رفتن به مطلب

نماینده سازمان ملل در ایران: تلاش می کنم صدای مردم ایران در بیان مشکلات محیط زیست شان باشم

ارسال های توصیه شده

زیست بوم:نماینده مقیم سازمان ملل متحد در ایران گفت: تمام تلاش خود را برای اینکه صدای مردم ایران برای بیان مشکلات زیست محیطی این کشور در سازمان ملل باشم انجام می دهم.22528_197.jpg

گری لوییس با تبریک فرا رسیدن عید باستانی نوروز به مردم کشور گفت: مشکلات زیست محیطی کشور ایران را در مدتی که در این کشور بوده ام از نزدیک لمس کرده ام و از چالش ها و معضلات زیست محیطی که گریبانگیر مردم ایران هستند آگاه هستم .

او گفت: سعی می کنم از موقعیتی که در سازمان ملل دارم برای رفع این مشکلات و جلب کمک های بین المللی استفاده کنم و ابعاد مختلف اجتماعی اقتصادی و اکولوژیکی مشکلات زیست محیطی ایران را به گوش مسئولان سازمان ملل برسانم.

نماینده مقیم سازمان ملل در ایران گفت: از ژانویه ۲۰۱۴ که در ایران بوده ام از مناطقی که مشکل زیست محیطی داشته اند بازدید کرده و تعهداتی به مردم این مناطق برای پیگیری های بین المللی از جمله مردم سیستان و بلوچستان در بازدید از هامون داده ام .

لوییس گفت: بر اساس تعهدی که به جوامع محلی سیستان و بلوچستان داده بودم امسال برای دومین بار از هامون باز دید کردم تا نتایج اقدامات را از نزدیک مشاهده کنم.

او گفت: در سال ۹۴ نیز قول می دهم پیگیر مشکلات زیست محیطی ایران و انعکاس آن در نهاد های بین المللی باشم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...