Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوستان و مهندسین تالار مکانیک خوبین عیدتون مبارکما به جای مهندس سامیارم اومدم ها دوبار بهم عیدی بدین خیلی خوش اومدیییی عیدت مبارکا باشه چشم دو سری عیدی میدیم ولی شمام دو سری واسمون یادگاری بذاریید 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ ممنونم مهندس آغا من الان حضور ذهن ندارم برای ایجاد یادگار بعدا میزارم ولی بگین برم کجا یادگاری بزارم؟ 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ ممنونم مهندسآغا من الان حضور ذهن ندارم برای ایجاد یادگار بعدا میزارم ولی بگین برم کجا یادگاری بزارم؟ خواهش آقا واسه یادگاری یه تاپیک در مورد مکانیک در تالار مکانیک بذاری کفایت میکنه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ آها باشه چشم کاش این زمانهارو قبلش تو تاپیک دید بازدید از تالار ها بزارن من نمیدونستم الان باید بریم مهمونی واله زودتر میومدم الانم اتفاقی اومدم ولی رسیدم دیگه 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ آها باشه چشمکاش این زمانهارو قبلش تو تاپیک دید بازدید از تالار ها بزارن من نمیدونستم الان باید بریم مهمونی واله زودتر میومدم الانم اتفاقی اومدم ولی رسیدم دیگه ما تا آخر شب مهمونی داریم ولی خب ایده ی خوبیه ساعت ها مشخص باشه بسی بهتره:| 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ خوش اومدینعیدتون مبارک بازم از یانی آهنگ داریم میذارم سلام میتی خوش اومدی عیدت مبارک عیدی بده 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ عیدی بده عیدی 50 امتیاز بهت میدم توم یه یادگاری از خودت تو تالار ما بذار:| 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ عیدی 50 امتیاز بهت میدمتوم یه یادگاری از خودت تو تالار ما بذار:| پول وده 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ پول وده باوشه پول هم میدیم تاپیک 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ دوستان عزیز امیدوارم سال خوب و پربرکتی داشته باشید ایام به کامتون باشه:icon_gol: با اجازتون صاحب خونه ما بریم 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ دوستان عزیز امیدوارم سال خوب و پربرکتی داشته باشیدایام به کامتون باشه:icon_gol: با اجازتون صاحب خونه ما بریم مرسی خوشحالمون کردی مرسی از حضورت 2 لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوستان خوش اومدین ببخشید فکرم درگیره اینه که چه تاپیکی بزنم ایده خوبیه ها! هر کدوم یه تاپیک بزنید دیگه راستی کی گفته تاپیک باید حتما آموزشی باشه؟ اصلا من دلم میخواد یه تاپیک بزنم مباحثه ای! این طوری هم خوبه هم وقتی نمیگیره یه دو دقیقه دیگه میزنمش 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوستان خوش اومدین ببخشید فکرم درگیره اینه که چه تاپیکی بزنم ایده خوبیه ها! هر کدوم یه تاپیک بزنید دیگه راستی کی گفته تاپیک باید حتما آموزشی باشه؟ اصلا من دلم میخواد یه تاپیک بزنم مباحثه ای! این طوری هم خوبه هم وقتی نمیگیره یه دو دقیقه دیگه میزنمش سلام داداش خوش اومدی تالار خودته توم بیا پذیرایی کن آقا هر تاپیکی با هر مضمونی باشه مشکلی نیست فقط به مکانیک ربط داشته باشه حله 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ برین کنار من اومدم. رفیقمم اوردم خدایا باز آقا سجاد اومد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:ws28: 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ خدایا باز آقا سجاد اومد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:ws28: تالار مکانیک بدون سجاد معنایی ندارهههههه 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ خوبه ما حرف آهنگ زدیم.....ماشالا ملت هنرمند.....فقط منتظر اشاره بودن..... برین کنار خودم اومدم.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ آقا سهند وارد میشود!!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ یه کردی هم به نمایندگی من بذار 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ یه کردی هم به نمایندگی من بذار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ببخشید زنونه شد!!! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده