگه ازدواج کرد... یه روز ازش پرسیدم خب حالا بگو چرا طلاقش دادی ؟ گفت: یه مرد هیچوقت پشت سر زنِ مردم حرف نمی زنه... یادمان نرود کثیفترین انسان کسی است که راز دوران دوستی را به وقت دشمنی فاش سازد. 10 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ چه ربطی به موضوع داره این سوالات خیلی ربط داره همونطور که روند مذاکرات ربط داره 4 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ دراین رابطه بخوانید....[h=1]مورد آزاده نامداری؛ واکاوی برخورد با خشونت خانگی[/h] 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ البته زنان بیشتر طرفدار این جملات هستند ناصر جان تا مردها کی گفته؟؟؟؟ ما خیلی هم حرصمون میگیره!!! 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ کی گفته؟؟؟؟ ما خیلی هم حرصمون میگیره!!! این یک واقعیته زن ها مذهبی ترند رابطه کاملا مثبتی بین زن بودن و مذهبی بودن وجود داره 4 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ این یک واقعیته زن ها مذهبی ترند رابطه کاملا مثبتی بین زن بودن و مذهبی بودن وجود داره :banel_smiley_4: 4 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ به گزارش پایگاه خبری « برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام » ؛ آزاده نامداری پس از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام که وی را متهم به برخی مسائل کرد، نوشت: متن پیام نامداری بدین شرح است : "سلام.من آزاده نامداری هستم. ذکرچند نکته ضروریه... اول اینکه نامه شما بقدری خشن و آشفته بود که ناخواسته منو تایید کردید،... دو اینکه بازمث همیشه پشت یه زن قایم شدین اینبار بار مادرتون... سه اینکه زندگی نه ماهه ی مارو همین توهمات شماکه درسوالاتتون هست ازهم پاشید... توهم.. خداهست ، خدانگهبان ماست ، ومن ازهیچی نمیترسم. براتون آرامش آرزو دارم...بالبخند..." وکیل آزاده نامداری: موکل من بارها با خشونت خانگی رو به رو بوده و یک بار کارش به بیمارستان کشیده/ فرزاد حسنی، او را چند روز در خانه حبس کرده و در را به رویش قفل کرده به گزارش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ؛ حسن آقاخانی، وکیل آزاده نامداری، مجری صاحبنام تلویزیون ایران که این روزها عکس خشونتدیده با چشم کبودش در رسانهها و شبکههای اجتماعی به وفور دیده میشود، همچنین دربارهی تکذیبیه فرزاد حسنی، مجری دیگر تلویزیون و همسر سابق خانم نامداری، میگوید: متاسفانه موکل من بارها با خشونت خانگی رو به رو بوده و یک بار نیز کار او به بیمارستان کشیده شده است. یک بار نیز آقای حسنی او را چند روز در خانه حبس کرده و در را به رویش قفل کرده بوده و موبایلش را شکسته بوده است. اما خانم نامداری به قصد «آبروداری» سکوت کرده بود. آقاخانی با بیان این که یکی از دفعات ضرب و شتم خانگی کار به پلیس و دادسرا کشیده، تصریح میکند: در آن جا فرزاد حسنی با عجز و لابه از موکلم رضایت خواست و در قبال گرفتن حق طلاق، او حاضر شد به زندگی مشترک برگردد. در یک فقره شکایت دیگر نیز که به توهین و افترا مربوط میشود، پرونده همچنان مفتوح است و اکنون آقای حسنی به قید کفالت آزاد است. وکیل آزاده نامداری دربارهی حذف عکس و توضیح او از حساب اینستاگرامش میگوید: به پیشنهاد همکاران و دوستان خانم نامداری که خیرخواهانه میخواستند جلو بدگوییهای طرف مقابل علیه او را بگیرند، آن عکس حذف شد. منابع مطلع میگویند هنرمندان، بازیگران و چهرههای سینمایی و تلویزیونی متعددی آزاده نامداری را به خاطر شجاعتش در خصوص علنی کردن خشونت خانگی تحسین کردهاند و گفتهاند علنی شدن موضوع خشونت خانگی میتواند موجی برای آگاهسازی عمومی راه بیندازد؛ اما وکیل آزاده نامداری تاکید میکند: شکایت موکلم را از طریق دادگاه پیگیری خواهیم کرد. از سوی دیگر، وکیل فرزاد حسنی در متنی که توسط پارسینه منتشر شده ، آورده است: هرچند طرح مسایل و موضوعات شخصی و خانوادگی به ویژه از سوی هنرمندان و مشاهیر جامعه و دامن زدن به آن در سطح رسانه ها و افکار عمومی، پسندیده و مطلوب طبع سلیم نخواهد بود، اما به درخواست موکل و به دنبال شروع طرح این مباحث از ناحیه همسر سابق موکل و دامن زدن غیر حرفه ای به آنها از ناحیه وکیل ایشان، به منظور روشن شدن افکار عمومی و دعوت طرف مقابل به تبعیت از قانون و رعایت حرمت آبروی مؤمن مطالبی را مختصراً به عرض می رسانم: 1- برخلاف ادعای همکار محترم، موکل اینجانب تاکنون در خصوص روابط خصوصی و زندگی شخصی خود مطلبی را اظهار ننموده بودند و از ابتدای امر موکل ایشان با مصاحبه های متعدد در مجلات و فضای مجازی، موضوعات خصوصی زندگی خود با موکل را علنی نموده و از این طریق افکار عمومی را با خود همسو و حیثیت و آبروی موکل را هدف قرار دادند. 2- این که همکار محترم، موکل را متهم به خشونت خانگی و حبس همسر خود در خانه نموده اند، موضوعی است که برای اولین بار از سوی ایشان و بدون ارائه هر گونه دلیل متقن و محکمه پسندی مطرح شده است که طرح چنین موضوعاتی از سوی یک وکیل دادگستری، بسیار عجیب و بعید می نماید. بدیهی است اگر چنین موضوعی واقعیت داشت، در دل دعاوی عدیده ایشان علیه موکل مطرح می گردید؛ خاطر نشان می سازم که موکل اینجانب تا قبل از مفارقت و جدایی، زندگی مشترک خود با خانم آزاده نامداری را شروع نکرده و منزل مستقلی نداشته اند تا در مظان رفتار ادعایی همکار محترم قرار گیرند. 3- با شناختی که از موکل جناب آقای فرزاد حسنی پیدا کرده ام، هرگز ایشان را اهل عجز و لابه و التماس ندیده ام و اگر موکل اینجانب بنابر ادعای همکار محترم، حق طلاق به همسر خود داده است تا ایشان از طرح شکایت خودداری نمایند، سئوال این است پس چرا پس از آن تاکنون حداقل چهار دعوای حقوقی و کیفری از سوی موکل ایشان علیه آقای حسنی مطرح گردیده است؟ سرکار خانم نامداری، در غیاب موکل و بدون علم و اطلاع ایشان به دادگاه خانواده مراجعه و حتی در این میان نسبت به توقیف منزل و حساب بانکی موکل اقدام نمودند. اما موکل اینجانب با سعه صدر منتظر تصمیم دادگاه در خصوص نحوه پرداخت مهریه باقی مانده اند. طرح شکایت کیفری ضرب و جرح و تهدید به قتل نیز به دلیل فقد ادله و همچنین استعلام از دادگاه خانواده به نفع موکل مختومه گردیده است. بدیهی است اگر در این خصوص ادله متقنی وجود داشت، بر فرض رضایت شاکی، جنبه عمومی جرم از سوی مرجع قضایی تعقیب می گردید. بنابراین، طرح چنین دعاوی وتهدید موکل در خصوص فایل های صوتی ادعایی صرفاً در جهت فشار بر موکل ، پیشبرد دعوای حقوقی و هدف گرفتن آبروی موکل است. 4- این که چگونه همکار محترم با علم به جرم بودن افترا و نشر اکاذیب، اجازه انتشار عکسی که به دلالت اوراق بیمارستانی و اظهارات موکل ایشان در پرونده پزشکی،ارتباطی با موکل نداشته و ظاهرا مربوط به حادثه و تصادف بوده است را در فضای مجازی داده اند و موکل اینجانب را این بار نه در دادگاه که در نزد افکار عمومی متهم به ضرب و جرح و خشونت خانوادگی نموده اند، محل تأمل است. این که بعد از انتشار چنین عکسی و چنین ادعایی و متأسفانه به بازی گرفتن حیثیت و آبروی موکل، از سر خیرخواهی و جلوگیری از اظهارات بعدی موکل، اقدام به حذف این عکس شده است، سالب مسئولیت کیفری بانیان آن نخواهد بود و موکل این موضوع از طریق مراجع ذیصلاح قضایی پیگیری خواهد نمود. 5- توقف پخش برنامه های موکل ایشان یا خودداری از همکاری با ایشان، به هیچ عنوان ارتباطی با موکل اینجانب نداشته و مرتبط با موضوعاتی است که نزد مسئولین امر مطرح می باشد؛ هر چند به عقیده اینجانب رفتار موکل ایشان در شکستن حریم ها و دامن زدن به مسائل خصوصی زندگی و تهییج افکار عمومی می تواند مسئولین را مجبور به واکنش نماید. در پایان، همه را دعوت به تبعیت از قانون و حفظ حریم ها و حرمت ها می نمایم. 4/1/94 منبع:انتخاب 4 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ واقعیته چه واقعیت تلخی علتش چی میتونه باشه؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده